X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Weer een waarschuwing van Balkenende

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Marcel50 Marcel50 Auteur op infoyo sinds
30 Oktober 2008


Bekijk het profiel van Marcel50
Datum: 08-12-2008
Auteur: Marcel50
Het jaar loopt ten einde en de economie geeft nog geen signalen af van enig herstel. Voor onze premier het moment om een waarschuwing af te geven dat we een moeilijke tijd tegenmoet gaan van soberheid en econimische tegeslagen voor zowel de burger als bedrijven.

Wat kan de burger gaan merken

Wat de burger er van kan gaan merken is dat de beurs smaller zal worden en de dure aankopen voorlopig de koelkast in zullen moeten. Het levensonderhoud zal duurder worden denk hierbij aan het dagelijks eten en toegezegde bezuinigingen die de koopkracht in stand moeten houden zullen vertraagd uitgevoerd gaan worden. In de troonrede was nog een kleine positive ontwikkeling waar te nemen maar ook die is onder gesneeuwd door het ineen zakken van de beurzen wereldwijd. Het herstel laat veel langer op zich wachten dan wenselijk is. Loonsverhogingen zullen zwaar bevochten moeten worden en de sociale minima zullen van de resessie zwaar de dupe worden omdat die er niets bij krijgen, en zelf weer in moeten leveren. Waar houd het op voor dee steeds groter wordede groep die ongewilt hiertoe behoren. Ook de waarschuwing da de werkeloosheid weer zal gaan stijgen is iets om ons grote zorgen over te maken. Waar gaan we naar toe in Nederland?

En hoe zit het met de bedrijven

Ook onze bedrijven zullen de neergang van de economie zwaar gaan voelen in hun inkomsten uit opdrachten. Orders zullen uitgesteld of niet geplaatst worden waardoor de voortgang van het bedrijf in het geding komt. Aabestedingen zullen meer in de goedkope productie landen gedaan worden waardoor er nog meer geld nederland uitstroomt. Ook kan het zijn dat bedrijven gaan overwegen om te gaan verhuizen naar dergelijke goedkope productie landen om toch enige winst te kunnen genereren al gaat dit ten koste van de nederlandse economie. Hier kan je vraagtekens bij plaatsen maar het is een proses dat al geruime tijd aan de gang is, en door onze regering geen halt toe geroepen word. Wel is onze regering in staat om ons te verbieden dat we mogen roken in de horeca maar bedrijven en dus werkgelegenheid in nederland houden zijn ze niet toe in staat. Nogmaals waar gaat nederland naar toe en wanneer komt de ommekeer en krijgen we een herstel van de economie?

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl