X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De grap Wilders

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Marcootje72 Marcootje72 Auteur op infoyo sinds
13 November 2008


Bekijk het profiel van Marcootje72
Datum: 23-11-2010
Auteur: Marcootje72
In dit artikel wordt de waarheid rondom de PVV onthuld. En de rol die Gert Leers en Camiel Eurlings hierin spelen. Benieuwd geworden? Lees dan vooral verder en u komt te weten hoe de vork in de steel zit.

De grap Wilders

Er was eens een man, genaamd Geert. Hij was een getapte gast, niet in de laatste plaats vanwege zijn onvervalste Limburgse humor. Samen met zijn grote vrienden, Camiel Eurlings en Gert Leers, werd in een Limburgse kroeg op een goede avond een plan bedacht: Geert zou ook de politiek in gaan! Omdat het CDA al was oververtegenwoordigd door Limburgers, werd goede vriend Gerrit Zalm (destijds de lijsttrekker van de VVD) gebeld of hij nog een plaatsje vrij had. En zo belandde Geert in de banken van de tweede kamer.

Nu heeft Geert, een klein probleem, als jongetje werd hij nogal eens gepest door het Turkse buurjongetje dat naast hem woonde. Sindsdien had hij de pest aan Turken en toen in het parlement de toetreding van Turkije tot de EU ter sprake kwam, kon Geert zich niet langer beheersen en liet hij zich nogal negatief uit over Turken en over moslims.

Gerrit Zalm en fractieleider van Aartsen werden boos en Geert kon vertrekken. Die avond besprak hij met zijn vrienden in de kroeg hoe het nu verder moest en besloten werd dat Geert zijn eigen partij ging oprichten. Camiel en Gert zouden dan wellicht later ook kunnen toetreden tot de vriendenclub.Geert begon de partij van vrienden, de PVV en hij besloot om de haat tegen zijn buurjongetje tot hoofdthema te maken. Die avond werd er onder het genot van liters Limburgs bier gebrainstormd, wat de partij onderscheidend zou kunnen maken, de meest wilde ideeŽn vlogen over tafel en er ontstond een echt verkiezingsprogramma.

Gert Leers kende nog wel iemand voor in de partij, James Sharpe. Hij had onlangs een vakantiebungalow van hem gekocht en hij leek wel betrouwbaar. En Camiel kende Eric Lucassen. Toen deze op een avond door zijn brievenbus stond te plassen, herkende hij in hem een oud studiegenoot en ze raakten aan de praat. Sindsdien zijn de twee vrienden.

In 2010 kwam de grap in een stroomversnelling: Geert was al enige tijd goed bezig en tot zijn grote verbazing zou hij samen met zijn oude vrienden van de VVD en het CDA een meerderheid kunnen vormen!
Tijdens de vorming van een kabinet bleek bovendien dat Gert de portefeuille Immigratie zou krijgen!
Gert moest bij Geert langskomen, offficieel voor een soort sollicitatiegesprek, maar die avond zijn beide vrienden natuurlijk in de bekende kroeg lekker doorgezakt.

Volgende week hebben de drie heren weer aan de stamtafel afgesproken. Geert wil bespreken hoe hij het gaat vertellen aan de buitenwereld: Zijn hele politieke partij is ťťn grote grap! De geruchten gaan, dat hij dit op tv bekend zal gaan maken bij Paul de Leeuw. Geert, Gert en Camiel hebben namelijk meegewerkt in de nieuwste reclame van Brand bier: Waar Limburg goed in kan zijn!

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl