X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Online daten: Hoe jij je tijd niet verpeelt

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van JackJoel JackJoel Auteur op infoyo sinds
01 December 2010


Bekijk het profiel van JackJoel
Datum: 20-01-2011
Auteur: JackJoel
Heb jij moeite met online dating? In het begin had ik wel, weinig tot geen vrouwen stuurde mij een bericht. Maar na veel trial en error. Ontdekte ik wat ik fout deed, en werd mijn postvak steeds voller en voller. Ik ontmoette steeds meer leuke vrouwen.Dit artikel schrijf ik om mannen te helpen. Die in de fase zitten waarin ik vroeger zat. Die moeite hebben met internet dating, hier zijn een paar tips. Waardoor online dating efficiënter gaat.Laten we beginnen!

Wat is je doel? Wat wil je?

Toen ik begon met mij te in te schrijven wist ik nog niet echt wat ik wilde. Ik had een vaag idee, van dat ik vrouwen wilde ontmoeten. Maar ik wist nog niet wat voor type vrouwen, en of ik écht een lange vaste relatie wilde.

Weet jij wat je wilt?

Dit was achteraf gezien een grote fout geweest. Want mijn acties waren zo algemeen, dat ik niet de interesse van vrouwen. Wekte die ik aantrekkelijk vind.

De berichten die ik stuurde waren zo algemeen dat weinig vrouwen zich écht aangesproken voelde. En het zelfde was ook het geval bij m'n profiel.

Toen ik later gerichter te werk ging, wist wat ik wilde. Aangaf welke vrouwen ik aantrekkelijk vond etc. Toen merkte ik dat de kwaliteit van de berichten die ik terug kreeg. Veel hoger was dan daarvoor.

Simpel gezegd de vrouwen zagen meer wie ik was en wat ik wilde. En konden zich daar beter in vinden.

Nog een tip, als jij een eerste bericht stuurt. Wat is je doel? Dat is erg belangrijk.

Want zonder doel verspeel je onnodig je tijd. Je doel kan zijn om haar te laten lachen en daarmee een reactie uit te lokken.

Een slecht doel, en ja het gebeurt; is een vrouw te vragen of ze mee wilt naar een parenclub. Oké extreem voorbeeld, maar neem als regel dat al bied je haar een mooi luxe diner aan. Zij daar niet op in zal gaan bij je eerste bericht!

Hier bespaar je ook tijd mee

Wat ik vroeger ook deed was, gewoon berichten schrijven naar de verkeerde vrouwen. Bijvoorbeeld vrouwen die meer dan 70 km van mij vandaan woonden. Ik was me er gewoon niet bewust van. Maar als je bijvoorbeeld geen auto hebt (en al heb je wel een auto) is dat best lastig en niet handig.

Dus vraag jezelf af, wanneer je haar woonplaats ziet. Gaat dit werken?

Wat ook een erg tijd verspillend concept is zijn de ‘instant contacts’. Je kent ze wel toch?

Die kussen, rozen en knuffels die je kunt sturen. De kans dat vrouwen daarop reageren is echt bijzonder klein. Zelfs al ben je een mannelijk model, dan is het beter om iets meer energie in een berichtje te stoppen.

Met een instant contact, geef je een slechte indruk. Het is te makkelijk en er zijn nog veel meer andere mannen die ze sturen.

Een ander punt waarmee je je tijd kunt verspelen is door vrouwen, die gratis lid. Zijn van een dating site iets te sturen. Bij sommige sites kun je je gratis inschrijven maar moet je betalen om berichten te kunnen verzenden.

Je zou bijvoorbeeld eerst een kort grappige berichtje kunnen sturen van 2 á 4 regels. Waarin je aangeeft dat als ze reageert, zij een veel leuker en langer bericht kan verwachten.

Reageert ze niet? Mooi, had je gelijk een groot bericht gemaakt, dan had je meer tijd verspeeld.

Je profiel

Ok je hebt dus die leuke vrouw een bericht gestuurd. Nadat ze die gelezen heeft, komt ze op je profiel en dan?

Mocht je bericht haar helemaal aanspreken. Maar heb je een saai en voorspelbaar profiel, met slechte foto’s. Dan is alles voor niets geweest, ze zal niet reageren.

Wat is een slechte foto?

Een foto waarop het lijkt dat je iets te verbergen hebt. Plaats geen foto’s waar je een pet op hebt of zonnebril draagt. Je bent toch niet getrouwd?

Plaats ook geen foto’s met een biertje in je hand. Een foto die raar uitgesneden is met MS-Paint (zodat ze je niet kan verwarren met andere mensen). Raad ik ook niet aan.

Zoek en paar foto's bij elkaar en laat een vriendin of je zus er twee of drie uitkiezen. Zodat je een foto krijgt waarin je niet ‘akward’ overkomt.

Nu heb je een goede foto.

Nu kan alleen nog je profieltekst het verpesten, dat heb ik zelf ondervonden.

Achteraf heb ik zoveel vrouwen ‘gemist’ omdat mijn tekst slecht was. En niet weergaf wie ik was. Ik had het geluk dat een meid er geen doekjes om bond. En recht voor zijn raap vertelde hoe slecht mijn tekst wel niet was. Terwijl het voor mij wel goed oogde.

Toen kwam ik er achter dat mannen en vrouwen profielen anders lazen.

Hier een paar punten voor een goede tekst
  • Open pakkend, een aantrekkelijke vrouw krijgt zoveel aandacht. Dat ze snel moet weten of het de moeite waard is om verder te lezen. Zij wilt ook niet haar tijd verspillen.

  • Som niet al je eigenschappen op, dat is iets wat bijna iedere man doet. Het zelfde geldt voor hobby’s. Wees dus onderscheidend.

  • Hoofdletters, punten etc. Anders is je tekst vervelend om te lezen. En alsjeblieft geen sms taal! (Ik snap niet dat mensen hun teksten in MS-Word schrijven.

  • Vertel genoeg maar blijf wel mysterieus.

Wil je nog meer weten over hoe je een aantrekkelijke profieltekst krijgt. Ga naar pimpjeprofieltekst.nl en veel succes met online dating!

Reacties op dit artikel
Sarah neely, 2011-02-12
( -1 )

Geachte heer / mevrouw

Dit is om u te informeren dat Capital Trust FINANCIEN FIRM momenteel een lening aanbieden bij 3% rente.
Wij bieden een verscheidenheid aan leningen aan onze klanten. Wat uw lening moet zijn, groot of klein, persoonlijk of hypotheeklasten, zijn we klaar om te praten met u over hoe wij uw needs.and voldoen hoe u deze lening te krijgen. Laat ons u helpen regelen de financiering en krijgt ook een zeer legitieme lening. Wij zijn geregistreerd en erkend financiële huisvesting geeft uit lening tegen een lage rente voor iedere serieuze persoon, indien geïnteresseerd vul het aanvraagformulier hieronder

COMPANY HOUSE EXECUTIVE
21 Bloomsbury Street London.
WCIB 3XD United Kingdom


Aanvraagformulier:

1) Volledige naam :.........
2) Land :..............
3) Adres: ...
4) Sex :..............
5) Burgerlijke stand :......................
6) Beroep :..............
7) Telefoonnummer :......
8) Maandinkomen :.....................
9) Leenbedrag Nodig :...............
10) Lening Duur :..................
11) Doel van Lening :.................
12) Leeftijd: ..............
Neem dan contact met ons op als toepassing vinden moeilijk in te vullen.
Groet,
Sarah Neely
Lening Officer
E-mail: capitaltrustloan@sify.com
Vertellen: +447024027803
Fax: +448447742385
JackJoel, 2011-04-15
( 0 )

Heb je moeite met het krijgen van reacties op je berichten? Naast dat jij een betere profieltekst kunt krijgen, heb ik iets nieuws...waardoor je veel berichten kunt sturen in weinig tijd, waarmee je geweldige reacties van vrouwen uitlokt.

Ga naar: www.pimpjeprofieltekst.nl/bericht.htm voor meer informatie, veel succes!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl