X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De trouwringen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 06-04-2011
Auteur: Carina03
De trouwringen zijn het verbond voor eeuwige trouw aan elkaar. Van vroeger af bestond de trouwring dan ook uit een ononderbroken cirkel die een liefde zonder einde symboliseerde. De trouwring werd na de inzegening van een huwelijk niet meer afgedaan als dit niet strikt noodzakelijk was. Sommige werkzaamheden of een eventuele operatie behoorden tot die uitzondering. In de meeste gevallen was de trouwring een smalle, gouden band. De ring was tevens een teken naar anderen dat de persoon gebonden was. In deze tijd is er veel verandert.

De keuze

Een trouwring hoeft niet meer ononderbroken te zijn, steeds vaker kiezen vrouwen voor een trouwring met een diamant of groeibriljant. Ook zijn trouwringen niet altijd meer van goud. Men kan kiezen uit hardere en zachtere metalen zilverkleurig, koper, goud of verschillende kleuren door elkaar. Het symbool wordt naar de achtergrond geschoven bij het zoeken naar een ring die vooral mooi moet zijn. Ook het besteedbare budget is van invloed bij de keuze van de ring.

Verlovingsring of vriendschapsring

Naast de aankoop van een ring kan men ook de verloving- of vriendschapringen die men al draagt laten polijsten en graveren voor het huwelijk. Steeds meer bruidsparen kiezen voor deze optie die overigens ook van vroeger afstamt. Men is al vertrouwd en gebonden met de ring die ook al een verbintenis symboliseert. Breng deze ringen wel op tijd naar de juwelier zodat ze tijdig voor het huwelijk klaar zijn. Meestal moet je voor ringen polijsten en graveren rekenen op een wachttijd van een ŗ twee weken.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl