X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Hondenpoep

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van francisca20005 francisca20005 Auteur op infoyo sinds
09 November 2009


Bekijk het profiel van francisca20005
Datum: 09-11-2009
Ergert u zich ook zo aan al die drollen op straat en in het park en voor je deur? Nou, ik in ieder geval. Ik heb zelf een hond en loop altijd als ik haar uitlaat met zakjes in mijn jas.

Maar wat een ellende als ik met die drol van mijn hond in mijn hand in andermans hondendrollen sta. Of ik ga vaak balletje gooien in het park. En u mag raden waar die bal dan regelmatig in terecht komt: Ja, ja, in andermans hondendrol.

Of mijn hond rent enthousiast door de hondepoep. En zelfs mijn hond flipt daarop. Trouwens als haar balletje in die drol van een ander ligt, haalt ze hem er ook echt niet uit. Dat mag ik dan doen. Ik begrijp echt niet waarom niet alle hondenbezitters niet het fatsoen hebben om de uitwerpselen van hun viervoeter op te ruimen. Het is geen frisse klus, maar als je het laat liggen is het voor een ander ook niet fris. En als de gemeente nou ook eens meewerkt door meer afvalbakken te plaatsen en die ook regematig te legen, dan is het ook voor de hondendroller opraper een stuk prettiger. Want een kilometer lopen met een hondendrol in je hand (al zit hij in een zakje) op zoek naar een afvalbak, is ook geen pretje.

Reacties op dit artikel
Tilo, 2009-11-09
( 0 )

Ik kan met je meevoelen en snap ook niet dat hondenpoep op de stoep ligt of waar kinderen spelen. Maar ook ik ruim het niet altijd op. Bijv langs de slootkant langs een weg, laat ik het liggen. En in de bosjes ruim ik het ook niet weg. In het begin wilde ik het overal opruimen, maar inderdaad ruimen andere mensen het niet op en dan heb ik zoiets van laat maar. De gemeente doet er ook niets aan, want in het gehele dorp zijn geen hondepoep zakjes en er zijn haast geen vuilnisbakken te vinden, zodat je het de gehele weg een plastic zakje gevuld moet houden.
Floor, 2009-11-14
( 0 )

Verstandige hond!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl