X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Tijdmachine

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 20-09-2010
Auteur: Carina03
Soms zou je willen dat je even de tijd terug kon draaien, even terug naar toen en dan weten wat je nu weet. Zou de wereld er anders uitzien als we dat zouden kunnen doen? Waarom met zoveel techneuten en wetenschappers kunnen we binnen een paar seconden wel met de hele wereld in contact komen, weten we de snelheid van het licht maar kunnen we deze dingen niet in hun achteruit plaatsen.

Zouden we het echt willen


Terug in de tijd, voor veel mensen zou het een uitkomst kunnen zijn. Je kunt geliefden een ongeluk besparen, je zou die lening nooit opnieuw afsluiten je zou nooit met hem of haar een relatie aangegaan zijn, je zou de tijd ten goede kunnen keren. Ik zou zelf veel dingen willen herbeleven en ja, ook veel dingen misschien wel anders doen. Maar als je alles terugdraait verlies je ook dat zalige zorgeloze niet weten wat je toen had, het gewoon genieten van een moment omdat je weet dat het straks anders wordt. Als je de wereld terugdraait komen ook de negatieve figuren terug die hun herkansing misschien wel anders zouden gebruiken zodat ze niet gepakt worden, de oorlog niet verliezen. Zelfs de kans op herschrijven van de geschiedenis hoeft niet altijd een voordeel te zijn.

Woensdag

Ben ik jarig. Het pensioen dank zij onze regering niet een jaartje dichterbij maar twee jaren verder weg. Omdat iedereen moet werken en ik dat niet meer kan ben ik bijna de hele dag alleen. Heerlijk rustig en doormijmeren over de vraag, zou ik de tijd terug willen zetten en nu in een huis vol mensen zitten, bakken chips en flessen limonade aansjouwen voor een huis vol kinderen. Of dromen over nu twee jaar later dan normaal, mijn verjaardag vieren lekker ver weg van hier in de zon, luisteren naar de golven en dan daar weer terug denken (met liefde natuurlijk) aan de verjaardagen toen, inclusief deze.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl