X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Trouwkaarten

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Datum: 06-04-2011
Auteur: Carina03
De keuze van de trouwkaarten is vaak moeilijker dan men vooraf gedacht zou hebben. Er zijn veel verschillende soorten trouwkaarten in zowel kleur, vorm als model. Men kan kiezen uit bijvoorbeeld kokers, doosjes, puzzels of een eenvoudige gladde kaart. Gewone trouwkaarten zijn in diverse vormen, afbeeldingen en kleuren te koop. Probeer de trouwkaart te kiezen die het beste past bij jullie en jullie bruiloft.

De voorkant van de trouwkaarten

Geef je een themabruiloft kies dan ook een thematrouwkaart. Bij een klassieke bruiloft kiest men vaak voor zachte kleuren maar ook sepia en zwart-wit behoren tot de mogelijkheden. Naast de bestaande collectie bestaat bij veel bedrijven de mogelijkheid tot een eigen ontwerp of foto trouwkaart, hou hierbij rekening met een langere wachttijd. Ook kan men als men creatief is de trouwkaarten zelf maken. Neem bij het bestellen van de trouwkaarten de bijpassende enveloppen mee naar huis zodat deze alvast geschreven kunnen worden. Verstuur de trouwkaarten twee ŗ drie weken voor de huwelijksdatum.

De inhoud

Het belangrijkste bij de trouwkaart is de inhoud. Zorg ervoor dat alle benodigde gegevens gedrukt worden. Op de rechterkant van de trouwkaart komen de namen en de datum met onderin het (toekomstige) thuisadres. Op de linkerkant het adres van het gemeentehuis, naam van de kerk en de locatie van het feest met de adergegevens. Geef tevens de tijden van de receptie aan. Op een bijpassend kaartje kan men de uitnodiging en aanvangstijd van het feest laten drukken die bij de feestgasten worden ingesloten. Ook kan men zelf een feestuitnodiging in de kaart schrijven.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl