X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Hoe drukker bezig hoe gelukkiger

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Francois580 Francois580 Auteur op infoyo sinds
09 December 2010


Bekijk het profiel van Francois580
Gerelateerde artikelen Gelukkig maken
Datum: 11-08-2010
Auteur: Francois580
Mensen die van de ene activeiteit naar de andere hollen, hebben veel meer kans om gelukkiger te worden dan zij die het kalmer aan doen. dat is ongetwijfeld†het opmerkelijk resultaat van een recent onderzoek dat door enkele amerikaanse professoren werd uitgevoerd en nu officieel werd bekend gemaakt.

Onderzoelers zijn eensgezind. volgens hen zijn mensen nu eenmaal geprogrammeed om...lui te zijn.  dat is dan ook meteen dť reden waarom heelwat mensen geneigd zijn om minder te doen dan eigenlijk noodzakelijk is om een gelukseffect tot stand te brengen.
deze amerikaanse vorsers kwamen tot deze vaststelling na een onderzoek bij honderd universiteitsstudenten. deze kregen de opdracht om elk twee enquetes in te vullen. tussen beide enquetes werd een wachttijd van vijftien minuten voorzien. de deelnemers aan deze studie kregen de keuze. ze mochten hun ingevulde vragenlijsten onmddellijk afgeven of ze op een andere locatie indienen. als beloning kreeg iedere deelnemer aan dit onderzoek... een reep chocolade. maar liefst twee derde van het aantal deelnemers (70%) koos voor de gemakkelijkheidsoplossing en gaven hun enqueteformulieren onmiddellijk af. zij die voor de wandeling kozen om hun formulieren elders af te geven, bleken achteraf gelukkiger te zijn dan diegenen die hun formulieren ter plekke hadden afgegeven.
daaruit besloten de onderzoekers dat diegenen die op geen inspanning kijken en een druk (professioneel)leven leiden en zich nuttiger maken in de maatschappij, zich duidelijk stukken gelukkiger voelen dan diegenen die het leven van de gemakkelijke kant opnemen.

Reacties op dit artikel
Carina03, 2010-08-12
( 0 )

Wat moeten wij Hollanders dan gelukkig zijn. We staan erom bekend dat hier alles vlug-vlug moet en dat we geen enkel tv-programma kunnen kijken zonder minimaal een keer op te staan om "even" snel iets te doen.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl