X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Trouwkleding

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Gerelateerde artikelen Trouwen met klein budget De Trouwjurk
Datum: 08-01-2016
Auteur: Carina03
Hoewel tegenwoordig alles kan en mag dromen de meeste vrouwen nog steeds van een bruiloft in stijl. Trouwjurken zijn tamelijk kostbaar en beslaan meestal de grootste post in het beschikbare budget. Afhankelijk van de stijl en het materiaal kosten trouwjurken tussen vijfhonderd en enkele duizenden euroís. Een goede optie is een particuliere tweedehands jurk of tweedehands trouwjaponnenzaak. De trouwjurken hangen kant en klaar gestoomd te wachten op de volgende bruid voor een betaalbaar bedrag.

Trouwjurk en trouwkostuum

Afhankelijk van de trouwjurk wordt het trouwkostuum voor de bruidegom gekocht. Heb je een geheel witte jurk dan is de keuze het grootst. Zit er een kleurtje in de trouwjurk dan is een bijpassende kleur het mooiste. Afhankelijk van de stijl van het kostuum kan de bruidegom kiezen voor wel of geen hoed. Bij de bruid is de keuze uit het hoofdtooisel groter. Let op bij een hoed, niet iedereen heeft een hoedengezicht. Bij een sluier kun je kiezen uit een kort of lang model. Bij een lange sluier lijk je langer en slanker. Natuurlijk kun je ook kiezen voor fijne bloemetjes verweven in je haardracht, diadeem of kam.

Bruidsmeisje en bruidsjonkertje

Houdt eventuele bruidsmeisjes en bruidsjonkertjes simpel. Het meisje kan een bloemenmandje of boeketje dragen. Vergeet geen corsage voor de bruidsjonker. Hoge hakken zijn mooi en sexy maar vergeet niet dat je veel zult staan, lopen en dansen. Kies schoenen uit die vooral gemakkelijk zitten, onder de bruidsjurk zie je toch alleen de neus van de schoen. Ook voor de bruidgom en bruidskinderen zijn gemakkelijke Laarzen belangrijk.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl