X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Receptie na de huwelijksvoltrekking

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 06-04-2011
Auteur: Carina03
Na het gemeentehuis, de kerkelijke inzegening en het maken van de foto’s ga je als bruidspaar naar de locatie waar de receptie wordt gehouden. Vooral als men ‘s avonds een feest heeft moet er rekening worden gehouden met de tijd. In de meeste gevallen is de receptie dan tussen vijf en ongeveer half zeven zodat er tijd overblijft om te eten voor het feest aanvangt. Heb je de hele dag feest dan kun je overwegen om een warme maaltijd rond vijf uur te houden met een receptie van half zeven tot acht uur waarna het feest om half negen aanvangt.

De receptie

Heb je alleen een receptie dan wordt deze meestal aansluitend op de plechtigheden gegeven. De fotoreportage is in dit geval het vertreksein voor de receptiegasten. Deze keuze wordt vaak gemaakt door bruidsparen die kiezen voor een aansluitende huwelijksreis in plaats van een feest. Je kunt ook kiezen voor een receptie later op de dag waarbij de fotoreportage na de plechtigheden plaatsvindt. Het nadeel is wel dat sommige gasten als ze van verder weg komen, tussendoor opvang moeten hebben.

Receptie ruimte en aankleding

De ruimte die men voor een receptie nodig heeft is een stuk kleiner dan bij een feest. Vaak is een klein zaaltje al voldoende. Verhoog de intimiteit door de ruimte aan te passen aan het aantal gasten dat je verwacht. Bij een receptie wordt naast koffie, thee en gebak ook verschillende dranken, chips, noten en dergelijke en in sommige gevallen kleine hapjes als bijvoorbeeld tapas geserveerd. Muziek speelt op de achtergrond.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl