X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Samenleving en ontwikkeling / Filosofie RSS


Hoop,Geloof en Liefde.
Geplaatst op 28-10-2008 door MaykOmind in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Filosofie
Vertrouwen hebben in jezelf. Geloof in jezelf. Blijf dicht bij jezelf, je bent sterker dan je denkt. Ergens houdt het op, wat kan ik geloven als er aan mijn kruis wordt gezaagt. Het kruis van geloof.
Stop de pijn!
Geplaatst op 26-10-2008 door MaykOmind in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Filosofie
Ergens in geloven daar is vertrouwen voor nodig.Vertrouwen in woorden.Al dan niet op papier..ik durf of kan niet meer vertrouwen geven aan iemand die mij zonder dat ze het wil,pijn doet.
Mijn Liefde komt toch niet uit IJsland?
Geplaatst op 26-10-2008 door MaykOmind in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Filosofie
Wanneer weet je zelf dat het niet goed met je gaat?Door anderen te geloven,of juist niet.Als je het zelf ook al een tijdje niet goed vind gaan,dan kun het beste naar je gevoel luisteren.Maar dan wel écht en niet een beetje,soms of half.
Gedichten uit het land van Fleur
Geplaatst op 23-10-2008 door Fleurland in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Filosofie
Het land van Fleur, waar waar? Verandert in daar! Waar een vraagteken uitsluitend uit een punt bestaat. Of je nu links of rechts af gaat. Waar kleurloos zichtbaar verandert in kleurdoos. Waar leeg of zoek een andere naam krijgt. Namelijk mijn boek. 
Het Symposium door Aristokles (Plato)
Geplaatst op 01-09-2008 door Kennyjenny in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Filosofie
Plato was een Griekse ethische filosoof die in 427 v. Chr. geboren werd op Aegina en in 347 v. Chr. in Athene gestorven is. Hij heeft het filosofisch denken van zijn leermeester Socrates geleerd.
Zoeken naar dé waarheid
Geplaatst op 28-08-2008 door rolid4you in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Filosofie
Een bladzijde uit een tijdschrift over moderne experimentele fysica zal voor oningewijden even mysterieus zijn als een Tibetaanse mandala. Beide zijn weergaven van onderzoek naar de aard van het universum.
TomTom,Ipod,mobieltjes zijn een soort handboeien
Geplaatst op 27-08-2008 door MaykOmind in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Filosofie
Verlangen kan goed zijn.Terugverlangen naar iets ook.Of het beter was of nu beter is hangt niet alleen af van techniek.Op papier eist iedereen dat zijn of haar item een sprong is naar de toekomst.Het snelle leven kan ook heel snel stoppen alleen omdat...
Wonen ons thuis
Geplaatst op 22-08-2008 door Elisetje in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Filosofie
Wonen is dat wel zo vanzelfsprekend?> Niet iedereen op de wereld heeft een huis. Al heb je een dak boven je hoofd toch zoeken we een vaste plek.
Taboe: wel of geen kinderen?
Geplaatst op 21-08-2008 door Elisetje in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Filosofie
In deze moderne tijd zal het een taboe blijven.Het onderwerp kinderen.Blijf je met je partner kinderloos of heb je een kinderwens.
Wet van aantrekking
Geplaatst op 19-08-2008 door Merope in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Filosofie
De wet van aantrekking is een universele wet. Een wet die je laat zien dat alles wat je uitzendt naar je terug komt. Je bent een magneet die aantrekt waar je je op focust. Die, als je dat bewust bent, helpt om de doelen te bereiken die je wilt bereiken.Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl