X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Veranderen om het veranderen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 30-09-2009
Auteur: AnnaStaal
Dat is altijd een verkeerde insteek. Mensen of ondernemingen moeten niet veranderen om het veranderen, maar veranderen om er beter uit te komen is niet verkeerd, zeker in deze economie.


Toch hebben mensen van nature weerstand tegen veranderingen. Het zit in het bloed van de mens en is er bij menigeen maar moeilijk uit te slaan. Het behoudende, het bekende is veilig en daar voelen we ons comfortabel bij.
Maar wat nu als een verandering een verbetering oplevert in je persoonlijke leven of je onderneming? Als je dit op voorhand uitspreekt zal niemand zeggen dat men dat niet wil, maar als het moment daar is dat er dingen moeten gebeuren om dit te realiseren dan wordt het plots eng. Men trekt zich terug, het valt allemaal wel mee en de muur van behoudendheid wordt weer opgetrokken.

Dat niet iedereen het avontuur instapt, is niet vreemd en dus is het proces van geleidelijkheid van belang om iets te realiseren. Creatieve, innovatieve ideeŽn of suggesties plaatsen kan daarom het beste op een rustige manier. Niet doorduwen of pressen dat het zo moet, maar de weg van geleidelijkheid volgen. Regelmatig onder woorden brengen en de mens geleidelijk laten wennen aan het idee.

Als men zover is, is het van belang nog steeds in beeld te blijven, want iets droppen en dan wegwezen is funest voor het proces. Help, ondersteun mensen of ondernemingen in het proces en zorg dat het ingebed raakt. Men zal dan niet terugvallen in oude opvattingen, gewoontes etc. Maar trek er hoe dan ook voldoende tijd voor uit om het door te voeren.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl