X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Vrij Nederland

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
Datum: 17-08-2010
Hoe vrij zijn we eigenlijk. In dit artikel wil ik graag ingaan op onze werkelijke vrijheid hier in Nederland.Vrijheid is heel betrekkelijk, en als je dieper op de zaken in gaat, zie je hoe weinig vrijheid we eigenlijk hebben.

Vrijheid, de grote mythe

Voel jij je vrij.leef jij in een vrij Nederland.
Sta dan is even open voor de volgende stelling.
Vanaf het moment dat wij worden geboren, worden we geregistreerd. Al vanaf het eerste moment zijn we niet meer vrij. We krijgen een nummer, en dat houden we de rest van ons leven. De overheid begint vanaf het eerste moment met zijn controlesysteem en laat dat niet meer los.
Je bent geen individue, je bent een nummer. Een nummer waar voor betaald moet worden. Een nummer dat geld moet opleveren, en dat onder controle gehouden moet worden.
De overheid bepaalt dat dat nummer regelmatig op gezondheid gecontroleerd moet worden op het consultatiebureau.Het nummer moet regelmatig geinjecteerd  worden om te zorgen dat het gezond blijft, en geld op kan gaan leveren in de toekomst. Het nummer moet, als het 4 jaar is onderwezen worden, op straffe van boetes als de ouders een andere keuze maken. Regelmatig wordt het nummer gecontroleerd op vorderingen. Op zijn twaalfde jaar wordt het nummer getest dmv een toets, om te zien waar en hoe het nummer geplaats kan worden in de maatschappij. Er wordt niet gekeken naar de gaven van het individue, nee het word getoetst op zijn mogelijkheden te produceren.
Dan is het nummer klaar voor de maatschappij, en gaat het geld opleveren. Belastinggeld wel te verstaan.
De overheid heeft geinvesteerd in het nummer en nu wordt het nummer geconroleerd op terugbetalen aan de overheid, dmv belastingheffing.
 Dit blijft in stand tot op het moment dat het nummer ouderdomsverschijnselen gaat vertonen, dement wordt en opgenomen wordt in een instelling, waarin het dagelijks gecontroleerd wordt, tot het moment komt dat het nummer niet meer funktioneerd en in een kist de instelling mag verlaten. Dan pas is het nummer vrij.
zoals je ziet, is vrijheid een mythe...vrijheid is een controlesysteem waarin overheid en regilie de macht hebben. Een eeuwenoude afspraak waarin deze twee machten heben bepaald...hou jij ze dom, dan houden wij ze arm. ik zal daar nog op terug komen.

Hoe vrij voel jij je

Ga voor jezelf nou is rustig na, hoe vrij jij je voelt in dit land, of uberhaubt in deze wereld.
Ben jij vrij om de dag te beginnen zoals jij dat wilt.
Ben jij vrij om je dag in te delen zoals jij dat wilt.
Heb jij nou echt het idee, dat het geld dat je verdient, van jou is

Ik zal daar een klein voorbeeld van geven.
Iedere euro die we uitgeven gaat uiteindelijk in de schatkist.
Stel, je gaat naar de winkel en je koopt een brood. Je betaald een euro voor dat brood. Van die euro gaat 20% naar de schatkist(btw). De bakker stopt het geld in de kassa. Op het moment dat de bakker jouw euro uit gaat geven, betaald ook hij 20% btw. dat is al 40% in de schatkist.
Als jouw euro 5x van hand gewisseld is, is de hele euro in de schatkist belandt. Uiteindelijk heeft niemand geld, we houden het in bewaring voor de overheid.Het is een verkapte manier van investeren van de overheid.
Denk jij dat je spaargeld hebt. Is niet zo. Jouw spaargeld gaat met kleine beetjes naar de overheid. Je betaald ieder jaar belasting over de rente die je krijgt.
Uiteindelijk is de belastingdienst/overheid de grootste criminele organisatie die er bestaat, die het motto..we houden ze arm en we houden ze dom hanteren om zich te verrijken.

Bovendien ontnemen ze ieder mens het recht van vrijheid.
Zodra we opstaan gaat het systeem werken, we worden gecontroleerd en we beginnen met betalen.
We betalen voor de lucht die we inademen, voor het water dat we drinken, zelfs voor het feit dat we iedere dag naar het toilet moeten betalen we.
We worden gecontroleerd als we de telefoon gebruiken, als we het internet gebruiken, we worden zelf gecontroleerd op de kranten die we lezen.
We worden gecontroleerd als we de straat over willen steken en we staan voor een verkeerslicht, dat ons verteld wanneer we mogen lopen en wanneer we stil moeten staan.
Onze normen en waarden worden bepaalt door de overheid en de kerk. Hoezo vrijheid.welke vrijheid.
Vrijheid is een mythe.Manipulatie en controle...dat is onze vrijheid

En niemand grijpt in.

Reacties op dit artikel
Truida, 2011-04-22
( 0 )

Helemaal mee eens ! idd hoezo vrijheid.
We moeten in het straatje van de overheid meelopen en daar ook nog flink voor betalen om er in mee te mogen lopen.
Bij alles wat we doen hebben we toestemming nodig want ze zullen eens geld mislopen voor vergunning accijns of wat er allemaal bestaat.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl