X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Onlinedating:Het geheim van een goede profieltekst

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van JackJoel JackJoel Auteur op infoyo sinds
01 December 2010


Bekijk het profiel van JackJoel
Datum: 08-12-2010
Auteur: JackJoel
Een aantrekkelijke vrouw leest zoveel profielteksten maar de meeste stoten haar af. Omdat ze te veilig zijn. Dus houd jij je profieltekst veilig of wil je dat vrouwen jou benaderen. En jou enthousiast terug mailen als jij ze een bericht stuurt.

Een aantrekkelijk geschreven profieltekst hebben, kan lastig zijn maar zoveel opleveren.

Sommige schrijven trouwens geen profieltekst, het zijn vooral de vrouwen die daar mee wegkomen. “Als je iets wilt weten stuur maar een berichtje!” Wie kent dit zinnetje nog niet?! En raad eens het werkt voor hen!

Wij mannen, moeten op z’n minst een paar regels verzinnen. Een profiel is net als een folder. In een folder zie je ook niet alleen foto’s en geen tekst, dat zou raar zijn.

Wij moeten daadwerkelijk iets schrijven. En dat is lastig. Kan ik uit mijn ervaring vertellen, intussen heb ik al talloze profielen geschreven. Maar mijn eerste, dat duurde echt een tijdje voor ik die op de site kon plaatsen. (En achteraf gezien was het nog slechte profieltekst ook.)

Dus jij moet jezelf goed verkopen…

Zodat de meiden die jij leuk vindt reageren. Alleen dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Laten we ons eens focussen op haar.

Stel ze gebruikt de zoekfunctie en ze komt bij jou terecht. Ze ziet in het klein je foto. En dan je tekst, ze begint met lezen. Dan kunnen er twee dingen gebeuren, jouw profieltekst inspireert haar en ze gaat je iets sturen. Of ze gaat verder op zoek.

Het mooie is dat jij kunt beïnvloeden of zij één regel leest, tot het einde je profiel doorneemt. En of ze reageert.

Wees zelfzuchtig

Begin met het beeld te vormen van het type, dat jij aantrekkelijk vindt. Want wil jij elke vrouw ontmoeten? Nee… Dat kost veel te veel tijd en veel meiden zul je saai vinden of alleen vriendschappelijk leuk vinden.

Dus je gaat je volledig focussen op de dames die je wel wilt ontmoeten.

Het maakt niet uit of de andere meiden denken dat je arrogant of kieskeurig bent. Zolang je de meiden aantrekt die jij wilt. Sterker nog hoe meer je je in profieltekst focust op het type waar jij op valt. Hoe meer jij haar AANTREKT. En de andere meiden die je niet aantrekkelijk vindt afstoot.

Heb je weleens een telefoongesprek gehad waarvan je snel weet dit gaat ‘m niet worden. Jullie zijn beide een beetje lauw, de humor en het geflirt is ver te zoeken. Kortom je hangt op en denkt, totaal niet mijn type. Door de manier dat jij je profieltekst schrijft filter je deze dames al voor je ze belt. En heb je dit soort gesprekken niet meer.

We gaan nog dieper…

Stel je wilt geen relatie maar je staat wel op een datingsite. Dan is de truc om de dames die echt een vaste relatie willen. Er uit te filteren en de meiden die ‘gewoon’ willen daten jouw profiel aantrekkelijk vinden.

Creëer bijvoorbeeld een party vibe, be fun. Communiceer op de manier dat een meid die opzoek is naar een leuke date denkt. YES, hij begrijpt wat ik wil en heeft de eigenschappen die ik leuk vind!

En een meid die een relatie zoek denkt: “Leuke vent maar hij wilt zich nog niet settelen dus hem sla ik maar over.” Of: “Nee totaal niet mijn type!” Ga voor kwaliteit en niet voor kwantiteit. Wat de meiden die je niet wilt aantrekken over je denken maakt niet uit. Hun wil je toch niet ontmoeten.

Oude gewoontes

Het probleem is vaak dat als jij nu weinig tot geen respons hebt. Je niet snel geneigd bent om nog meer meiden te ‘verliezen’ door in je profiel te filteren.

Laat me je dit zeggen, je ‘verliest’ geen meiden. Sterker nog wanneer jij standaarden hebt, weet wat je wilt en dat duidelijk maakt in je profiel. Dan vindt een vrouw dat AANTREKKELIJK. Doe daar je voordeel mee.

Waarom denk je dat vrouwen in een profiel hebben staan. Dat ze een man willen die weet wat hij wil? Het is aantrekkelijk. Ten tweede wanneer jij jouw profieltekst op meiden af stemt die jij wilt ontmoeten. Zal zij dat lezen en zich er in herkennen, hiermee vergroot je de kans dat zij reageert.

Zij denkt: “Ja daar houd ik van. Deze eigenschappen bezit ik, en het beeld dat jij schetst daar pas ik in. Eindelijk iemand die het snapt…” Dat zal de aanleiding zijn dat ze reageert.

Heb dus geen veilig profiel.

Geef de meiden die jij aantrekkelijk vind een ervaring, zodat zij zich aangesproken voelt. En daardoor zelf het initiatief neemt om iets naar jou te sturen. Of wanneer jij een bericht stuurt je de kansen vergroot dat zij reageert.

Voor meer informatie waarom de meeste profielen van mannen, vrouwen afstoten. En hoe jij er voor kunt zorgen dat jouw profieltekst WEL haar aantrekt. Ga naar: pimpjeprofieltekst.nl en ik wens je veel succes.

Auteur: Jack Joel

Reacties op dit artikel
Mancipatie, 2010-12-08
( 0 )

Nog niet wakker? Hier een steuntje misschien.

http://www.trosradar.nl/uitzending/item/1526/datingsites/

http://weblog.relatieklik.nl/index.php/2010/11/26/het-grote-probleem-van-online-daters-keuzemoeheid/
JackJoel, 2010-12-08
( +1 )

Wat de keuze nog moeilijker maakt is dat de meeste profielen die geschreven zijn, het zelfde lijken. Niemand valt op...
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl