X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


hoe mooi het leven eigenlijk is!

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Deemiilove Deemiilove Auteur op infoyo sinds
25 Januari 2009


Bekijk het profiel van Deemiilove
Datum: 29-01-2009
Auteur: Deemiilove
Ik zit achter de computer , ik staar naar een foto die net verscheen op mijn beeldscherm. Het is 21:00 ik kijk nog eens naar die foto.

Ik denk als ik Haar toch niet had waar was ik dan geweest? Ze doet wat ze zelf wil maar die andere lopen gewoon mee . eigenlijk mag ik ze niet , maar dat laat ik niet merken hoor. Ik denk dat ik er bang voor ben. Ik kijk nog eens diep in haar ogen, de foto komt tot leven we lopen in de stad. We giechelen over de gekste dingen en zijn zo blij dat we tegen iedereen hoi zeggen . De meeste kijken je raar aan hoor maar al wij maar lol hebben toch? O ja ik zit achter de computer. Nu denk ik aan mijn sport waarom zijn ze aardig? Omdat ze me aardig vinden ? of omdat ze met iemand meelopen? allemaal vragen waar ik geen antwoord op weet. Hoe weet je nou of iemand echt je vriendin is? Is het als ze aardig doen of juist niet? Gelukkig weet ik het van een aantal zeker dat ze mijn vriendin zijnen. En daar ben ik blij om. Ik droom opnieuw weg maar nu verder ik zit bij haar op de bank dicht tegen haar aan gewoon als Beste vriendin. gewoon als iemand die van haar houd . gewoon als iemand die… ja gewoon als drie puntjes in de vorige zin. Eigenlijk is het heel simpel maar er zijn er maar een paar mensen die het weten. Ik weet het ik behoor daar niet bij.

Ik sluit mijn computer af, en denk nog eens na wat zou ik zijn als zei er niet was ? Ik denk na wat nou als ze dood zou zijn?, er rolt een traan over mijn wang en als ik er niet zou zijn? Wat zou zei dan zijn we houden van elkaar. Zei weet wat ze wil en ik , ik weet precies hetzelfde toch? Toch zijn we heel verschillend. Dan stuurt mijn moeder me naar boven en besef ik dat het leven te kort is om erover na te denken. Maar op dat moment gaat mijn mobiel. Ik kijk op het schermpje ‘morgen filmpje doen?’ ik knik.
En besef nu pas hoe mooi het leven eigenlijk is.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl