X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Moeilijke mannen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-1
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Steefaniie Steefaniie Auteur op infoyo sinds
30 September 2008


Bekijk het profiel van Steefaniie
Datum: 14-06-2010
Auteur: Steefaniie
Mannen, wat moet je er toch mee. Op sommige momenten zijn ze moeilijk te begrijpen, moeilijk te ontcijferen. En toch kunnen wij niet zonder ze. Wat zijn jou ervaringen met mannen?

En maar zeggen dat wij zo moeilijk zijn. Mannen kunnen het ook, het is een moeilijk soort om mee te leven. Sport, auto's, kroegen, rare vrienden, noem het maar op. Tuurlijk zijn er ook nog makkelijke, lieve, zorgzame mannen.
Zo heb ik een man die zich nooit aan zijn beloftes kan houden, die ik zo nu en dan op een leugen moet betrappen en niet doet wat ik hem vraag te doen. Kennen jullie dat ook?

Waarom kunnen mannen niet lekker mee shoppen, mee kijken naar GTST, urenlang roddelen aan de telefoon, gevoelens uiten en het ook eens lekker uithuilen. Sommige mannen lijken zo op zichzelf of kunnen geen normaal gesprek aangaan over gevoelens en worden bang wanneer een vrouw dat wel wil doen en het ineens op een huilen zet.
Waarschijnlijk net als de meeste andere vrouwen snap ik er niets van.

En toch houden wij zielsveel van onze mannen. Ze kunnen ons beschermen en zullen dat ook altijd doen. Ze zorgen voor ons en geven ons de liefde die wij nodig hebben.

Vrouwen zorg goed voor jullie mannen, want ze verdienen het zo nu en dan toch echt wel. Wij zullen nooit iets begrijpen van hun soort en zij waarschijnlijk ook niets van het onze.


Reacties op dit artikel
Acvginneken, 2010-06-16
( 0 )

Je hebt me aan het lachen gemaakt.
Ik herken wel het een en ander. Maar ik besef ook dat als ik denk als een stoere kerel dat ik die man van mij best wel kan begrijpen. En misschien ben ik wel een uitzondering. Ik geef weinig om shoppen, GTST en roddelen aan de telefoon. Ik hou van autos en huizen en mijn rare vrienden. Uithuilen omdat ik gewoon wat emotie kwijt moet, kan ik daarentegen goed en laat ik nou een kerel hebben die er wel begrip voor kan opbrengen. (Om vervolgens weer met een 'oplossing' aan te komen draven voor een probleem dat ik niet echt heb en mij op de kast te jagen)
Vrouwen komen van Venus; mannen komen van Mars en zo is het maar net !
Anja
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl