X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Communicatie een zegen of ramp.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Marcel50 Marcel50 Auteur op infoyo sinds
30 Oktober 2008


Bekijk het profiel van Marcel50
Datum: 01-11-2010
Auteur: Marcel50
Met ons allen zijn we in nederland zeer communicatief of te weten zeer bereikbaar voor iedereen om ons heen. Nergens kunnen we meer ontkomen aan een middel om door een ander bereikt te worden. In dit land hebben we zoeen 16 miljoen inwoners van pas geboren tot op het moment van overlijden. Werkelijk iedereen heeft een mobiele telefoon want volgens de laatste telling zijn er in nerderland zoeen 18 miljoen aansluitingen. Velen onder ons hebben meer mobieltjes ter bescchikking maar in theorie heeft dus iedereen een mobiel.

Irritatie

Een mobiel kan een ernstige irritatie bron zijn, denk aan het openbaar vervoer met de luid sprekende mede reiziger. Helaas is vast te stellen dat met de komst van de mobiel we met zijn allen zijn door geslagen in de wens bereikbaar te zijn. Overal ja zelfs op het toilet willen we bereikbaar zijn. Dat kan wezen via het gesproken woord of een tekst bericht. Als we maar bereikbaar zijn. Nog niet zo lang geleden toen de mobiele telefoon niet voor iedereen beschikbaar was hadden we de vaste telefoon en als je niet thuis was dan was je gewoon niet bereikbaar of er moest later worden getracht om alsnog een verbinding tot stand te brengen. Als men nu niet bereikbaar is komt al snel de opmerking van " zeker je mobieltje niet bij je ?" uit de mond van het contact zoekend persoon.

Telefoonloze dag

Zelf in de tweede kamer zitten de regeringsvertegenwoordigers tijdens de debatten met hun mobiel in de hand. Zeker is dat zij het debat dan niet goed kunnen volgen en dat hierdoor de bedattijd steeds langer gaat worden. Ik vind dat de regering net als met het roken openbare gebouwen moet voorzien van een mobiel telefoon verbod. Niet gebruiken dus dat ding. Hier zullen ze vast geen oren naar hebben want dan moeten onze kamerladen ook hun mobiel uit doen en wat moeten ze dan doen tijdens een debat? De verveling onder de kamerleden zou dan toe nemen maar de debattijd zal dan aanmerkelijk korter worden wat weer een bezuiniging is die naar de schatkist kan. Ook kan men denken aan een mobielloze dag. Een dag in het jaar dat de providers van de mobiele telefonie de bereikbaarheid van hun netwerk op nul zetten. Zal er geen zucht van verlichting door nederland gaan als die mobieltjes een dag niet afgaan of geen bericht kunnen ontvangen en we met ons allen op de oude vertrouwde vaste telefoon aangewezen zijn? Wel moet de mobielloze dag op een door de weeksedag zijn anders is het effect niet merkbaar. Er komt dan gelijk een antwoord op de vraag of wij nederlanders nog zonder mobiel kunnen leven of dat dat ding een zeer belangrijke plaats in ons leven en de maatschappij heeft ingeomen dat we er niet meer zonder kunnen. Laten we het eens proberen een dag in het jaar zonder mobiel en kijken wat er gebeurd. Ik denk dat we het nieteens merken en dat ieder versteld staat dat zonder mobiele telefonie nederland gewoon door draait zonder verschil.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl