X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Vrouwenhandleiding

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+5
  Goed artikel ( +5 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van kegnebki kegnebki Auteur op infoyo sinds
18 Mei 2009


Bekijk het profiel van kegnebki
Datum: 20-05-2009
Auteur: Kegnebki
Hoe willen vrouwen behandeld worden?Wat vinden ze fijn?En wat betekenen al die subtiele hints?Dit soort vragen houden veel mannen bezig en daar komt nu een antwoord op...

Hoe behandel je een vrouw?

Vrouwen, het zijn gecompliceerde wezens. Soms denk je te weten wat ze denken en waar ze met hun gedachten zitten.
Nou een nieuwtje, je hebt het fout. De gedachten van een vrouw zijn niet te bevatten of te begrijpen. 

Neem nou het zelfbeeld van een vrouw. De meeste vrouwen (uitzonderingen daargelaten) zijn niet tevreden met hun uiterlijk en/of lichaam. Er kan altijd wel iets beter en dat is precies de reden waarom vrouwen niet zo heel veel zelfvertrouwen hebben. Om dit zelfvertrouwen op te krikken heeft de vrouw verschillende middeltjes, bijvoorbeeld Make-up,  

Make-up is bij veel vrouwen een must. Alle kleine puistjes en onzuiverheden op het gezicht worden ermee verborgen. Hierdoor vind de vrouw zichzelf mooier en is ze dus zelfverzekerder.

Het puntje Make-up brengt bij mannen soms ook nog een andere fout met zich mee. Dit kan gebeuren op het moment dat de man van mening is dat de vrouw mooier is zonder make-up. Doe jezelf een lol en probeer haar niet over te halen tot het stoppen met gebruiken van make-up, hier maak je haar namelijk alleen maar onzekerder mee.
Ook het kapsel van de vrouw is heilig. Deze bepaalt zij zelf, omdat zij zich er fijn en mooi zij voelt. Vind jij als man het niet mooi dat kan, maar hou het voor jezelf. Mocht ze nou uitdrukkelijk naar jou eerlijke mening vragen, geef je die natuurlijk gewoon. Eerlijkheid gaat boven alles, maar het is voor een vrouw heel vervelend om van een geliefde man te horen dat hij haar kapsel keuze niks vindt. Vooral niet als zij er zelf helemaal weg van is.
Nog een voorbeeld van een hier bemoei je je niet mee puntje, is de kleding. Zij bepaalt wat zij aantrekt en wat zij kopen wil.Als jij je als man ermee gaat bemoeien duurt het alleen maar langer voor ze een keuze heeft gemaakt. Dit terwijl de eerste keuze waarschijnlijk ook de beste was. Een vrouw weet over het algemeen wel welke outfit wel en niet bij een bepaalde gelegenheid past. Laat haar dit dan ook zelf maar uitzoeken. 
Hier bij aansluitend komen natuurlijk de schoenen. Vrouwen en schoenen, een drama. Ze krijgen er nooit genoeg van, schoenen zijn heilig. Vrouwen willen gewoon niet elke dag op dezelfde schoenen lopen en heb hier a.u.b. begrip voor. Dat maakt alles zo veel makkelijker. 
Last but not least de inrichting van het huis. Dit is een vrouwenklus. Vrouwen hebben er plezier in en zijn er goed in. Uitzonderingen daargelaten. Tuurlijk mag je ideeen voordragen, maar geef haar nou de uiteindelijke beslissing. Je doet haar daar een grote lol in.

 

Wat moet ik aan met die subtiele hints?

Een vrouw heeft duidelijk haar eigen manier van laten weten wat ze eigenlijk wil en wat ze niet wil.
Vaak wil of durft ze dit niet hard-op uit te spreken omdat ze bang is jou te kwetsen.
Als jij het gevoel hebt dat ze iets wel of niet vraag haar er dan naar. Heb jij het gevoel dat ze iets wil vertellen, maar het komt er niet uit. Vraag haar er dan naar.

Een andere oplossing is het geven van aandacht. Vrouwen houden van aandacht. Vooral aandacht in de volgende vormen:

- Een heerlijke knuffel (geeft een veilig en eventueel troostend gevoel)
- Een rugmassage (geeft rust en ontspanning)
- Een compliment (krikt het zelfvertrouwen op)
- Een kleine aanraking, bijv. een hand op haar been. (geeft gevoel van troost en ze voelt zich begrepen)
- Een zoen op haar voorhoofd. (geeft gevoel van geliefd zijn)
- Een zoen op haar mond. (kan alle onbeantwoorde vragen beantwoorden in de zin van liefde)

Natuurlijk zijn er veel meer manieren om een vrouw aandacht te geven, maar deze 6 zijn fijn voor bijne elke vrouw.

Verder zijn vrouwen er erg goed in om dingen omslachtig duidelijk te maken. Ze zeggen zwart maar bedoelen wit.
Iederen weet nu natuurlijk waar ik het over heb. haha. Meestal zeggen ze hier wel wat ze bedoelen, maar om het niet te hard over te laten komen zeggen ze het op een subtiele manier. Mannen begrijpen dan vaak niet wat ze nou precies wil en doen er dan niks op uit. Dit is ook niet goed, omdat de vrouw zich er dan aan kan gaan irriteren. Dat is dan ook voor de man onprettig. Dus als jij haar wilt begrijpen moet je haar duidelijk maken dat jij wilt dat ze het er maar gewoon uitgooit ondanks dat ze je dan mogelijk kwetst.
Dit is bevordelijk voor de relatie omdat je dan weet wat je partner minder leuk of vervelend vind en dan kan jij daar iets aan doen. Het moment dat je mekaar dus niet begrijpt en er wordt niet over gepraat worden die irritaties alleen maar groter en kan de emmer op een gegeven moment overstromen. 
 
Tuurlijk zijn er in elke relatie ruzie's en meningsverschillen. Deze zullen ook nooit wegblijven, maar als je op zo een moment je partner begrijpt en weet hoe zij zich voelt, zal je er samen makkelijker uitkomen.
Nadat er een ruzie is geweest en het is uitgepraat is het voor de vrouw alsnog anders als voor de man. Na de ruzie is het voor de man goed en uitgepraat. Bij vrouwen werkt dat anders. Die hebben nog wat tijd nodig om de negatieve gevoelens te laten verdwijnen. Ze wil je laten merken dat het niet zomaar weer goed is, dat ze echt boos was. Dat is ook de reden waarom ze haar lichaam afwendt als je op dat moment een arm om haar heen wil slaan. ĎNiet doen, laat me even.í Maar laat ik een geheimpje verklappen: op dat moment wil ze niets liever dan jouw arm om haar heen.

De huishoudelijke aspecten.

Het huishouden doen wordt vaak beschouwd als een vrouwentaak. Dit betekend niet dat de man daar niet zijn steentje aan kan bijdragen. Door bijvoorbeeld de toiletbril, typisch voorbeeld. Vrouwen zitten op een toilet, mannen staan ervoor. Om ervoor te zorgen dat zowel mannen als vrouwen op hun eigen manier gebruik kunnen maken van een schoon toilet is de toiletbril ontworpen. Een erg praktisch ding waardoor een vrouw op een droog en schoon toilet kan zitten. Het enige wat mannen dan moeten doen is voor het plassen de bril omhoog doen en als ze klaar zijn diezelfde bril weer naar beneden doen. Het is zo simpel en het houdt vrouwen zo happy, maar toch gebeurt het vaak niet. Denk hier aan, het is voor je eigen bestwil. 
Een ander voorbeeld is de was. In een huishouden doen de vrouwen dit meestal, maar ook hier kunnen mannen op een makkelijke manier mee helpen. Door gewoon zijn was te sorteren en deze in de juiste wasbak te doen. Of door het uberhaupt in een wasbak te doen en het niet overal te laten slingeren. Het is weer zo een kleine moeite die de vrouw blij houden die vaak niet gedaan wordt. Wat leidt tot kleine irritaties die grote irritaties worden en uit kunnen leiden tot een vervelende ruzie.

Ook de vaatwas en alle andere dingen waar vrouwen volgens mannen voor gemaakt zijn om te doen. Kijk, ik begrijp dat mannen niet zo slim zijn als vrouwen en eerst uitleg moeten krijgen over hoe ze een sopje maken voor de vaatwas enz. , maar met alle nodige informatie moet een man dat toch ook een keer kunnen doen?

Denk de volgende keer aan mij, wanneer je de bril omhoog laat of je vieze was op de grond smijt. Denk aan mij waneer je ziet dat je stapel vaatwas alleen maar groter wordt. 
Ook jullie mannen kunnen dat en als je het doet maak je je vrouwtje heel gelukkig.

Reacties op dit artikel
Carina03, 2009-05-20
( 0 )

En krijgen we nu ook de gebruiksaanwijziging voor een man? Geluk komt van twee kanten toch? Leuk stukje.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl