X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Over loslaten en bindingsangst

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Lizz Lizz Auteur op infoyo sinds
31 Oktober 2008


Bekijk het profiel van Lizz
Datum: 17-11-2008
Auteur: Lizz
Een kind krijg je om hem later weer los te laten. Als hij op kamers gaat, gaat samenwonen of zelfs trouwen. Maar dat zon kind daar zelf moeite mee zou hebben, had ik nooit verwacht. Bij mij staat nummer één op de drempel om een eigen leven op te starten. We juichen dat aan alle kanten toe, maar als een puber van 25 gooit hij zijn hoofd in de wind. Hij gaat nog niet.

Vijf jaar heeft ons kind een vriendinnetje. Ze kwam op jonge leeftijd binnen en is ook echt ons laatst-binnen-komen-lopen kind geworden. Soms moest ze nog door haar puberbuien heen, maar uiteindelijk hebben we er een hechte relatie aan overgehouden. Zo goed zelfs, dat ons biologisch kind zich weleens achtergesteld voelt.

Onze dame ging een half jaartje terug studeren in de grote stad en ging op huizenjacht. En ze slaagde. Ze vond een mooi appartement voor hun beiden, tussn beide steden in waar ze studeren. Geen vuiltje aan de lucht.
Maar zoonlief dacht daar anders over en gaf te kennen nog niet toe te zijn aan deze stap. Het meiske verdrietig, maar hij was niet te vermurwen.

Onder aanmoediging van ons moeders is ze voor zichzelf verder gaan zoeken. En ja hoor, ze heeft een leuk studentenflatje gevonden waar ze alleen, maar ook met z'n tweeen goed hun studietijd kunnen doorbrengen. So far so good.

Maar zoonlief gooit weer zijn hoofd in de wind en gaat niet eens mee kijken. Hij gedraagt zich als een verwend schooljongetje en begint te pruttelen als zijn vriendinnetje aankondigd met een vriendin te gaan klussen.
Is het bindingsangst, is ze niet de ware of draait het wel bij? Wij willen hem niet dwingen, omdat hij zelf zijn tijdstip moet kiezen waarop hij het ouderlijk nest gaat verlaten. Maar dit kan ik in mijn hart eigenlijk niet begrijpen. Als de dame in kwestie hem nu aan de kant zou zetten, zou ik daar allle begrip voor hebben. Inderdaad, dan zijn we het weer met haar eens.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl