X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Islam en Salaam hebben dezelfde betekenis...Vrede!

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Owais Owais Auteur op infoyo sinds
29 Oktober 2009


Bekijk het profiel van Owais
Datum: 26-11-2009
Auteur: Owais
Islam, dit is de godsdienst van de moslim. Eigenlijk betekent Islam vrede. Zoals in het engels gezegd wordt, peace, maar vrede is niet alleen maar een woord. Het betekent ook dat we elkaar respecteren en elkaar godsdiensten, culturen, manieren, tradities, gewoontes, het goede en het kwade, bijna met alles. Dan pas zul je merken dat er vrede begint te komen in heel wereld.

Moslims

Moslims Moslims zijn aanhangers van de heilige Profeet Mohammed (Moge Vrede en Zegeningen op hem rusten) en moslims geloven in Allah (wat betekent god in het arabisch). En trouwens zal ik hierbij wat vertellen over Jezus Christus. De Moslims geloven ook in Jezus, maar voor de moslims is Jezus niet de zoon van God. De moslims geloven dat Jezus alleen maar een boodschapper/profeet is. De christenen geloven dat Jezus de zoon is van god. En ook nog wat over de joden, zij geloven dat Ezra de zoon is van Allah. Mensen ik wil dat het jullie door dringt dat God geen zonen heeft. Zoals een vers/regel/ uit de Heilige Koran (boek van Allah),

Hoofdstuk 9 De Berouw  vers/regel 30:

En de Joden zeggen: "Ezra is de zoon van Allah" en de Christenen zeggen: "De Messias (Jezus) is de zoon van Allah." Dit is het, wat zij met hun mond zeggen. Zij spreken de woorden na van degenen die voor hen ongelovig waren; Moge de vloek van Allah over hen neerdalen, hoe zijn zij afgekeert?

Allah (God)

Allah (God)

Allah wil alleen maar het goede voor ons allemaal, dus voor heel de mensheid. Allah is onze enige God en een andere God bestaat niet. Allah heeft alle mensen en dieren en de aarde en hemelen geschapen. Zoals in de Heilige Koran:

Hoofdstuk 9  De Berouw      vers/regel 116:

Zonder twijfel, Allah is het, aan Wie het koninkrijk der hemelen en der aarde behoort. Hij schenkt het leven en schenkt de dood. En hij hebt geen vriend of helper naast hem.

Hoofdstuk 16 De Bij      vers/regel : 78

En Allah bracht jullie uit de buiken van jullie moeders voort terwijl jullie niets wisten. En Hij gaf jullie het gehoor en het zien en de harten. Hopelijk zullen jullie dankbaarheid tonen.

Boodschappers en Profeten

Adam en Eva tot en met Profeet Mohammed (moge vrede en zegeningen op hem rusten) zijn allemaal boodschappers en profeten van Allah (God). En Dus ook Jezus (die kwam voor dat mohammed op wereld kwam (moge vrede en zegeningen op hem rusten).

De Kaaba:

De Kaaba, de zwarte steen in Mekka had Profeet Abraham en Profeet Ismael gebouwd omdat Allah dat hun had aanbevelen. Zodat mensen naar de goede richting bidden. Hoofdstuk 22 De pilgrim/bedevaart   vers/regel 6:

En toen Wij Abraham de plaats voor het Huis (de Kaaba) aanwezen zeggende: "Vereenzelvig niets met mij, en houd mijn huis rein voor degenen die de rondgang verrichten en degenen die opstaan (voor gebed) en neerbuigen en zich ter aarde werpen.


Dus mensen in de Heilige Koran kun je alles vinden: over de leven hier op wereld, het leven na de dood, over het goede en kwade, over relaties hier op wereld, over vrede, rust, geduld, kleur en over de profeten en boodschappers. Mensen lees het, het is de meest interesante boek die ik ooit heb gelezen.


Reacties op dit artikel
Marcus ampe, 2009-11-26
( 0 )

Allah is het Arabisch voor de titel God, voor de Enige Ware Schepper, Adonai wiens naam Jehovah / Yahweh is. Zoals je schrijft is Jezus ook een profeet van God. (Koran -
AlNis√§ 4:171; Maryam 19:19:30) wat velen verkeerd denken is dat die beloofde Verlosser of Messias ook God zou zijn. Hij is gewoon een mens, maar die op een bijzondere wijze op de aarde geplaatst is en die geen zonde heeft begaan. Hij is rechtstreeks door God/Allah gecre√ęerd geworden (geplaatst in de moederschoot van de maagd Maria). (Koran Al-Anbiya 21:91) Bijzonder aan hem is dat hij voor onze zonden werkelijk is gestorven (terwijl God niet kan sterven) en dat hij drie dagen later uit de dood is opgestaan. Deze verijzenis is ons gegeven als een voorbeeld tot wat er met ons ook kan gebeuren na onze dood.

Betreffende het zoonschap is dit iets dat door velen misbegrepen wordt. Een schepper mag zijn creaties kinderen noemen en zo zijn wij dus ook kinderen van God. Ook hebben wij de aanvaarding van het "hoofdschap" of "vaderschap" waarbij Joden, Christenen en Moslims Abraham (Abram/Ibr√§h√Įm) als hun aartsvader aanvaarden.
In de Koran kan men veel vinden en er wordt ook in verwezen dat God Jezus onderwees met het Boek en de Wijsheid, de Thora en de Injil. (Koran Al'Imran 3:48). Het zijn de leringen van Jezus met de verdere geschriften uit de Bijbel (Oud en Nieuw Testament) die ons dichter bij God kunnen brengen.
Veel misverstanden bij mensen ontstaan door dat ze te weinig weten of kennen van iets anders. Zij die werkelijk op zoek zijn naar God zouden best die geschriften eens ter hand nemen die mensen als heilige geschriften aanschouwen. Neem daarom gerust de Koran maar ook de 66 Boeken van de Heilige Schrift de Bijbel ter hand en onderzoek ze om te vergelijken wat mensen er aan toeschrijven en om te zien hoe sommige teksten door bepaalde mensen misbruikt worden (zowel in de Moslim wereld als bij het Christendom) en hoe tradities ook de waarheden verdrongen hebben.

Lees meer over Islam: http://bijbelonderzoekers.multiply.com/tag/islam
Bekijk ook eens wie Jezus werkelijk was: http://belgianchristadelphians.googlepages.com/rondjezus
En vindt meer informatie over de Bijbel op: http://belgianchristadelphians.googlepages.com/ronddebijbel
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl