X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Het leerproces van werken met een minderheidskabinet

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 27-10-2010
Auteur: AnnaStaal
Het is voor de Nederlandse politiek duidelijk een leerproces wat gaande is, want een minderheidskabinet hebben we nog niet gehad en de dames en heren politici zijn nog zoekende als het gaat om de weg vinden naar de regering.


Rutte steekt een hand uit, want op nieuwe alle punten is men het overeen geworden met de PVV en is er dus ruimte om met andere politieke partijen tot een meerderheid te komen in de tweede kamer. Het “voorgekookte” is dan ook niet ter sprake en iedereen moet continue scherp zijn, omdat zomaar een aspect uit het eigen partijplan naar voren kan komen en tot een meerderheid kan leiden.

Toch is daar in het begin van het nieuwe parlementaire jaar nauwelijks iets zichtbaar van. Men staat – als vanouds – gehoekt tegenover elkaar en her en der worden vliegen afgevangen. Dit heeft – als begin – nog niet geleid tot het opzoeken van overeenkomsten in partijpunten. Het is nieuw voor de Nederlandse tweede kamer om op een dergelijke manier te werken, dus het allemaal nog een heel verrassende bezigheid worden.

Los van het feit dat alle partijen weten dat er bezuinigd moet worden en dat is niet alleen saneren, maar ook goed financieel management op poten zetten wat de tand des tijds kan doorstaan, zal men elkaar ook op gaan zoeken. Dit kost tijd, tijd om aan een andere manier van werken te wennen en de ene keer met D66 en de andere keer met Groen Links of de PvdA tot een meerderheid te komen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl