X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Nieuwe trends, wat kan wel en wat kan niet (meer)

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 07-01-2010
Auteur: AnnaStaal
Menigeen geeft aan er niet aan mee te doen, maar als we goed kijken doet nagenoeg iedereen wel ergens aan mee. Trends, niet meer weg te denken uit het beeld van onze hedendaagse wereld.

Natuurlijk worden trends ergens neergezet en trendwatcher pikken ze op en zetten ze voor een bedrijf groot in de markt om ze commercieel uit te nutten. Het is een vak om een goede trendwatcher te zijn, op wat voor gebied dan ook. Ik pik er de woning en kleding even uit.

Huis en tuin

Huis en tuin Eigenlijk hadden we zelf kunnen bedenken dat ten tijde van een economische recessie we allemaal weer wat “kneuteriger” worden. Dat klinkt negatief, maar is niet de bedoeling. We zoeken het wat dichter bij huis (in en om het huis) en daar mag het allemaal een tikje warmer en gezelliger zijn. Geen volledig nieuw interieur, maar we maken het met kleinere accessoires zelf wat anders en gezelliger in huis (warme kleuren). Een leuke eyecatcher kan een huiskamer veranderen, maar een andere kleur in de vorm van een mooi kleed in een luxe stof over de bank, wat kussentjes gecombineerd met kaarsen in de dezelfde kleur, veranderen ook veel.

Ook het buitengebeuren zal een vergelijkbare verandering ondergaan en geen grote nieuwe meubelen of tuinaapassingen dus. Heeft dit met de economische recessie te maken? Natuurlijk, mensen schaffen minder aan als het om grote uitgaven gaat, maar willen binnen en buiten nog steeds zaken veranderen, verfrissen of zo je wilt … gezellig maken. Dit kan ook op een andere manier en als het geld er niet is, dan zoeken mensen wel naar manieren om zaken toch gerealiseerd te krijgen. Zo inventief zijn we dan wel weer.

Kleding

Qua kleding veranderen we niet enorm, er mag weer wat meer kleur en de leggings gaan na de lente uit het straatbeeld verdwijnen. Of het erg gewaagd is wat er de komende periode gaat gebeuren op kleding gebied valt te betwijfelen, als we de trendwatchers moeten geloven. En ook dat is weer goed voor de knip, want dan kan de kast met wat kleine dingen aangevuld worden. Hebben we immers niet meteen een compleet nieuwe garderobe aan te schaffen, als we tenminste aan de trends mee zouden willen doen. Maar dan doen we natuurlijk niet … en bovendien, trends ontstaan toch ergens en dat kan niemand voor zijn.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl