X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Zenuwen rond examen en uitslag

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 22-06-2010
Auteur: AnnaStaal
We herinneren ons allemaal nog wel de periode rond het examen, als er gebeld wordt ben je niet geslaagd en blijf je “hangen” of je hebt een “her”, zonder belletje ben je geslaagd. Bij de telefoon en je nagels tot op het bot afkluiven, tot de dag voorbij is.


Het is nog steeds ieder jaar opnieuw zo en voor de degene die een scriptie af moeten leveren, die hebben nog een langere “lijdensweg” te gaan. Is er eerst een lange stage die een belangrijk punt op moet leveren, dan komt daarna nog een afstuurperiode waarin je je skills van de voorbije jaren in enkele weken tijd moet neerzetten, vormgeven en moet presenteren.

Subjectief is zo’n traject, want het zijn mensen die dit moeten beoordelen, want het cijfer behaal je niet door keiharde cijfers uit goed of fout vragen. Maar er wordt gekeken hoe jij je gedraagt op de werkvloer (waar je zometeen ook aan de slag gaat), hoe jij je overige werkzaamheden inricht, je organisatie skills en hoe je stress situaties de baas kunt.

Je scriptie moet je voeden door geleerde methodes toe te passen en of te onderzoeken en je conclusies en aanbevelingen neer te zetten. Het liefst iets waar de organisatie nog iets aan heeft ook. Maar dan komt de boordeling en is mensenwerken en mensenwerk is nooit 100% objectief. Dat maakt het ook lastig als je zit te wachten op je punt.

Maar wat voor ontlasting overvalt je als je hoort dat je geslaagd bent, los van het vele studeren en het nu even lekker genieten, is het ook een belangrijke periode van je leven afsluiten en aan iets nieuws beginnen. En ook dit doe je met vallen en opstaan. Zo bewandel je belangrijke fases in je leven, maar er zijn er maar weinig die zoveel indruk maken als deze periode.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl