X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


de naakte waarheid over het koninklijk huis

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van blink blink Auteur op infoyo sinds
20 September 2010


Bekijk het profiel van blink
Datum: 19-03-2011
Auteur: Blink
Het bezoek dat de koninklijke familie maakte en de verhalen die erover gepubliceerd zijn hebben een uiterste vorm van tegenstelling

Er stond geschreven dat het staatsbezoek een groot feest was.mijn eerste reactie is dan duidelijk dat ik me afvraag of ooit een mens in nederland ook maar iets gelooft van deze tekst.iedereen die ook maar enig vermoeden heeft hoe onze verweesde samenleving in elkaar zit weet wat de werkelijke redenen zijn van het bezoek. Het is bedoeld om te onderhandelen om de vermogenden buiten de gevarenzone te houden in het beruchte door oorlogsvoering getroffen gebied en het is bekend dat de belangen van het koninklijk huis totaal anders zijn dan naar buiten gebracht wordt in de wereld.met koninginnedag en op prinsjesdag en gedurende overige gelegenheden staan onze toekomstige koning en zijn prinses altijd heel aardig en hoffelijk te lachen en zijn heel vriendelijk en menselijk in de omgang.er worden handjes geschud en het volk komt er massaal op af.wat ik me afvraag is of al die mensen slechts echt komen voor de personen van het koninklijk huis in levende lijve te zien en te genieten hiervan ofdat er andere belangen zijn.iedereen weet dat er miljarden naar het buitenland doorgesluisd worden en intussen grote hoeveelheden mensen dagelijks een strijd moeten leveren om te kunnen overleven.het is ook bekend waar het koningklijk huis zijn aandelen heeft zitten en wat er allemaal mee verband in feitelijke zin.ik ben van mening dat als iedereen werkelijk zich zou realiseren hoe de tegenstellingen zijn tussen de werkelijkheid van zulke bezoeken en hetgene wat in de bladen staat er een grote fundamentele verandering zou kunnen gaan ontstaan in nederland.vanuit mijn  invalshoek gezien noem ik het allemaal een spel dat naar buiten gebracht is met een inwendigheid die totaal vermeden wordt door iedereen.de vraag die ik me stel is hoe gaat het echt door in de toekomst?

Reacties op dit artikel
Eva, 2011-03-20
( +1 )

Waar zijn de feiten?
Specialist, 2011-03-20
( 0 )

Een feit is dat alle Oranje voorvaderen volledig verknipt waren en alleen op eigen voordeel uit waren. Sterker: ze werkten elkaar ook nogeens tegen.
Paulbakker, 2011-03-27
( 0 )

Sinds Willem van Oranje maken de Oranjes de dienst uit in Nederland. En door de jaren heen is deze familie steeds rijker geworden. Het is echter te gemakkelijk om de Oranjes alleen daarop af te rekenen. Immers wanneer een of meerdere leden van ons koningshuis naar het buitenland gaan profiteren niet zelden verschillende bedrijven (lees: werkgevers) hier ook van mee. Dat er (te ?) veel geld naar het buitenland gaat is juist. Alleen moet daar dan aan worden toegevoegd dat er daardoor ook weer veel geld terugkomt. Het aloude voor wat hoort wat. Want laten we nu niet denken dat Nederland zo welvarend is geworden door alleen maar geld weg te geven.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl