X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Trouwfeest

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 06-04-2011
Auteur: Carina03
Bij het plannen van een feest komt flink wat kijken. Probeer een budget op te stellen en binnen een redelijke marge te blijven. Voor een feest moet je al snel rekenen op een paar duizend euro als je kiest voor een zaal met bediening en verzorging. Kies je voor een “lege” zaal dan zijn de onkosten al snel voor de helft minder. Het beste kun je een budget opdelen in verschillende onderdelen, te weten: receptie, drank, hapjes en diner en de muziek.

Eerste receptie

Aan het trouwfeest gaat de receptie vooraf, hierbij wordt meestal gebak, koffie en thee en andere dranken geserveerd. Daarnaast staan op de tafels diverse soorten chips en nootjes. Gemiddeld duurt een receptie ongeveer anderhalf uur en wordt deze gehouden op een tijdstip dat ook mensen na hun werk kunnen feliciteren. Reken voor de receptie een bedrag van ongeveer twaalf euro tot vijftien euro per persoon.

Kosten trouwfeest

Bij de muziek moet je afhankelijk van je keuze al snel rekenen op een bedrag tussen vijfhonderd- en duizend euro. Let bij de plaatsing van de muziekboxen op de afstand met de gasten. De meeste muzikanten nemen om het half uur een korte pauze. Bij de gasten die op het feest aanwezig zijn moet je afhankelijk van het diner en een buffet later op de avond rekenen op een bedrag tussen dertig en veertig euro. De zaal huurt men meestal inclusief versiering en opruimen. Bediening in de zaal en aan de bar en een extra hulp in de keuken worden apart berekend.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl