X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Doorzetten: de weg naar meesterschap

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 25-05-2009
Auteur: Tane
De meeste dingen die gaaf of leuk zijn, zijn niet eenvoudig te leren. Neem bijvoorbeeld een vechtsport als taekwondo, karate of Wushu. Of bijvoorbeeld het maken van een computerspel.

Vaak kost het veel tijd om iets te leren dat we leuk vinden. We zijn niet van de ene op de andere dag profvoetballer of schaakkampioen. Vaak gaat het om een lange weg die iemand moet afleggen om een bepaald niveau te bereiken. En nu zegt u: ja maar dat hangt toch ook af van talent? Dat is deels waar, want talent is maar een enkel aspect dat bepaald of iemand succes ergens succesvol in zal zijn of niet. De moeite die iemand ergens insteekt is het andere deel. En dat kan niet altijd gemakkelijk zijn. Men zal soms niet kunnen oefenen of trainen , door bijvoorbeeld:
  • Tijdgebrek door onder andere werk en school
  • Demotivatie door andere gebeurtenissen in het leven
  • Demotivatie door het uitblijven van resultaten
  • Blessures of ziekte

Doorgaan

Of het nu dus hebben over tegenslagen in een studie of het leren van een vechtsport, schaken of salsadansen, het is belangrijk om door te gaan. Als we niet doorgaan weten we dat we nooit zullen bereiken wat we wilden bereiken.

Het kan natuurlijk zijn dat er gebeurtenissen in uw leven zijn die invloed hebben op uw passies. We zijn allemaal mensen en het leven loopt niet altijd op rolletjes. Toch is het zaak om na te gaan wat u echt wilt in uw leven. Laat u zich beÔnvloeden door factoren van buitenaf of zet u door?

Een ander punt waar we vaak tegenaan lopen is tijdgebrek. In het geval van tijdgebrek kunt u kijken of er mogelijkheden zijn waarbij u zeker bent dat u kunt doen wat u wilt. Vaak is het een kwestie van zoeken van een balans tussen werk en vrije tijd.

In het geval van uitblijven van resultaten zult u de oorzaak daarvan moeten vinden. Ook is het belangrijk te definiŽren wat u als een resultaat ziet en hoelang u uzelf de tijd heeft gegeven om dat resultaat te bereiken.

Als u een gevoel van afwijzing heeft moet u eerst bij uzelf te rade gaan of u niet stiekem uzelf afwijst en dat projecteert op de leraar. Pas dan kunt u erachter komen waar de afwijzing vandaan komt. Heeft u het gevoel van afwijzing door een leraar, dan kunt u misschien op zoek gaan naar een nieuwe leraar. U zult pas echt iets van iemand leren als u ook een goede band met de persoon voelt.

Verander steeds een stukje van uw aanpak

Als resultaten uitblijven, kan dat ook komen door uw aanpak. Blijf altijd kritisch tegenover uw aanpak en verander de strategie totdat u merkt dat u met de nieuwe aanpak meer resultaat boekt. Het is een kwestie van finetuning. Niemand is van de ene op de andere dag schaakmeester of professionele danser. Wel kunt u blijven doorgaan met oefenen en kijken hoe u meer resultaten boekt.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl