X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Komen er steeds meer.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van jerotes jerotes Auteur op infoyo sinds
15 Februari 2011


Bekijk het profiel van jerotes
Datum: 19-02-2011
Auteur: Jerotes
Wat doen we eigenlijk in deze tijd. het beste willen voor onze kinderen? Of .Doen we het gewoon niet goed? Of is het een soort wet van Murphy? Het valt op dat er steeds meer "moeilijke kinderen" zijn.

Wie?

Het lijkt erop dat er tegenwoordig steeds meer "moeilijke kinderen" zijn. Kinderen krijgen al snel een "sticker" opgeplakt deze dagen. De een heeft ADHD , de ander PPD NOS, weer een ander een combinatie van factoren en als je echt pech hebt heeft je kind het syndroom van Asperger.Plakt men kinderen stickers op of is het een probleem, ontstaan door de tijdsgeest?

Echt? / Stickers plakken?

Hoe zit dit nu eigenlijk? Waar komen deze termen vandaan? Er is natuurlijk uitgebreid studie naar gedaan, maar het lijkt bijna wel een "modeverschijnsel".. Iedereen kent wel iemand met ADHD, PDD NOS of een kind wat autistisch is...
Kan het ook een verschijnsel zijn van deze tijd?
De tijden veranderen, voeding verandert, mensen veranderen. Er wordt meer gevraagd van ouder en kind. Ouders moeten vaak werken om hun kinderen datgene te geven wat ze in hun jeugd zelf ook hebben gekregen of wat ze in hun jeugd juist niet hebben gehad.. Ook dat is een manier om stickers te plakken.De oudere garde bekijkt het anders dan de jongere... Zij vinden juist dat de jeugd ( ouders) van tegenwoordig te VEEL wil.
Er zijn mensen die zeggen, men wil tegenwoordig ook wel veel.. Als je het van de andere kant bekijkt, men MOET ook wel veel tegenwoordig. Moeders kunnen niet meer thuisblijven, ze moeten werken om hun gezin te kunnen onderhouden. Vroeger kon moeder thuisblijven en zich volledig wijden aan het gezinsleven, de sticker†voor die moeders is†in deze tijd... ouderwets.Kinderen missen misschien tegenwoordig ook wel dingen waardoor ze gedrag gaan vertonen wat misschien lijkt op bovenstaande aandoeningen. IS het stickers plakken of een groot probleem?
Iets om over na te denken of

Reacties op dit artikel
Methodist269, 2011-10-11
( 0 )

Ik vind dit inderdaad een gigantisch probleem vooral omdat de ouders hun eigen kinderen
verwaarlozen en als ze dan door de eenzaamheid iets doen waardoor ze bij de politie terecht komen zijn het gelijk potentiele criminelen die geen recht meer hebben op vrijheid.
We zijn een volk van bevooroordelingen geworden en daar komen steeds meer slachtoffers aan ten val.
We moeten zo zien dat de televisie nou al 3 generaties onder de mens is maar niemand wist dat onze hersens daarmee verbranden, adhd kinderen zijn sneller met hun hersenen dan de verouderde mens zodat hun niet kapot gaan van de straling, evolutie noemen ze dat en dat kunnen de elites niet hebben dus stoppen ze ons al vroeg in hokjes als ze ook maar denken dat we vooruitlopers zijn, worden we al gedrogeerd.
Punt: is dat ze dopamines in onze drugs hebben om te kalmeren maar die zelfde drug zorgt voor de overtollige diefstallen van fietsen en vandalisme als het word gesnoven als speed.
Wat is nog recht?
Als ons word wijs gemaakt dat een banaan niet krom is.

One love
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:




      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl