X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Diploma en werkzekerheid, maar wat nog?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van OlivierVdG OlivierVdG Auteur op infoyo sinds
08 Februari 2011


Bekijk het profiel van OlivierVdG
Datum: 12-02-2011
Auteur: OlivierVdG
Vandaag de dag studeren er meer jongeren dan gemiddelde 25 jaar geleden. Er is dus een toename is het verrijken van de geest met een materiele bevestiging. Een diploma maakt de dag van vandaag deel uit van het opbouwen van een leven, uw eigen leven. Maar is dat wel juist volgens het denken van de mens? Een leven van een mens bestaat uit zodanig veel facetten, dat de mens zelf niet eens beseft voor wat hij eigenlijk nog leeft.

Nut van een "diploma"

Een diploma is heel gemakkelijk te verwoorden de dag van vandaag. Een diploma geeft werkzekerheid. Daar wil ik met zeggen als men solliciteert voor een bepaalde job en men wordt aangenomen, waarbij men een vast contract wordt voorgeschotelt. Dit principe van denken is ontstaan bij mij omwille dat studeren "standaard" is geworden bij het opgroeien van een persoon. Wie wil nu niet dat zijn kinderen het ver schoppen in het leven of zelfs nog beter dan de ouders. Ik Olivier Van de Gehuchte zal zeggen dat dit vandaag de dag de grootste leugen is die onbewust bij de mensen rond dwaald.

Rijk worden! Maar hoe?

Iedereen wil rijk worden en ambitieus zijn en aanzien hebben in de wereld. Die zelfde "iedereen" zal er zich bewust voor inzetten door te studeren, met als gevolgen een diploma te behalen. Dit is de normale denk wijzen van iedere persoon op deze planeet. Van diezelfde "iedereen" gaan er maar naar mijn denken 1/5 hun behaalde doel voor ogen halen. Maar wat met die andere 4/5? Deze zijn veloren voor de moeite, enkel en alleen als er zich een geluks moment voor doet zoals de lotto. Maar deze kans is heel minim. Het leven dat deze mensen zullen leiden zal een gelukkig leven zijn, maar niet het leven wat men er van verwachte. Daarom mijn denken dat een diploma u vandaag de dag werkzekerheid kan bieden, ten hoogste. Vandaag de dag moet je slimmer en doordachter denken dan je diploma om het in uw leven te maken.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl