X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Woordjes leren zonder software!

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+5
  Goed artikel ( +5 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Andrewoons Andrewoons Auteur op infoyo sinds
19 April 2010


Bekijk het profiel van Andrewoons
Datum: 22-04-2010
Auteur: Andrewoons
Mijn kind zit nu in het 2de jaar van de VWO. Hij moet natuurlijk elke week wel eens woordjes leren voor bijvoorbeeld Engels, Frans of Duits. Nu vind ik het een probleem om elke keer hem te overhoren, en zelf leren vindt meneer ook niet leuk. Daarom vertel ik in dit artikel hoe hij nu leert, op internet, zonder enige software.

Wrts

De meest gemakkelijke mogelijkheid (en bekende) is Wrts. Je meld je aan op www.wrts.nl, en kan meteen beginnen met het leren van woordjes. Hoe werkt Wrts? Wrts laat de gebruiker woordenlijsten zelf invoeren, en geeft daarna optie's om te overhoren. Zo kan je bijvoorbeeld leren zoals een normale toets, maar ook kan je aangeven dat je alleen klinkers wilt zien, of alleen de eerste letter. De mogelijkheden zijn volgens mijn zoon eindeloos. Je typt het goede antwoord in de balk en je ziet meteen of het goed of fout is. Is het antwoord fout, geeft Wrts meteen het goede antwoord erbij. Je kan ook kiezen dat je net zolang overhoort wordt totdat je alles foutloos kan. Kortom, Wrts is heel handig en snel!

Woordjesleren.nl

De andere bekende mogelijkheid is woordjesleren.nl. Je hoeft op deze website geen account aan te maken als je wil leren. Wil je woordjes plaatsen, is het wel noodzakelijk om een account te maken. Mijn zoon gebruikt deze site vooral omdat hij niet telkens alle woordjes wil invoeren in Wrts. Bijvoorbeeld: Hij heeft een proefwerk Engels. Hij zoekt zijn methode en gaat naar het desbetreffende hoofdstuk. Daarna klikt hij op: "Overnemen in Wrts". Nu staan alle woordjes meteen in zijn Wrts en kan hij meteen beginnen met overhoren. Overigens, kan je ook gewoon op woordjesleren.nl meteen overhoren. Dit is wat minder uitgebreid en mooi dan Wrts, maar het werkt wel.

Conclusie

Hopelijk heeft dit artikel veel ouders / kinderen geholpen om zonder aanschaf van dure software zoals Teach2000 snel woordjes te leren, zonder hulp van anderen.

Reacties op dit artikel
Okkie, 2010-06-06
( 0 )

Ik moet hier even aan toevoegen dat Teach2000 geen dure software is - het is zelfs helemaal gratis en werkt naadloos samen met bovengenoemde websites.

offline software zoals Teach2000 biedt veel meer mogelijkheden, zoals werken met afbeeldingen.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl