X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Online Dating: Laat je profieltekst het werk doen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van JackJoel JackJoel Auteur op infoyo sinds
01 December 2010


Bekijk het profiel van JackJoel
Datum: 24-12-2010
Auteur: JackJoel
Voor mannen die succes willen met onlinedating, is een goed profiel een must. De vrouwen die ingeschreven staan bij een datingsite, hebben ontzettend veel opties. Ze kunnen je makkelijk afwijzen als jouw tekst hun niet weet te boeien. Je hebt 3 soorten profielteksten, 1 daarvan is effectief. Sterker nog, vrouwen schrijven naar jou. Lees verder om te ontdekken of jij in de juiste categorie zit. En wat een goede tekst van een slechte onderscheidt.

De 3 typen profielteksten

Type # 1 De profieltekst die haar wegjaagt

Een slecht tekst stoot haar gelijk af. Hoe goed je bericht of foto’s zijn. Jammer! Je profieltekst verpest al je pluspunten. Door bijvoorbeeld ‘te eerlijk’ te zijn door te zeggen dat je beetje onzeker bent.

Dat je eerlijk bent is een pluspunt maar het is niet de informatie die zij in een profiel wil tegen komen. Elke negatief punt geeft haar een rede om niet te reageren.

Het probleem met deze teksten is vaak, dat je zelf niet door hebt, wat vrouwen onaantrekkelijk aan je tekst vinden. Het is vaak erg subtiel, en pas wanneer een vrouw je daarop wijst. En je het dan nog eens een paar keer goed naleest, (als het echt subtiel is) pas je je tekst aan. (In de tussen tijd heb je helaas al veel vrouwen mis gelopen.)

Wanneer geen enkele vrouw commentaar geeft op je tekst. Ga je bijvoorbeeld denke ndat je nog meer berichten moet sturen om reacties te ontvangen. Helaas wordt alle tijd die je in je berichten steekt teniet gedaan, omdat je tekst haar totaal niet aanspreekt. Type # 2 De neutrale profieltekst

Deze tekst is vaak saai geschreven. Maar bevat geen elementen die het voor je verpesten. Meiden zullen geen initiatief nemen om een eerste bericht naar jou te sturen. En stuur jij een bericht, dan zal je profiel het niet voor je verpesten. Of je dan een reactie krijgt hangt af van, hoe goed jouw bericht is, en of de foto's haar aanspreken. Die twee elementen zullen haar de rede geven of ze wel of niet reageert.

Spreekt je bericht en foto haar aan, dan zal ze reageren. Twijfelt ze dan zal ze hoogst waarschijnlijk niet reageren omdat ze zoveel keus heeft. En spreekt het bericht haar niet helemaal aan. Dan zal ze niet reageren omdat je profiel ook niets extra’s toevoegt.

Je profiel is neutraal geschreven zij kan er niet iets negatiefs uit halen. Dat is een voordeel, maar je tekst geeft haar ook niet een extra reden om met jou in contact te komen. Dat is een nadeel.

Type # 3 Een profieltekst waarmee je haar fascineert

Dit is de categorie waarin jij wilt behoren. Er zijn namelijk vrouwen die het recht in eigen had nemen. Waardoor ze op basis van je profieltekst een bericht sturen.

Maar als jij gaat jagen en het initiatief neemt om vrouwen te benaderen. En een bericht stuurt die haar al aanspreekt. Dan zal een goede profieltekst je alleen nog maar meer helpen. Waardoor ze vol enthousiasme terug reageert.

Stuur je een bericht, en ze twijfelt of ze wel moet reageren. Dan zou jou profieltekst haar kunnen ‘overhalen’. Het geeft haar een extra zetje om toch te reageren. Iets wat een neutrale profieltekst niet doet.

Zorg dus dat de profieltekst die jij geschreven hebt, in de derde categorie valt. Als je tekst in de eerste categorie valt, verspeel je je tijd. En een profieltekst in tweede categorie voegt het niets toe. Maar valt jouw tekst in de derde categorie, dan zal je inbox automatisch gevuld raken. En vrouwen reageren graag op de berichten die jij stuurt.

Doe jezelf een plezier en zorg ervoor dat jij een profieltekst krijgt. Die een deel van het werk uit jouw handen neemt.

Wil jij extra informatie over hoe je een profieltekst krijgt waardoor je meer berichten zult ontvangen. En meer vrouwen aantrekt. Ga naar: pimpjeprofieltekst.nl ik wens je veel  succes.

Auteur: Jack Joel

Reacties op dit artikel
Groetjesinge, 2010-12-24
( 0 )

Onzin. vrouwen kijken enkel naar je foto. wel leuk artikeltje overigens.
Roelie, 2010-12-27
( 0 )

Waar ik op afknap is dat veel mannen al die direct aangeven zelf zo goed als perfect te zijn en op zoek te zijn naar de perfecte foutloze vrouw om daar dan maar gelijk mee te trouwen.
JackJoel, 2010-12-27
( 0 )

Dat veel vrouwen alleen naar je foto kijken, is zeker niet altijd waar. Ik heb veel reacties gehad van vrouwen. Bij accounts waar ik geen foto had geplaatst...Sterker nog ze waren juist benieuwd waarom ik geen foto plaatste.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl