X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De trouwreportage

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 06-04-2011
Auteur: Carina03
Natuurlijk wil je de mooiste dag van je leven professioneel laten vastleggen. Ga voor de keuze van een reportage niet over een nacht ijs, je kunt hem niet meer overdoen met hetzelfde gevoel en precies hetzelfde uiterlijk van de grote dag. Onmogelijk is nieuwe fotoís maken nooit maar het zal je niet meer loslaten dat de fotoís niet van de trouwdag zelf zijn. Naast een professionele fotograaf is het aanwijzen van een goede vriend of familielid voor backup fotoís aan te raden.

De locatie voor de reportage

Kijk op je gemak rond voor een geschikte binnen- of buitenlocatie voor de trouwfotoís. Houd rekening met de afstand, je wil tenslotte geen uren weg zijn van je eigen bruiloft. Houd ook het seizoen in je achterhoofd, is er meer kans op regen of sneeuw en wordt de omgeving dan niet modderig of is het straks niet kaal of sta je niet zoín uur tot anderhalf uur in de brandende zon. Let bij de planning ook op het uithoudingsvermogen van eventueel aanwezige bruidsmeisjes en bruidsjonkertjes.

Foto's of video

Ga bij verschillende fotografen op bezoek en blader door de reportages. Geef ze een cijfer voor kleur, compositie en dergelijke en noteer de prijzen. Naast fotoís kun je ook kiezen voor een videoreportage of videoreportage van de fotoís. Ga tijdig op zoek naar een fotograaf, de meeste hebben een drukke kalender. Begin minstens drie maanden voor de huwelijksdatum met je zoektocht. Je kunt vooraf via het internet al een schifting maken door de verschillende sites te bekijken en prijzen te vergelijken.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl