X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De feestlocatie van de bruiloft

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 06-04-2011
Auteur: Carina03
Als je een receptie of feest geeft moet je de aangepaste locatie vinden. Er zijn verschillende dingen waar je op moet letten. De grootte van de locatie kan afhankelijk zijn van het feit of je alleen een receptie of ook een feest geeft. Ook moet de afstand naar de locatie niet te groot zijn en buiten alleen met een auto ook met het openbaar vervoer bereikbaar zijn voor gasten die hiervan afhankelijk zijn.

Dure feestzaal of wat goedkoper

Een feestlocatie hoeft niet altijd een dure zaal te zijn waarbij men per consumptie betaald. Als je inlichtingen vraagt zul je ontdekken dat er veel plaatsen als speeltuingebouwen, clubs zoals hobby en sportclubs zowel als verschillende verenigingen dagen hebben waarop zij hun onderkomen voor extra inkomsten verhuren. Het voordeel hierbij is het meebrengen van eigen drank en hapjes. Het nadeel is het zelf opruimen en poetsen van de gehuurde ruimte. Vaak vind men binnen de eigen vrienden- en familiekring wel mensen die bereidt zijn om hierbij te helpen net als bij het serveren.

De ruimte en het aantal gasten

De ruimte die men huurt moet groot genoeg zijn om alle gasten een comfortabele plaats te bieden. Heeft men alleen een receptie dan is een zitplaats voldoende. Geeft men naast een receptie ook een feest dan moet er tevens een ruime dansvloer en ruimte voor de muziek aanwezig zijn. Daarnaast is er een ruimte nodig voor warme dranken en haperen uiteraard een garderobe. De ruimte voor de muziek is afhankelijk van het ensemble, een orkestje heeft meer plaats nodig dan een DJ.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl