X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Samenleving en ontwikkeling / Overige RSS


Romantisch cadeau voor je vriendin
Geplaatst op 03-05-2010 door Auguri18 in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Overige
Heb je verkering en wil je iets geven wat écht in de smaak valt? Wellicht dat dit artikel je ervan kan weerhouden om zo te denken!
Over smaak valt niet te twisten!
Geplaatst op 03-05-2010 door Auguri18 in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Overige
Dit oude gezegde is wat mij betreft nog altijd waar. Toch proberen steeds meer ‘vak’mensen en andere personen anderen te overtuigen dat smaak voorbehouden is aan een selecte groep. Massaal lopen we als kuddedieren achter designers en andere betweters aan.
Lintjesregen 2010
Geplaatst op 03-05-2010 door Carina03 in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Overige
Zo, dat hebben we ook weer gehad. De stralende, blij verraste middelpunten die geen idee hadden waarom ze opgedoft en wel naar het stadhuis moesten komen.
Feyenoord supporters
Geplaatst op 03-05-2010 door Carina03 in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Overige
De politie van Eindhoven had een berichtje gevonden op internet dat er hooligans naar Eindhoven zouden komen op koninginnedag.
Wat een ravage die crisis
Geplaatst op 03-05-2010 door Lievepieve in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Overige
Sinds de crisis zijn heel wat mensen omgeblazen.Ze verliezen hun baan,krijgen geen uitkering,omdat ze zeggen ; het potje is leeg.Onzin is dat.Duizende mensen worden hiermee geconfronteerd.
Leven afhankelijk van georganiseerde samenleving II
Geplaatst op 03-05-2010 door Emfkruyssen in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Overige
In het vorige artikeltje hebben we gezien hoe de koolstof-zuurstof reactie veel meer energie vrij maakte dan voorheen bij vroegere levensprocessen. Zo werden de verbruikers van vrije zuurstof de meest doelmatige schepsels op aarde.
Bent u een oen?
Geplaatst op 29-04-2010 door Auguri18 in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Overige
Op elke teamdag van je werk wordt je opgepept om vooral de dingen positief te benaderen. Ratelbandpraktijken zijn aan de orde van de dag. Groot is dan ook mijn verbazing als ik opgeroepen word om mij vanaf die teamdag als een oen te gedragen.
Herdenkingsmonument koninginnedag 2009 in Apeldoorn
Geplaatst op 29-04-2010 door Sjax in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Overige
Het koninginnedagdrama in Apeldoorn in 2009 hoeft verder geen uitleg denk ik.Om de slachtoffers te herdenken wordt er in Apeldorn op 29 april om 16.00 uur een monument onthult in het bijzijn van familieleden van de slachtoffers, hulpverleners en de...
Koninginnedag 2010 in Apeldoorn
Geplaatst op 29-04-2010 door Sjax in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Overige
Over koninginnedag 2009 in Apeldoorn hoef ik niks meer te vertellen. In 2010 is er echter weer koniginnedag in Apeldoorn. Hoe gaat dat gevierd worden een jaar na het vreselijke drama bij de Naald in Apeldoorn.
Dakloos en thuisloos.
Geplaatst op 29-04-2010 door Taxmaster in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Overige
Als je geen dak boven je hoofd hebt, bent u dakloos. Je brengt de nacht doorgaans buiten door of in een instellingen bedoeld voor de opvang van daklozen zoals de nachtopvang.Je bent thuisloos als je geen zelfstandige woonruimte hebt...Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl