X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Samenleving en ontwikkeling / Religie RSS


Het bijbelboek Ruth
Geplaatst op 25-03-2009 door Yellow in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Religie
Het bijbelboek Ruth is een boek uit het Oude Testament. Het is niet bekend door wie het boek is geschreven. Ook wanneer het geschreven is, is onbekend, men denkt zo tussen 1011 en 31 voor Christus.
Hoofddoek onderdrukkend en provocerend
Geplaatst op 20-03-2009 door Khers in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Religie
Vaak wordt beaamd dat het dragen van een hoofddoek in het vrije westen op slechts twee manieren uitgelegd kan worden: de moslimvrouw wordt onderdrukt en gedwongen, of ze provoceert tegenover de vrije westerse vrouw.
Hoofddoek onderdrukkend en provocerend
Geplaatst op 19-03-2009 door Khers in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Religie
Vaak wordt beaamd dat het dragen van een hoofddoek in het vrije westen op slechts twee manieren uitgelegd kan worden: de moslimvrouw wordt onderdrukt en gedwongen, of ze provoceert tegenover de vrije westerse vrouw.
Het goede van hoogmoed
Geplaatst op 09-03-2009 door Normyo in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Religie
Hoogmoed is één van de zeven doodzonden volgens de katholieke kerk, die voortkomt uit de menselijke trots. In een artikel van Kees Verduin op de website van de Universiteit Leiden wordt Vincent Beauvais uit 1260 geciteerd over de relaties tussen trots...
Wat is de Bijbel?
Geplaatst op 06-03-2009 door Yellow in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Religie
De Bijbel is een boek, dat bestaat uit twee hoofddelen, het Oude Testament of Ouder Verbond en het Nieuwe Testament of Nieuwe Verbond. De Bijbel is een verzameling van 66 boeken, 39 in het Oude - en 27 in het Nieuwe Testament.
Christendom en evolutie
Geplaatst op 02-03-2009 door Normyo in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Religie
Evangeliseren is een christelijke plicht. Je vraagt je wel af waarom god van je wil zien, dat je in hem gelooft, door andere mensen te vertellen dat je in god gelooft, maar laten we eerlijk zijn de evangeliseerder wordt er gelukkig van.
Vrijdag de dertiende
Geplaatst op 24-02-2009 door Simplywild in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Religie
Vele mensen zijn bijgelovig, een bekende bijgeloof is dat vrijdag de 13e een ongeluksdag is.Waarom is dat zo? Daar zijn verschillende feiten voor. In elke periode van 400 jaar vallen ongeveer 680 vrijdagen op de 13e van de maand (uitgerekend is dat het...
Waar geloof jij in?
Geplaatst op 19-02-2009 door Rosaliebloem in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Religie
Waar geloof jij in?Ik geloof in God,Boedha,Allah,mezelf en andere .Dus eigenlijk geloof ik alles.Als je erover leest zou het allemaal kunnen toch?Hoe overtuigend zijn gelovigen.
Yes We Can
Geplaatst op 16-02-2009 door Seculatum in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Religie
“Yes we can!”Van Barack Obama doet me denken aan “The one who could do evrything” van Jim Jones domine Peaples Temple (die stal van zijn volgelingen en pleegde sodomie); hij zette zich eerst voor sociale rechtvaardigheid?
Heksenverbranding in Kenia
Geplaatst op 15-02-2009 door Seculatum in de categorie Samenleving en ontwikkeling / Religie
Het is nog steeds gebruikelijk om mensen te verbranden als ze beschuldigd zijn van hekserij. Vorig jaar mei 2008 in Kenia heeft een verbranding van elf mensen plaats gevonden. Hoewel het binnen de Afrikaanse cultuur hoort worden er echter nog...Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl