X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


2012, Nostradamus, de maya's, het einde van wat?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+40
  Goed artikel ( +60 )
  Slecht artikel ( -20 )
RSS van herjabram herjabram Auteur op infoyo sinds
14 Augustus 2008


Bekijk het profiel van herjabram
Datum: 06-07-2009
Auteur: Herjabram
De 2012 hype; we horen er veel over, mayakalenders eindigen, Nostradamus heeft voorspellingen gedaan, en we zien nu al veranderingen in klimaat, rampfrequentie en economie.Moeten we ons zorgen maken?

Nostradamus

Nostradamus Al sinds het begin van de mensheid worden er jaartallen vastgelegd voor het einde van de wereld.
De meest recente die wij hebben meegemaakt was het jaar 2000.
Niet alleen werd ons angst ingeboezemd door de millenniumbug die ons naar de nieuwe Middel-Eeuwen zou sturen, maar ook werd er gesproken over Nostradamus die het einde van de wereld voorspelde.
Vele voorspellingen van Nostradamus zouden al uit zijn gekomen, dus het einde in 2000 was ook een feit.
Nu 9 jaar later gaat nog steeds alles zijn gangetje.
Ik kan me nog een documentaire in de 90-er jaren herinneren over het einde in 2000 voorspelt door Nostradamus.
Er werd een kwatrijn aangehaald waarin hij sprak over een vuurrode lucht die ons einde zou worden.
Dit werd geďnterpreteerd door de “experts” als een derde wereldoorlog tussen de VS en China waarbij kernwapens ons einde zouden betekenen.
Toevallig zag ik vorige week een documentaire over Nostradamus in het kader van 2012.
Nu werd opeens gezegd dat hij het einde “ook” in 2012 voorspelt (10 jaar geleden was het dus nog 2000).
Er werd een kwatrijn aangehaald over…. Jawel hoor, de vuurrode lucht; precies hetzelfde kwatrijn als 10 jaar geleden, waarin de rode lucht een lucht vol kernwapens was.
Nu bleek de vuurrode lucht opeens een brandende zon te zijn agv het broeikaseffect.
Feit is dat de kwatrijnen van Nostradamus zo vaag zijn, dat ze op allerlei manieren geďnterpreteerd kunnen worden.

De Maya's

De Maya's Dan de mayakalender.
Prima, de maya´s waren intelligente astrologen, en maakten een kalender van een periode van 26000 jaar, waarin de aarde een rondje maakt en begint en eindigt als centrum van de melkweg.
Deze uitlijning vindt plaats op 21 december 2012.
Oké, mooi uitgedokterd maar hoezo is het einde van deze kalender opeens het einde van de wereld?
Lijkt mij stug dat op 20 december de bloemetjes en bijtjes nog vrolijk rondvliegen en dat 1 dag later miljoenen jaren evolutie in 1 klap verdwijnt.
Het broeikaseffect is gaande, dat ziet iedereen, ook de klimaatverandering, dat merken we elk jaar, omdat sinds de negentiger jaren elke zomer warmer is geworden tov het jaar ervoor.
De poolkappen smelten, en het milieu wordt vervuild, dus iedereen beseft wel dat we fout bezig zijn.
Natuurrampen agv ons handelen (zoals orkanen) zullen inderdaad toenemen, maar of het definitief ons einde zal worden betwijfel ik, en al helemaal of dat zo specifiek voorspelt kan worden op 21 december

Verlichting

Verlichting Weer een andere groep heeft het over het einde, maar niet over het einde van de wereld of mensheid maar het einde van ons “systeem” en handelen.
We zouden verlicht worden, in hogere staat verheven worden, in een wereld vol vrede waarin geld waardeloos is.
De voortekenen zouden nu al te zien zijn; de economische crisis.
Ik ben het er in die mate mee eens dat het economisch systeem niet juist is; de rijken worden rijker, de armen worden armer en de middenklasse verdwijnt.
Dus het systeem lijkt er op gedoemd te zijn, maar of het nu helemaal zal wegvallen en of geld waardeloos zal worden betwijfel ik.
Hoe zit het dan met de consumptiemaatschappij?
Ik wil toch wel nog graag mijn dvd’tjes blijven kopen en kijken op mijn plasma TV, of kan ik die dan gewoon gratis meenemen uit de winkel inclusief de TV erbij?
We zijn erg primitief en een verlichting zou niet verkeerd zijn, maar of dat van vandaag op morgen (21 december) opeens bereikt word betwijfel ik ook.
Zou mooi zijn als 22 december opeens wereldvrede is, maar dat lijkt eerder een utopie of een mierenzoete “shiny, happy, people-Hollywood-fictie” film.

Hollywood en 2012

Hollywood en 2012 Regisseur Roland Emmerich (regisseur van Indepence day en The day after tomorrow) gaat in de hype mee, en zal weer een kassucces afleveren in november als 2012 zijn nieuwste rampenfilm uitkomt.
In de fragmenten zien we de Christus van Rio vernield worden, het Vaticaan, Washington en weet ik wat er allemaal in flitsen te zien was.
Het belooft weer een spektakel te worden.
Niets mis mee, ik hou ook van rampenfilms en zal deze ook zeker gaan kijken.
Maar ik zal het verhaal niet als onweerlegbaar feit aannemen en blind vertrouwen, en met de handen in het haar in angst afwachten op het einde de 21e december.
Ik denk dat we op 25 december 2012 nog gewoon rond de Kerstboom zitten.
Maar goed, iedereen heeft natuurlijk het recht om te geloven wat hij/ zij wilt.

Reacties op dit artikel
2 cauac, 2009-07-22
( +42 )

Het is best aardig wat je schrijft maar het is toch wat eenzijdig. De hele 2012 Hype is door de media (Hoolywood, Discovery Channel e.d) op poten gezet om angst te verspreiden, want dat betaalt. Maar het heeft niets met de realiteit te maken. De 2012 hype steunt vooral op het werk van John Mayor Jenkins en de Dreamspell kalender van José Arguëlles. Beiden zijn in hoge mate misleidend. Jenkings die een hobby astronoom is, interpreteert een 'alignment' van de aarde, de zon en het centrum van de melkweg als een ondergangsmoment voor de aarde, met het omkeren van de polen etc.
Feit is echter dat deze 'alignment al lang heeft plaats gevonden en er geen ompolinig van de aarde heeft plaats gevonden. Jenkings projecteert wel erg veel van zijn eigen astronomie op de Maya's. Iets dergelijks is er aan de hand met Argüelles Dreamspel kalender. Dit is Arguëlles eigen interpretatie op grond van eigen visioenen opgewekt door drugs. Iedereen mag natuurlijk zijn eigen verhaal verkondigen maar noem het dan niet een Mayakalender. Het is een Dream Spell kalender, dus een Droom Betovering en het staat ook helemaal los van de traditione Mayakosmologie. Maar mensen laten zich graag verleiden in angsten of in illusionaire werkelijkheden. Het gaat erom dat te doorzien. De Maya's kenden naast astronomische kalenders, die gebaseerd zijn op een lineaire tijdsbeleving zoals wij die ook kennen- de ene dag volgt de andere - ook een andere tijdsbeleving die ook bij de Grieken bekend was als de Kairos tijd tegenover de Chronos tijd. Wij volgen de Chronostijd en nemen waar wat zich in die tijdsbeleving afspeelt: alle materiele gebeurtenissen, zoals de hele astronomie en ook wat Nostradamus verkondigde staat in de Chronos tijd. De Kairos tijdsbeleving is de evolutionaire tijd, het tijdsritme waarin de evolutie zich voltrekt en dat wij zelf wel kennen als het intuïtieve tijdsgevoel. De Maya's hadden in hun Tzolkin kalender een systeem ontwikkeld waarmee de evolutionaire tijdscycli omgerekend kon worden naar de Chronos tijd. Dat is de achtergrond van hun cyclus van Negen Onderwerelden met in ieder daarvan Dertien Hemelen, verdeeld in zeven dagen (van activiteiten) en zes daar tussen liggende nachten (perioden van consolidatie).
Profeten als Nostradamus kunnen alleen juiste uitspraken doen, als zij zich baseren op de Kairos tijdsbeleving en die was in zijn tijd nagenoeg verdwenen. Daarom zijn zijn uitspraken niet eenduidig, maar passen op alles en nog wat. Met de kosmologie van de Maya's is dat anders, want al is hun cultuur door de Christelijke spanjaarden vernietigd, de kennis van de Kalenders en de evolutietijd is ondergronds gegaan en komt nu weer tevoorschijn omdat er nu mensen zijn die haar weer kunnen begrijpen.
Wij leven in de Achtste Onderwereld (de Galactische) en in de Zesde DAG daarvan. - wat neerkomt op de 11e Hemel. Deze eindigt 0p 8 nov 2009, waarna de Zesde NACHT begint, die net als iedere dag of nacht van de Achtste Onderwereld Ă©Ă©n Tun (360 dagen) duurt. In februari 2011 begint de Negende Onerwereld, die de opdracht heeft het universele bewustzijn te genereren en eindigt met alle onderwerelden op 28 oktober 2011. Dan zijn de evolutiecycli zoals de Maya ze beschreven, vanaf de oerknal tot nu, voltooid. Dat betekent dat b.v. de genus mens niet langer wordt aangedreven door deze evolutiecycli. De mens is dan vrij zijn eigen weg te gaan en daarmee zal het bewustzijn van de eigen verantwoordelijkheid dramatisch toenemen. Dat is de ondergang van de oude wereld, want niemand kan zich bij zijn volle verstand nog verstoppen achter een kerk, politieke partij of wat voor ideologie ook die ons heil zal brengen. Het enige heil dat ons kan toevallen moeten we zelf tot stand brengen. In die zin worden wij van af dat moment in de tijd, medescheppers en hopelijk niet langer, of steeds minder, verknoeiers van de schepping.
Het is allemaal een kwestie van een vergroting van het bewustzijn (verlicht worden) en daar is de Mayakalender een van de middelen toe. Maar je moet je dan niet laten vangen door idiologieën (Dream Spell) of psychose (2012 angsten). We moeten allemaal leren om op eigen benen te gaan staan en het is daarbij vanzelfsprekend dat de sterkeren de zwakkeren helpen. Wie wat meer wil weten van de Mayakalender en de Kairos tijd leze het boek van Carl Calleman: De Mayakalender en de Transformatie van het bewustzijn, uitgave Ankh Hermes of kijkt op mijn homepage : http://mayakalender.org.
Rinaldo, 2009-08-04
( +47 )

Ik ben helemaal met je eens culuac, we moeten ons bewustzijn veranderen , weten dat we we scheppers zijn van onze eigen wereld en de wereld zelf.ik ben daar veel mee bezig om het om het leven beust te creeeren. ik weet niet of je bekend bent met dingen uit de wetenschap , superpositie alles bestaat in superpositie totdat je een positie kiest . observeer je positie met je bewustzijn en je zult hem in nemen
Christian, 2009-08-05
( -3 )

Oké,..

Al eeuwen lang beweren mensen de toekomst te voorspellen..! Op de dag van vandaag voorspel ik ook iets. 99% kans dat het uit komt!..

2010-12-01

Dus 1 december 2010 zal er een storm zo koud over de wereld razen. Door de koude storm zullen 22.230 mensen in Europa het leven verliezen. Wereldwijd gezien zullen 452.254 mensen door bevriezingsverschijnselen sterven!

Je denkt nu... Pfff, weer zo`n debiel!

Ja, misschien wel! Maar in ieder geval net zo`n debiel als ieder die voor mij een voorspelling heeft gedaan!

Zal er nog een paar doen op jaartallen alleen!!!

2009... 205 mensen dood door een gebeurtenis!
2010... 545 mensen dood door een gebeurtenis!
2011... 117 mensen dood door een gebeurtenis!
2012... 1.202.250 mensen dood door een gebeurtenis!
2013... 1.201.205.021 mensen dood door een gebeurtenis!
2014... 12.2145.321 mensen dood door een gebeurtenis!
2015... 25.254 mensen geboren!
2016... 325.627 mensen geboren!
2017... 1.254.654 mensen geboren!
2018... 123.325.365 mensen geboren!
2019... 1.214.536.378 mensen geboren!
2020... Wereld is weer in evenwicht!

Wat denk je?

Ik zal zeggen, wacht af!

Wat me opvalt is dat ik steeds nummers en punten gebruik. In de tijden 2012 tot 2019 zijn de getallen extreem.!!

Geen opzet..! Niet bewust..!

We zullen zien wat ons te wachten staat!

Misschien komt het door h1n1, of toch door de zon. Misschien de maya`s of elke andere gek zoals mij..!!

We zullen zien..!

De mens is niet gemaakt om te voorspellen!! Wel om zich voort te planten..! Net zoals elk ander dier op deze kleine maar mooie wereld!
Jabbadabadoee, 2009-08-08
( +15 )

Zoiezo er klopt eigenlijk helemaal geen reet want !!!!

waarom heeft nostradamus gezegd dat we in 2068 een nieuwe planeet zullen ontdekken wel een beetje een late reactie voor 2012 dan zal de wereld vergaan zegt ie en dan vinden wij in 2068 nog eens een planeet die vruchtbaar is !!!!!
Djsvekke, 2009-08-09
( +8 )

Jabbadabadoee, volgens sommige interpretaties zou het gaan dat Nostradamus voorspelde dat we op 21 december 2012 op een kantelpunt staan... De keus maken tussen doorgaan zoals we nu bezig zijn en onze wereld door honger, vervuiling en oorlog de verdoemenis tegemoet werken of tot het besef komen dat zoals nu niet alleen de kleine dingen helpen maar helemaal opnieuw moeten beginnen qua electriceitsgebruik, financieel systeem etc.
Maken we de juiste beslissing leven we in verlichte staat en als vredig volkje verder op de deze planeet en is het idd mogelijk om in 2068 een nieuwe vruchtbare planeet te ontdekken
Killer, 2009-08-13
( 0 )

Wat een onzin er zijn nog veel meer tekens dan dit
Indigo, 2009-08-19
( 0 )

@allen..ik respecteer ieders mening
..maar wat dacht je ervan om eens de Bijbel te lezen?

De profetieen die er instaan zijn tot nu toe allemaal uitgekomen. Veel van deze profetieën zijn voorzeggingen van exacte historische gebeurtenissen die zullen leiden tot het einde van de geschiedenis.
Lmao, 2009-08-20
( +1 )

Achja.. het is maar net wat de mens wilt geloven.. als er iets gebeurt op 21 december 2012. dan gebeurt het maar.wat kan je ertegen doen dan? niks. als het de einde van de wereld is dan doe je er tog geen fuck tegen . maar ik lach me dood als er niks is.. dan is het inwezen gewoon hilarisch, al die voorspelling ect.. terwijl dr gfeen fuck van waar is..

achja we zien wel.. ik mAAk me dr niet druk om.
Marga, 2009-08-21
( +11 )

Tip: Haal je handen uit je haren en zet je ego opzij.
Vervolgens neem je jouw verantwoordelijkheid met betrekking tot de Aarde.
De kans wordt dan groter dat jouw angst getransformeerd wordt naar liefde.
Dan hoef je nergens meer bang voor te zijn; aan jou de keus!
Bruno, 2009-08-26
( +4 )

...stukje marketing voor de film..
zo is er ooit een radiocommercial geweest waarin werd gesuggereerd dat mars de aarde aanviel. Bleek een hoorspel te zijn. Dit lukt kennelijk ook heel aardig.
Caiyon, 2009-08-30
( +21 )

Ieder mag het zijne ervan denken met alle respect. En ik denk dat er verandering komen maar niet dat onze planeet vergaat. Wel zal er een bewustzijnsverandering plaats vinden, wat eigenlijk altijd al gebeurde. Maar deze komende tijd zal dat meer naar buiten treden. Wat op zich niet verkeerd is. Leven doen we met de dag en daarin proberen we onze verantwoordelijkheid te nemen. Milieu, het egoisme, vraagt om verlichting, spaarzaamheid. Een liefdervollre saamhorigheid. 2012 is daarvoor best een goed ultimatum, maar vergaan doen we niet. Wel moeten we allen meer bewust worden dat hoe we nu met elkaar leven geen vooruitgang is.
Camille, 2009-08-31
( +1 )

Alleen herrie schoppers zeiden dat in 2000 de wereld zou vergaan zo ook in 2012
en wie zegt dat er miljoenen jaren beschaving verdwijnt dat staat nergen tenzij je weer bij herrie schoppers gaat kijken
van mij mag dit hele zieke zaakje zo de prullebak in
en nee niet terug naar het stenen tijdperk maar gewoon totaal anders geregeld
eerlijk en mooi
geen sleur en zooi zoals nu moet je eens kijken mensen zouden toch na zoveel 'beschaving' wijser moeten zijn dan onze omgeving dus hoe wij leven er uit ziet
je wordt behandeld als klein kind ijn reclame nieuws magazine's waar dan ook
Wopke, 2009-09-01
( +11 )

De magnetische polen van de aarde zijn in het verleden al vaker omgewisseld. Ook toen bleef de aarde netjes verder draaien. Niets om u zorgen over te maken.
Hamawillow, 2009-09-04
( +6 )

Aan Rinaldo: schrijf je zelf geen artikelen? jouw reaktie intrigeert mij !!
Master, 2009-09-07
( -4 )

Ik geloof erin we gaan met ze alle ik heb de toekomst gezien, en dat is niet best mensen ga maar alvast langzaam afscheid nemen van je leventje.


2012 21 december 13:56 uur
Mol, 2009-09-08
( +10 )

Als het zo is, dan doe ik er niets tegen. Maar ik denk het niet, wel denk ik dat we ons moeten gaan beseffen dat we hier met z'n allen wonen en dat het wel de foute kant opgaat. Met de vervuiling enzo. Daarom denk ik dat het ook goed is dat de olie opraakt. Dat betekent: 1. Dat er al veel minder oorlogen zullen zijn om olie 2. Dat wij waarschijnlijk allemaal gaan rijden in elektrische, waterstof of zonne-energie auto's. En ook in energie-zuinige, niet milieu-vervuilende huizen. Ook denk ik dat onze economie zoals hij nu is ook zal vervallen. De wereld zal doorgaan op een principe waarin iedereen gewoon doet waar hij/zij goed in is. Is dat managen? Dan word je manager. Ben je goed in techniek? Maak jij tv's en zonneschermen. Zo verlenen wij diensten aan elkaar waarna deze eerlijk verdeeld worden, zo stel ik het mij voor. Dus ik denk dat jij je dvd'tje nog gewoon kan kijken.
Kakadiver, 2009-09-16
( +5 )

Volgens de maya calender zal ik nadat de staatsloterij 2x op een 1/5 lot valt de 3e keer de volledige jackpot winnen. Vervolgens blijft de aarde draaien tot ik het volledige bedrag erdoor gedraaid heb. Dit wordt mede bevestigd door de Theorie van Freud, volgens welke ik in de anale fase verkeer, wat verklaart dat ik hier schijt aan zal hebben en de wereld in een paar dagen kan vergaan. In het kader van de relativiteitstheorie -ja ook Einstein weet er meer van - is dit alles maar relatief en is er een mini-me in een parallel universum die uiteraard zuinig met het geld omgaat waardoor we hier doordraaien. Deze mini-me heeft in een volgend universum ook weer een tegenpool waarmee deze cyclus compleet is. Mijn enige zorg is dat ik nu niet toevallig gekloond ben en mijn genetische evenknie het winnende staatslot in de hand heeft ,waarmee ik en al mijn mini-me's in alle paralle universums in de shit blijven steken. Ik moet nu afsluiten want ik krijg een strakke witte jas aan, waarmee ik beschermd wordt tegen de kosmische straling die vrijkomt door het broeikaseffect :)


David, 2009-09-19
( +5 )

Mooi hoe iedereen graag hoor van verranderingen en eindelijk vrede ect....
maar niemand schrijft of zegd hoe we eraan moeten beginnen of wat we moeten doen
zal ik beginnen?
begin eens met alle soorten geloof op nul te zetten want niets heeft meer oorlogen en macht en meningsverschillen tewege gebracht dan een religie
alle zo genaamde heiligen van eender welk geloof zijn schijnheiligen want ook zij zijn maar gewone mensen die door hun geloof enkel maar meer macht en geld proberen te vergaren kost wat kost en hun hebzucht en machtslust verbergen ze achter een geloof welke het ook mogen zijn

en zoals iedereen wel weet is alles een cyclus en alles herhaalt zich dus een einde is niet alleen een einde maar ook een nieuw begin
en als we nu een EINDE maken aan alle verschillende soorten religies is er plaats voor vrede en een NIEUW BEGIN

dit is ook maar een voorstel van 1 van de dingen waar we een einde aan kunnen maken o een nieuwe start te beginnen de rest van milieu econoi ect. volgt en ik kan niet alles in 1 keer opschrijven en noemen het zou te vermoeiend zijn om te lezen
mvg
David
Wolvinator, 2009-09-19
( +13 )

Mensen, waar maken we ons nou helemaal druk om! als de wereld vergaat, pech gehad, tegenhouden lukt toch niet! zorg er gewoon voor dat je daarvoor zo veel mogelijk lol hebt gehad! vergaat ie niet nog beter want dan kun je nog meer lol gaan maken!

wat die vernieuwde Economie zooi betreft is een goed idee hoor, mr dat gebeurd echt niet in een paar dagen, als we zoiets in 2012 klaar willen hebben hadden we een paar jaar terug al wel mogen beginnen want nu gaat dat echt niet meer lukken op zo'n korte tijd!

Ik zeg verander je eigen mentaliteit, help andere mensen, werk samen, zorg dat je samen plezier hebt ipv dat je elkaar de kop in slaat, dan word het vanzelf voor ons allemaal een leuker bolletje!
Specialist, 2009-09-26
( +3 )

Binnen nu en pak 'm beet een jaartje of dertig tot zestig is iedereen die hier een reactie heeft gegeven zelf vergaan. Niet de wereld maar jezelf. Iedereen weet dat in zijn onderbewuste. En iedereen is bang om dood te gaan. Je gaat dood terwijl alle andere levenden achterblijven. Een verdomd eenzame gedachte, maar het gaat je overkomen. En daarom denk ik dat er door pure angst voor de eigen eenzame dood allerlei doemscenario's worden uitgedacht die voorspellen dat de wereld in een klap vergaat. Gaan we collectief het hoekje om en dat is voor veel bange mensen toch wel troostrijke gedachte. Het is allemaal angst...Daarom is er ook een hemel en hel bedacht. Je leeft maar heel erg kort en bent ontzettend lang dood. Geniet daarom van dit ontzettend korte leven.
Simon, 2009-09-29
( -14 )

In dit jaar ben ik 52 maart 19 zonnestels els heb ik gezien els is 19 en maagd is niet erg opa bitburgers vrijblei redbone 19031960ig
Oktay, 2009-09-30
( +3 )

Die mensen.. Maya’s die waren al een stuk intelligenter dan jij,
Ga je eens verdiepen in die maya kalender, ze hebben ook alle maans- en zonsverduisteringen op die kalender voorspeld tot op heden klopt het nog steeds..
Volgens de Maya’s is 21 dec 2012 het einde van een tijdperk, de maya’s noemde dat de lange telling… en dan begint er een nieuwe lange telling.
Het is al 4x gebeurd en we gaan nu voor de 5de x.
Zelfs Nostradamus heeft het voorspeld, de I tjing wat al 4000jaar bestaat daar houdt de kalendertelling ook op na 21 december 2012, en zo zijn er veel meer.
Er gaat wel iets gebeuren.. wat ik er van heb begrepen met alles wat ik weet, gaan we inderdaad naar een “5de dimensie� of tijdperk hoe je het noemen wil, waar volgens de voorspelling van Nostradamus 1000jaar vrede volgt, alleen kan/mag niet iedereen mee. De 1 denkt dat we een zonnestorm krijgen waardoor ongeveer alles wat op stroom gaat ontploft, de ander denkt dat de continentale platen in een paar dagen tijd terug “schuiven� naar waar ze stonden ( dan krijgen we weer 1 supercontinent wat ze voorheen Pangea noemde)google het maar. Dus @duv
“zulke gekken zijn er dus..toppers�
Dan maar gek, ik noem het prettig gestoord.
Mensen zoals als jij heb ik al mn hele leven mee te maken, laat een ieder in zijn eigenwaarde, niemand weet wat er gaat gebeuren, dus kunnen we alleen wachten tot 21 december 2012..
De aarde vergaat niet, hooguit de mensheid.

En dan nog iets heb ik ook even voor je gegoogled:
Aquarius tijdperk

Het aquarius tijdperk is een periode gebaseerd op de stand van de sterren ten opzichte van de aarde en zon. De sterrenhemel is ingedeeld in 12 dierenriemtekens die ieder een bepaalde invloed op de aarde en haar bewoners zouden hebben. De aarde doorloopt ieder jaar door haar rondgang rond de zon al deze 12 dierenriem tekens. Op haar beurt loopt de zon zelf in 26.000 jaar een baan waarbij zij ook deze dierenriemtekens doorloopt in omgekeerde volgorde.
We staan nu op het punt waarbij de zon overgaat van het vissersman teken naar het aquarius(waterman) teken. Deze overgang vindt plaats tussen 1986 en 2012 waarbij het jaar 2012 een belangrijk punt is volgens verschillende voorspellingen onder andere vanuit de Maya cultuur. Vanaf het jaar 2012 gaat er een nieuwe fase in waarin vrede en harmonie centraal staan. In dit tijdperk is er een vernieuwd contact met onze goddelijke bron. Volgens deze gedachte leven we nu in een overgangsfase waarin er veel gebeurd in de wereld zowel op natuurlijk als spiritueel vlak die dit nieuwe tijdperk aankondigen.

Dus ja.. geen idee duv, maar zoals ik het lees overal op internet ben jij 1 van de weinige “normale� mensen op de wereld, maar ja wat is normaal??
Patrick leemans, 2009-10-06
( +16 )

Eerst wil ik toch even zeggen dat ik van sommige reacties , wel een goed gevoel krijg . Dat er toch nog een paar mensen zijn zoals Rinaldo en Harnawillow . Wel mijn mening is sinds het geld meer liefde van de mensen begint te krijgen , is de liefde tussen de mensen vermindert . Zou het eens geen tijd worden dat de mensen die er iets aan willen veranderen , eens beginnen samen zitten of de hoofden bij elkaar steken en zien wat we kunnen onder nemen om om het in het groot te zeggen " een ommekeer broberen tot stand te brengen . Je moet altijd weten heel veel mensen willen het terug omkeren maar wij gewone burgers zijn wel de geschikte personen die kunnen samen werken en ik zou het op prijs stellen dat dan iedereen voor zijn mening zou uitkomen . Ofwel laten vergaan ofwel eens laten tonen dat we respect hebben voor moeder aarde . We hebben wel respect voor onze moeder en ons vader en onze kinderen dan , daar is het hem om te doen beste mensen , hoeveel zijn die waard ? Mogen zij achter ons nog van moeder aarde genieten of mogen ze alles opkuisen en schrik hebben dat er niets meer kan aan gedaan worden . Ik spreek ook over mezelf maar laat ons nu eens voor onszelf eerlijk nadenken . Wie is er bereid de hoofden bij elkaar te steken en er iets van energie in te steken van zichzelf ?
Bob, 2009-10-13
( +3 )

Maar ee nvraag aa nde christenen,als jullie geloof echt waar waarom zie ik dan heeel veel fouten in de bijbel.De bijbel is toch een heilig boek die god heeft geschreven en daar geen fouten horen in te staan.En alles word verandert zoals,vroeger deden jullie ook aan ramadan en hadden vrouwen ook hoofddoek net als moslims.

Ik vind het echt raar.

Wilt iemand me duidelijk maken waarom de christendom de waarheid is?
Hannah, 2009-10-17
( -13 )

Ja Bob,

De Bijbel is een moeilijk boek om te lezen. Dat kan je niet een twee drie begrijpen. En helemaal omdat er in het verre verleden en dat begon al in de middeleeuwen, pogingen zijn gedaan de Bijbel te veranderen. En ook nu nog gaat men er steeds mee door om steeds weer de Bijbel te herschrijven in beter leesbare uitgaven. Zegt men. Maar daardoor raken wel de oorspronkelijke teksten kwijt. Men weet niet meer precies wat de Bijbelschrijvers in het verleden hebben bedoeld en geschreven. Een voorbeeld is. In de statenvertaling van 1637, werd Gods naam niet meer voluit genoemd. Voorttaan staat er werdt dit met Heere met groote letters aangeduid. Terwijl in de kanttekening van die uitgave nog wel. Jehovah, JHWH staat vermeld. In latere drukken is dit niet meer te lezen

Over de waarheid gesproken. Ben je echt opzoek naar de waarheid? En wil je kosten wat het kost er achter komen hoe de waarheid van het christendom en de Bijbel in elkaar zit.
Sluit je dan aan bij Jehovah,s Getuigen. Die komen als vanzelf genoeg aan de deur om de waarheid te prediken. Want bij de christelijken kerken kom je niet veel aan de weet. Die kennen de waarheid niet en kunnen hem dus ook niet uitleggen..

Nlheks, 2009-10-17
( +9 )

Om even terug te komen op het 'broeikaseffect':

schonere lucht = meer opwarming van de aarde

dus...

Mark, 2009-10-19
( +13 )

Als eerste een reactie op @ cauac, 2009-07-22 ( +5 )

De polen zijn wel gedraaid geweest , er is bewijs hiervan kan het zo 1 2 niet vinden.
Ze hebben gesteente gevonden met tegenovergestelde pool waardes.
Dus dat lijk mij een feit.
Waarom zouden we de voorgelegde kennis niet geloven , omdat we graag allemaal dingen willen hebben en onze leventje willen behouden zoals die is en komt.
Dus veel mensen willen het niet geloven of zien.
Ik kan je zeggen doordat ik altijd openhartig met mensen praat over dit soort zaken dat het altijd ongelovig is om eraan te denken maar als we het er over hebben voelen we allemaal dat er degelijk iets is wat er aankomt.
Onze mensenleven is niet eeuwig dus men wil er veel van maken in dit korte leventje.
En dat gaat meestal gepaard met " over lijken".
Kijk naar het gezins leven, kijk wat je ziet op tv, kijk wat er tegenwoordig ons word opgedrongen aan mooie vrouwen en hun lichamen.
Ectr etrc.

Van mij mag er zeker een metoriet of wat ever deze aarde is flink wakker schudden.
Het Mens zijn is ondertussen helemaal weg gezonken in het diepste slijk die je maar kan bedenken.
Mensen die boven het gemiddelde IQ scoren voelen zich automatisch boven andere staan en dit word nog aangemoedigd ook door middel van beter betaalde baantjes.
Mensen denken niet aan elkaar meer tis meer dat ze elkaars ogen willen uitsteken inplaats van te helpen.
Het word dringend tijd dat de mens in een nieuw tijdperk komt.
En misschien is het ook beter dat Nostradamus vage tijden doorgeeft wat bedenk je zelf als ie altijd gelijk heeft en hij geeft een datum en tijd op, hoe zullen jouw medemensen doen als die tijd aanbreekt.Zullen ze zeggen we gaan maar een potje schaken!!!
Of zullen ze proberen zover mogelijk te kunnen komen door "over lijken te gaan".
Maya's hebben zowiezo een ingewikkeld cultuur gehad misschien wel bovennatuurlijk, maar ze hadden technologie die wij tot heden niet beschikken.

Maar goed dit was het voor mij en ik wens een ieder een schoon en een liefdevol leven.
Evie, 2009-10-20
( +2 )

Ik ben erg geintrigeerd door al wat boven is geschreven.
Ben dan ook zeker van mening dat het altijd maar gissen blijft. Weten doen we niet, denken, vermoeden, voelen misschien, maar weten doen we niet.
Tot die tijd moeten we het beste van de aarde, de samenleving, het leven, zien te maken. Iets anders zit er niet op....

Ook ik wens een ieder een gezond, voorspoedig, maar vooral liefdevol leven.
Wees eens wat liever voor je naasten, medemens en ook voor jezelf!
Vlindertje, 2009-10-21
( +7 )

Pfff ik ben blij dat ik het leven neem zoals het komt
Robroy, 2009-10-21
( +1 )

Kijk eens op Youtube naar de documentaire De Maya van de eeuwige tijd ( 17 delen ), dan begrijp je wellicht waar dit alles over gaat.
Sebasjo, 2009-10-22
( -17 )

In mijn verhaal geef ik duidelijk aan welke kant we opgaan. En ik raad je aan om dat eens te lezen. God geeft ons nog een laatste kans.
' Stevenen we af op een Europese dictatuur? Vijf seconden voor Twaalf '
Daarin staat waarom de wereld mogelijk al in 2010 'de opname van de Bruid van Christus' is en in 2012 vergaat

La louve, 2009-10-24
( +19 )

Afgaand op sommige reacties hier, moet ik tot het spijtige besluit komen dat de wereld eigenlijk al lang vergaan is.
Ikkuhh :d, 2009-10-24
( +3 )

We merken allemaal de veranderen in de wereld. Ene keer komt het door onze auto's en de andere keer door je huisdieren hun voedsel. Ik ben geen voorspeller ofzo, maar ik denk wel dat er iets in 2012 gaat gebeuren. Mensen maken grote fouten en mischien is er dan net zo'n kernbom. Net als die tijd dat nederland zo bang was dat die bom in nederland zou vallen. Mischienn is het dat noorpool sterk smelt. Of mischien is het zo'n zonnevloed. Je weet het niet. maar ik denk dat er IETS gaat gebeuren in 2012
Bertie, 2009-10-25
( -1 )

Met deze aarde gaat er niks gebeuren lieve mensen laten wij proberen elkaar een handje te geven kijk rondom je help de gene die hulp nodig heeft, houd van jezelf, houd van ja naaste. ik ben geen Helderziende ik ben niks maar de liefde dat ik uitstraalt geeft mij een goedgevoel om doorgaan in het leven. stop met klagen leef voor vandaag en denk niet aan morgen,nu is het 23:16 uur ,12 uur weet ik niet wat gaat gebeuren. dus lieve mensen ik hou van jullie allemaal laten wij goed zijn voor elkaar.d
Adrie, 2009-10-26
( +1 )

Hallo allemaal.
ze denken het allemaal te weten maar of het ook zo is?
wat er wel gebeurd is dat er naar 21 dec 2012 toe steeds meer over gepraat gaat worden dus er zullen nog wel meer meer verhalen loskomen.
bv vandaag werd bekend dat er een rekenfout is gemaakt haha,
de wereld vergaat 200 jaar later 2220.
dus wat is waar
Weed, 2009-10-26
( 0 )

Beste is om helemaal geen reet te geloven, en gewoon als het 21-12-12 is uit je raam te kijken, dan zie je precies wie er gelijk had en wie niet.

En ik zal je zeggen, dat is de ENIGE oplossing van het probleem ''Wat is waar en wat niet''
Paramani, 2009-10-27
( +1 )

Ik weet exact hoe 2012 gaat aflopen, en onderwijs allen middels clips op youtube.
goed nieuws voor de 1, een ramp voor de ander.
succes met jouw transformatie
Jonathan, 2009-10-31
( 0 )

Maya kalenders is verkeert berekend eerst was 2012 maar het werd opnieuw berekend en de datum is 2268 het stond in de krant en hoelijk is het ook waar wat in de krant staat
Hannah, 2009-11-03
( -1 )

Inderdaad de aardpolen zijn verdraaid. Onderzoekers hebben dat opgegraven ja. De aardas is minstens 5 procent verschoven. In de Bijbel wordt daar melding van gemaakt. In Jozua 10 vers 12 en 13 staat; " Zon sta onbeweeglijk boven Gibeon, En maan boven de laagvlakte van Ajalon". Bijgevolg bleef de zon onbeweeglijk staan en de maan stond werkelijk stil. En in Jesaja 38; vers 8 staat: Zie, ik doe de schaduw op de treden, die ze door de zon op de treden van de trap van Achazwas gedaald, teruggaan, tien treden achteruit. En de zon ging geleidelijk tien treden terug op de treden van de trap die ze gedaald was. Ook door de zondvloed moeten de aardpolen verschoven zijn.
Murphey, 2009-11-05
( +4 )

Hmm einde van de wereld???? tsja ik ben bang dat ik het niet bewust mee kan maken, ik zal wel weer moeten werken, Maar ik zal het de dag daar op wel even terug kijken op Youtube of op uitzending gemist...
Rob, 2009-11-05
( +3 )

Hallo allemaal

ik vind het allemaal onzin! wat er gebeurt is dat alle planeten op een lijn staan.
dat is al eerder gebeurt maar dan met de halve planeten stelsel waar de aarde ook bij staat. dat heeft plaats gevonden In mei 2000.

wij hebben toch ook ieder jaar een einde van onze kalender alleen van de mayas loopt het veel langer door.

dus ik maak me geen zorgen en ga in 2012 me de nieuwe playstation 4 halen
en genieten van het leven

daar bij heeft nosterdamus verspelt dat we langer leven dan 2012

voor iedereen alvast gelukkig kerstmis en gelukkig 2013 alvast!!!!

vriendelijke groet
rob s.
Nick, 2009-11-06
( +2 )

Jullie zullen het zien.. waarom merkt niemand op dat dit allemaal al eens gebeurd is? voor het ontstaan van de mensheid die wij kennen gebeurde precies hetzelfde.. ook toen was er het jaartal 2012 waarin alles werd weggeveegd en de aarde opnieuw op gang moest komen. ook nu zal het zo verlopen.. denk erover na..
Piet, 2009-11-06
( -4 )

Wij leven in een fysiek lichaam in een fysieke wereld, waarin we verleid worden. Kiezen we voor het materiele, de fysieke dimensie, of kiezen we voor ons innerlijke zelf. Ons bewustzijn. De wereld is een spiegel. Een fysieke dimensie. Maar het draait om het licht dat je in jezelf moet terugvinden. Als kind ben je puur en heel, door de materie opvoeding en de persoon die je opgedrongen wordt door de maatschappij, en jij laat dit toe, ben je nu degeen die je denkt te zijn. Alleen ontevredenheid, je ongelukkig voelen of eenzaamheid of je eigen kinderen die de pure rijkdom bezitten kunnen je wakker schudden en je bewust maken van jezelf. |Houd jezelf de spiegel voor, begin bij jezelf. Pas wanneer jij puur bent, zoals je vanuit de oorsprong was kun je ook voor anderen stralen en de boodschap doorgeven, Geweldig!!! Het is bijna te simpel. We gaan naar een volgende dimensie dat is wat de Maya's bedoelen en iedereen kan mee!! Wordt bewust van jezelf, leef vanuit je hart. Iedereen is een klein onderdeel van de oorsprong van het geheel. Iedereen is uniek en onmisbaar!!!Ben je daarvan bewust!!
Succes allemaal
Piet, 2009-11-06
( +9 )

ALLES draait om gedachtenkracht, als iedereen accepteert en aanvaardt dat iedereen gelijk is en dat iedereen het goed wil hebben. Dat er overvloed is voor iedereen. Want een mens heeft immers zo weinig nodig..Dat iedereen in zijn eigen kracht komt te staan zonder de kracht van een ander te ontnemen door onderdrukking of financiele chantage of whatever en dat iedereen in zijn kracht komt te staan door te weten dat niemand boven hem staat. Gelijkwaardig! Dan zou de politiek geen twee gezichten meer hebben. Out of business.
Iedereen is een spiegel, in eerste instantie voor zichzelf, als hij/zij durft te kijken en anderzijds is iedereen een spiegel voor ieder ander.

Het is de focus van de aandacht die bepaalt de richting waarop wij gaan.!!!!
Denk positief en kijk om je heen, wees het zonnetje en je herkent alle andere zonnetjes.
En er zijn er zoveel!! Wij zijn alles en alles is ons. Een regendruppel op een blad waardoor de zon weerkaatst, een vogel in de lucht. It's all the circle of life, accepteer, veroordeel niet en BEN. Voordat je je kritiek uit, denk eens na wat het eigenlijk over jouzelf zegt, draai om!
Heb je ooit wel eens een depressieve boom gezien? Of een eikeboom die toch liever een bamboestruik zou zijn? Accepteer en reageer vanuit je pure innerlijke zelf.
Onze opdracht is, ruim de blokkades op in je leven, blokkades komen voort uit de generaties voor jou, herken de blokkade die je keer op keer tegen komt in je leven en doorbreek dit patroon en jouw levenspad is vrij! Jouw doel , levenspad ligt dan voor je open en leer anderen wat jij zelf ondervonden hebt!
For what it is worth....choose...create your world
Gedachten zijn ongekende krachten en dat wordt de openbaring, als iedereen WEET wat de ander denkt dan zijn alle barrieres doorbroken, een open wereld en dat wordt de nieuwe DIMENSIE en een einde van deze "wereld"en een nieuw begin voor een open gelijkgestemde wereld.
En het kan! Jij kiest!
Chriss, 2009-11-08
( -3 )

De Man Die Dit Artikel Heeft Geschreven Heeft Gelijk.
Waarom Zou Het Dit Keer Wel Waar Zijn, Want Toen Ze Voorspelden Dat De Aarde Zou Vergaan In Het Jaar 2000 Is Er Ook Geen ''RUK'' Van Gekomen.
En God Heeft Zelf Gezegt: Al Valt Alles Om Je Heen Kapot, Als JIJ Een Goed Leven Heb Geleid En Je Leven Hebt Gewardeert Zal Ik Je Beschermen.
En Ook Al Komt De Duivel Aan De Wereldheerschapij, Jezus Zak Komen Met Z'n 144.000 Engelen En De Strijd Aan Gaan Met Het Kwade.
En Volgens Sommige Mensen Is Die Strijd Al Aan De Gang.


Moge God Met Jullie Zijn.
Dennis, 2009-11-12
( -1 )

Ik kan me ook nog een voorspelling herinneren over een virus wat 2/3 van de wereldbevolking zal uitroeien. En de rest wat het overleeft zal in oorlog zijn.
Zal dit zogenaamde kunstmatige griepvirus hier iets mee te maken hebben?
Sebef, 2009-11-13
( +10 )

Hallo

Ik heb gister die film 2012 es ff bekeken, en toen ik die zag dacht ik echt, mocht dat nou allemaal echt gebeuren, dan zijn we goed *******. Nou heb ik vandaag es ff rondgesurft, beetje naar de achterliggende gedachte van het verhaal gekeken. Nou kom je de wereld aan troep tegen. Van zwarte gaten tot aan doomsday. Wat mij een beetje opvalt is dat iedereen negatief naar de voorspellingen van 2012 kijkt, terwijld de maya's (waar uiteindelijk het meeste op gebaseerd is) Helemaal niet zo'n negatief volkje was. Het gaat uiteindelijk allemaal om interpretatie. Als iedereen denkt dat de wereld vergaat, nou jah dan zijn we goed nat. Als je denkt dat we een bepaald punt van verlichting bereiken dan hebben we het beter voor elkaar. Het uiteindelijke punt is, dat niemand weet wat er in 2012 gaat gebeuren, iedereen gokt en gist maar wat. En tuurlijk, nou hebben we nostradamus en webbot en ik weet niet wat, maar wat is gebleken die zitten er ook nog wel eens naast. We zullen het wel zien. Misschien vergaat de aarde, maar ik denk het niet
Bram, 2009-11-13
( +3 )

Wat ik hier allemaal lees. Sorry maar dat alles koop ik niet! Het enige wat ik weet is dat de mens alle toekomst in handen heeft. Ofwel doet men er iets mee ofwel verkloot men de wereld. Dat het ooit allemaal eens anders zal gaan dat zullen we dan te danken hebben aan die generatie die er voor gaan. Adem dus maar in en adem dus maar uit en laten we hopen dat we oud worden en sterven in een warm zacht bedje. Ja, hoop! In het diepste wezen van ons mens zijn zit deze 'hoop' verankerd. En ze is in staat tot heel veel! Zo, stop dan maar met jullie ge(k)leuter en leef elke dag dankbaar zodat de vele generaties na ons het hunnen kunnen bijdragen. Dus wat is dat is, wat nog niet is dat zal ooit zijn...dankzij datgene wat wij er van maken. Yes we can!
Ronnie, 2009-11-14
( 0 )

Pff, geniet gewoon van elke dag die je gegeven is,2012 is nog ver weg,je kunt morgen wel een hartaanval krijgen.
gelukkig weet niemand wanneer ie dood gaat,dat kan een mens gewoon niet aan.
en idd als er maar een paar leuke mensjes overblijven kunnen die zich weer heerlijk voortplanten
Wat gaat er gebeuren?, 2009-11-14
( +1 )

De Maya's is een stam die in Mexico leefde. Zij bekijken dingen op religieus vlak, aldus ook de astronomie. Als je alleen dingen op pure religie kan bewijzen... is er dan wel een wereldschappelijke formule. Als niks wetenschappelijk bewezen kan worden, is het dan waar?
De Maya's hebben ook nog eens een verkeerde telling als ons, het heeft geen link met andere religies ook nog. Maar wiskundige en wetenschappers hebben een natelling gedaan van die kallender en voorspelde dat het niet in 2012 ging gebeuren... maar pas in 2208.

HET BELANGRIJKSTE: misschien hebben we het jaar 2012/2208 niet nodig om van de wereld weg gevaagt te worden, misschien doen we dat zelf wel zonder een ramp. Wij verklooten onze wereld. jij, jij en zelfs ik helpen hier aan mee.

De vervloekte olie-bedrijven is een grote fout in het milieu,
waarom geen waterstof als die er eindelijk is, of zonnen pannelen!!!

We hebben het nu al zo ver geschopt dat de olie-bedrijven te machtig zijn om een keerpunt te maken van het milieu.

Zelfs barrack obama is hier geen partij tegen...

iedereen... een fijne 2012

ps: ik ga 15 oktober naar de film! schijnt een prachtige te zijn!
Iemand, 2009-11-14
( +3 )

Ronnie, ik ben 15 jaar, en 2012 is niet lang meer... ik wil nog iets berijken in mijn leven... ik wil eeen gelukkig gezin hebben.. nu kan dat niet meer door 2012 kwil nog ontmaagd worden!!
Rfromt, 2009-11-14
( +1 )

Wat een bullshit zeg dat einde van de wereld
ik bedoel we waren ook al zo dom om het in 1999/2000 te geloven, nou ik trap er nie weer in. gewoon kant en klare geldklopperij want alle mensen willen in de bios wel zien wat er in 2012 zou moeten gebeuren.
laat die wetenschapper en al die andere lui maar zeuren, wij kopen toch zelf ook elk jaar een nieuwe kalender? Mischien dachten die maya's wel van: nou 2012 is nog zoon eind weg laat ik nou maar is stoppe.

egt waar als je dit gelooft (sorry hoor) maar dan ben je gwn gestoord
Nicolette, 2009-11-14
( +10 )

Ach god, iemand, dat gaat ook heus nog wel gebeuren, hoor, maak je niet druk
Geniet lekker van je weekend en ga maar niet naar 2012! Al moet ik zeggen dat de trailer er geweldig uitzag!
Ik ben ook wel eens bang en ook na het lezen van de verzen van Nostradamus...ook toen ik het hoorde van die deeltjesversneller in Geneve...
Jij wilt een gelukkig gezin hebben en ikke ooit oma worden, terwijl mijn zoon vandaag 11 is geworden!
Dat gaan we doen...komt helemaal goed

Mensen geniet van het leven!! Wat heb je eraan te piekeren! Fijn weekend!
Vivian, 2009-11-15
( 0 )

Goeienavond allemaal, ik wil jullie allemaal vertellen, wat er ook maar gebeurd of niet gebeurd het jaar 2012, leef gewoon verder als liefdevolle mensen, God wilt het beste voor ons,en waar we ons geen zorgen over moeten maken is de dood, na een zwaar ongeval heb ik veel geleerd over het leven en de dood, ik kan jullie gelukkig vertellen dat de dood niet het einde is, maar wel een nieuw begin , blijf positief.....
Rosalinda, 2009-11-16
( -2 )

Tijd word het wel dat de mensen eens gaan inzien dat ze wel door kunnen gaan met hun onverzadigbare honger naar onnodige spullen en troepjes en dat dat ten koste gaat van het milieu ,en alles en van de volkeren die nog leven zoals het bedoeld was.De idiote bio industrie de vele giffen die gebruikt worden in de landbouw en ons eten..onze kleding,de huizen en inrichting ,cosmetica enz.Dat is ook niet meer normaal .Ik denk dat de mensen dit allemaal uit gemak en genotzucht willen ,maar diep in zichzelf weten ze donders goed dat het streven van dergelijke dingen gegarandeerd leid tot een soort ´boetedoening`.Logisch want gemak dient de mens helemaal niet.Wij moeten hier op deze aarde een leven leiden die onze ziel verrijkt en niet ons miserabele bestaantje op dat moment met materie.Het rare is dat je door te lijden een heel ander mens word ,ik kan het helaas weten..........En geloof me het verrijkt je inderdaad.Ik geloof in reincarnatie en vind het typisch dat er nu er zo veel mensen op de paneet zijn, deze voorspelling `heerst`.Alle zielen die dit mee moeten maken moeten dit misschien wel ondergaan na al levens terug niet het juiste pad bewandeld te hebben.Het is 1 grote inrichting hier op aarde dan ,dus van alle zielen die nog niets geleerd hebben .Het zijn er veel........Maar het is misschien wel nodig de verrijking van de zielen op zo een manier te kunnen invullen.Dan kom je inderdaad uit op een `verlichting`.
Vla, 2009-11-16
( +8 )

Ik denk dat de film 2012 en al de commotie om dat jaartal zo groot is geworden omdat de mensheid altijd op zoek is naar iets onwerkelijks om over te kunnen discussieren en over na te denken.

Verder geloof ik dat dit een van de manieren van de overheid is om ons meer bewust met het milieu om te laten gaan. Verbaast me dat er niet onder de film 2012 reclames voorbij kwamen van spaarlampen en oplaadbare auto's.

Maar daar moeten de mensen maar zelf op komen.
Wat ongetwijfeld zal gebeuren.

Ik vind dit een goed iets!
Annabel, 2009-11-16
( +1 )

is dit echt nodig de mensen op stang te jagen , nu lopen er gekken rond die denken dat ze het warm water uit gevonden hebben . Nu mijn gedacht is dat ze vroeger in die tijd nog gekker waren dan nu
Nu mijn dochter van 15 zach dit weekend die documentaire van nostradamus en da kind was helemaal van slag , mijn zoon daarentegen vind de film kei graaf
Ik hoor zelfs mijn moeder vertellen toen zij een klein meisje was spraken ze al dat toen de wereld verging en alles in rep en roer stond
tja soms sta ik ook wel eens stil bij de gedachten wat als !!!!
Maar laten we gewoon gelukkig verder leven zoals we nu zijn
Bij deze zou ik zeggen alles is hier al gezegt over de maya's enz .....

>En laat ons hier nog een helepoos op ons mooie ronde wereldbolletje zijn grt
2meterreus, 2009-11-17
( 0 )

Er zijn 13 verschillende jaartellingen en waarschijnlijk zal er altijd wel een mogelijkheid zijn om deze toe te passen. Waar in 2012 een zeer grote kans toe bestaat is dat Israel in oorlog raakt met Iran en hierbij kernbommen zullen gebruikt worden.
Het conflict tussen soennieten en sjiieten zal hierbij een grote rol spelen.
John v.d.s, 2009-11-18
( +2 )

Weetje waar ik ziek van wordt ?dat mensen zich verscholen houden achter de bijbel, wandt daar zit de grootste afleggers Qua geld telling dat god weer zal wedederkomen en bang maaken als je niet in god gelooft ga je naar de hel dus ff een ding buiten alles om heb ik gevraagd om op deze verrotte wereld geboren te worden ?nee ik wou er niet zijn,MAAR nu dat ik er toch ben wil ik ook gelijk ff kwijt dat ieder mens zijn eigen god is ,EN WAT BETREFT de telling zie wat een vrees onder de mensen schuil houden,is dat DE GEWETEN of bang voor het hier na maals,ik ben 40 jaar bang gemaakt je gaat naar de hel als je niet in God geloof....je ben je EIGEN GOD EN JEZUS,dus van waar al die drukketen dood gaan we toch,en gaan we nou echt met 5 miljard mensen bij God wonen als we in hem geloven?en wachten tot er weer een sextdelict gebeurd? genesis begin opengaringen het eind en alles ga weer als zo is gekomen...afz een zoon van een dominee tot 7jaar terug leugens en leugens de bijbel is een sprookje voor goed gelovege die te veel geld hebben$$$$
Regnar, 2009-11-23
( +3 )

Ik quote: Het broeikaseffect is gaande, dat ziet iedereen, ook de klimaatverandering, dat merken we elk jaar, omdat sinds de negentiger jaren elke zomer warmer is geworden tov het jaar ervoor.
De poolkappen smelten, en het milieu wordt vervuild, dus iedereen beseft wel dat we fout bezig zijn


Dit is wel erg raar.. Niet geloven in Maya's die letterlijk alle zonne eclipse hebben voorspeld met hooguit 30 seconden afwijking, maar wel geloven in klimaatverhoging door broeikasgassen (co2 dus?)

1. Co2 uitstood is aanzienlijk minder als 100 jaar geleden, want iedereen weet inmiddels dat 1 koe hetzelfde staat aan 80 autos...
2. Het wordt helemaal niet warmer, klimaat veranderd contand! In de 15de eeuw is het zelfs gemiddeld een paar graden warmer geweest, vrijwel elke maand...
3. Ijskappen smelten, in het noorden misschien, maar hou er ook rekening mee dat de zuidpool uitbreid he
Reg again, 2009-11-23
( -1 )

Ow, en ik kraak je trouwens niet af!
Vindt alleen dat je krities bent op het ene punt, en vervolgens niet op het andere..
We moeten gewoon eens proberen te leren van de geschiedenis wat dus nooit gebeurd...

Daarbij vindt ik de uitleg van cauac ook er mooi, complimenten!
Daan, 2009-11-23
( +3 )

Nahhh,...'k weet niet wat 'k ervan moet denken, ben wel nieuwsgierig naar 2012..
Maar ik geloof zeker niet dat 21 december 2012, 't einde van de wereld is...
Wat ik wel geloof is, dat we naar 'n hoger bewustzijn niveau gaan en 'onze troep' opruimen....
Kees, 2009-11-25
( -3 )

Ik geloof maar in 1 ding dat is dat het vlees beter is dan de beenderen.
Sharda, 2009-11-25
( 0 )

Hallo,

Ik ben een tweedejaars student Journalistiek en ik schrijf een samengestelde productie (aantal artikelen over hetzelfde onderwerp) over het einde van de wereld. Ik en twee studiegenoten proberen weer te geven hoe verschillende mensen zich het einde van de wereld (wanneer dan ook) inbeelden.

Hiervoor behandelen we natuurlijk ook de Maya-kalender. Ik ben hiervoor op zoek naar iemand die gelooft dat de wereld in 2012 ten onder zal gaan. Hiervoor zouden we een paar vragen willen stellen.

Dus, mocht je ons willen helpen, heel graag. Misschien komen delen van jouw interview wel in ons nieuwe gebouw te hangen! Svp mailen naar sharda.vanderhelm@gmail.com

Alvast bedankt! Groeten.
Dorpsgek, 2009-11-26
( -2 )

egt he, mense hebben gwn niks meer te doen..?! alleen dit onzin over het jaar 2012 heeft al zoveel geld opgeleverd aan sommige mensen dat ze daar alle zieke kinderen in afrika konden helpen..! kom op mense richt je aand8 aan andere dinge, er zijn genoeg probleme op aarde waar we ons zelf mee moete bezig houden op het moment. gr. van de dorpsgek..
Ron, 2009-11-28
( -1 )

Wat een grootschalige filosofische reacties allemaal, ikzou er bijna bang van worden, Mensen wij zijn te simpel om enige invloed te hebben in de wereldse gebeurtenissen dat wordt bepaald door de heren politici en wereldleiders al dan niet democratisch gekozen door het volk.
Ik leef m'n leventje zo goed mogelijk, doorspekt met sex, uitgaan, kortom plezier maken en hou alle zwartgallige gebeurtenissen ver van mij! Live youre life to the fullest of zoiets, groetjes allemaal.
Monique, 2009-11-29
( 0 )

- Iemand, nou dan heb je toch nog 3 jaar om ontmaagd te worden als je hier ĂĽberhaupt in gelooft. Kom op mensen er zijn altijd wel mensen zijn die beweren dat ze kunnen voorspellen wanneer het einde van de wereld er is.
En alsnog de maya's voorspellen het einde van een periode niet van de wereld, dus als je in deze nonsense gelooft zal de wereld niet vergaan maar een nieuwe periode van zo;n 260000 jaar (geloof ik) aanbreken, dus waarom al die paniek en hijsa.
Ik weet zeker dat 22 december 2012 we ons zelfde oude leventje als normaal leven & dat er dan wel weer een andere malloot weet te beweren dat in 2020 nu echt de wereld zou vergaan!!
Rob, 2009-12-01
( +3 )

De wereld vergaat zeker een keer maar waneer dat weet niemand
Lars, 2009-12-02
( 0 )

Dat de wereld zal vergaan ooit oke, maar wanneer dat weet ik niet, en dat er iets geberut in 2012 denk ik wel namelijk de olympische spelen in Londen. Misschien gaat er wel "iets"gebeuren omdat meerdere voorspellingen op deze datum uitkomen. En van nostradamus is onzin want waarom 2068 ontdekken als we dan al 56 jaar dood zijn?
Dus denk niet dat het ernstig zal zijn
Libria-w, 2009-12-03
( 0 )

, Hmmm ja daar zit wat in als het rose kleurig en simpel bekeken word.
Leuk verhaal snel uitgestorven. maar goed, het is natuurlijk niet het einde van de wereld. maar een term, je porche zou maar gestolen worden? nou geloof me dat is het einde van de wereld. Niet dus!!! wat wel zo is? dat is dat de rondelende planeet wel onderweg is. En je kunt er flink wat plaatjes bij NASA vinden enzv, of google. en het zal ook niet de planeet vernietigen omdat het de aarde nooit zal raken. Maar toch je hele wereld zal vergaan als je geen huis meer hebt staan. Amerikanen zijn de grootste dromers die ons geschiedenis kent, en gebakken lucht ruikt wel lekker Toch. De planeet waar het omdraaid heeft verschillende benamingen, tja dat is leuk. Maar laten wij het nou maar even Planet X noemen. Waarom??? - Omdat het eigenlijk gewoon Ă©Ă©n van onze planeten zijn die hier al miljoenen eeuwen rond slingerd en net zoals de maan en zon voor de juisten ballans in ons stelsel zorgd, het enige eigenaardige aan deze planeet is dat het niet rond de as van de zon loopt zoals moeder aarde doet en de rest van de melkweg, maar juist een scheiding formt tussen zon en moeder aarde en de aarde als een dobbertje weer elke 6000jr terug op zijn baan gooit en dat wil wel wat morsen. eigenlijk dus een pendel planeet die elke 60 toeren een lel komt geven om de plaat te laten spelen. En damens en heren, de voorspellingen van Nostradamus is geen onzin! je moet het zelf gaan lezen, en er rekening mee houden dat alles wat deze man verteld niet voor hem word besproken, zoals wij hier doen. Maar als een persoon in trans die zowel half blind en doof een ander demensie betreed. en waarneemt wat hij ziet voelt en wat hem opviel. het is dus niet zo dat het een tijdreiziger was die de krant uit een andere tijd ging halen. Ow en GOD, dat zijn wij allemaal gezamelijk met al het energie dat er in het universum is. - of + even of oneven ENZV, en dus goed en kwaad.
We moeten wel even in belans blijven He. Ciao Amigo's...
Petra, 2009-12-04
( +3 )

Als we gaan dan gaan we met z'n allen, dus ik maak me niet druk. Ik verwacht niet dat de aarde zal vergaan.
Maar zal zeker zorgen dat ik die dag vrij ben.
Peter, 2009-12-09
( +5 )

De wereld vergaan. Heel goed mogelijk, de menshied is zo slim (?) dat zij als enige soort, op deze aardbol, instaat is zich zelf te vernietigen.
Wanneer valt niet te voorspellen, er bestaat geen wispelturiger soort dan de mens.

Een ding kan ik wel voorspellen 21 december 2012 wordt ik 46 jaar.
Wie viert dit met mij mee?
Ben_41, 2009-12-09
( 0 )

Als wij mogen geloven wat wetenschapers hebben onderzocht dan
hebben we nog wel ff, want alles wat we nodig hebben is de ZON, WATER, en de AARDE.
Nou en wat die Zon betreft die gaat nog wel ff mee zie: http://nl.wikipedia.org/wiki/Zon
en ook al is die opgebrand, dan nog is dat niet het einde van de wereld, maar van het leven wat daar op dat moment op is.
Dave, 2009-12-09
( 0 )

Ze kunnen voorspellen wat ze willen, we betalen er uiteindelijk allemaal voor, rijk of arm, want door meer te betalen voor een aankomend broeikas effect, word het echt niet koeler hier op de aarde, big bullshit.
Het is gewoon de tijd, en wij zitten er midden in, jammer dan.
Dus probeer er nog iets van te maken, want voor je het weet ben je al weg......
Gunther, 2009-12-13
( +1 )

Dat ze maar voorspellen wat ze willen leef vandaag en denk nog niet aan morgen,het milieu is een feit maar de aarde herstelt zich zelf wel weer hoe dat weet niemand.Dus een goede raad aan iedereen leef elke dag volop als het morgen gedaan moest zijn weet dan dat je vandaag tenvolle hebt geleefd.
Connie, 2009-12-16
( +1 )

Men heeft al veel voorspellingen gedaan ,de pest de nieuwe pest is aids ,overgang naar het jaar 2000 alle pc naar de vaantjes enz ,ik geloof dat ze ons bang willen maken hoe kan iemand die in de jaren 1500 geboren is zoiets al voorspellen ,nu zitten de waarzeggers er naast eddy wally ging sterven koniging Fabiola enz ,ook worden de mensen bang ,jammer voorspellen ze de crisis niet helemaal en de moorden in de kindercreche afwachten en zien denk ik en niet te veel zorgen maken ,er is al meer ellende en onrechtvaardigheid genoeg op deze aardbol ,.
ik zou zeggen carpe dieme pluk de dag en ik hoop dat er ooit eens een wereld zonder oorlog honger nijd en ziektes zal zijn maar dat zal bij dromen blijven ,voor de staatshoofden en politiekers veeg voor jullie eigen deur en laat ieder mens geloof uiterlijk doel in zen eigen waarde de wereld zou nog zo zuiver zijn
Jouke, 2009-12-18
( 0 )

Wel grappig dat iedereen weer reageerd op die k films..maand verder..niks..altijd het zelfde verhaaltje..en ook leuk..hoe dom kan een mens reageren op iets..its cyber time..want dan durf je wel wat te zeggen..er zijn stakker kinderen gekomen..ben student..geef je reactie..maar geen reactie zo als hier..ik zit op meerdere forums.
greetzzzzzz
Suus, 2009-12-18
( +2 )

Jammer toch dat niemadn op het verhaal van Patrick reageerd... iedereen blaat weer door, het eigen verhaal en argumenten lijkt toch altijd weer het belangrijkst...
Ik doe meer hoor Patrick, waar zullen we eens mee beginnen?
Groetjes, Suus
Philip, 2009-12-20
( +1 )

Beste Patric; Uit jou reactie maak ik op dat je zegt "verbeter de wereld begin bij jezelf"
Daar ben ik het wel mee eens. Ondanks al mijn inspanningen om in het klein en in
mijn direkte omgeving te werken aan die "verbeteringen"zie ik dat we steeds verder
van elkaar worden gedreven. Kijk naar de individualisering van onze samenleving.
Waar zijn de mensen gebleven die ik op elk station kon aanspreken, vragen of
gewoon goeden dag wil zeggen. Dus als er iets is wat ik wens, is dat een verandering
van houding, respect en compassie voor onze naasten.
Laat dus die verandering maar gebeuren liefst zo snel mogelijk ik ben er in ieder
geval niet bang voor. Ik kijk er zelfs met verlangen naar uit.
Overigens zullen ook deze voorspellingen weer niet op waarheid berusten.
Ik ga in ieder geval gewoon verder waar ik gebleven was en ben.
Doei.
2 euro, 2009-12-24
( 0 )

Alles vind ik gewoon draaien om 2 euro dus ja denk daar maar is over na
Henkie, 2009-12-28
( 0 )

Ik krijg elk jaar een nieuwe kalender van de chinees met de nieuwe telling voor het nieuwe jaar.
Oke die van de mayo's duurde wat langer dan 1 jaartje .so what.... nu even kijken wie we zo ver krijgen om een nieuwe te maken voor de komende 26.000 jaar.
Kunnen we er met zijn allen op een nieuw niveau van genieten.
Niet zo erg, 2009-12-28
( +2 )

De poolen zullen verschuiven dat doen ze nu al, merken doe je dit niet het is per jaar dan ook maar een ml of 2. nu meer dan 6000000 jaar geleden heeft er zich een enorme poolshift voorgedaan antartica lag toen nog bij de evenaar, toeval wil nu dat op dat moment de planeten ook op 1 lijn stonden met het centrum van de melkweg. moet dit opnieuw geberen in de zelvde maten dan zal canada ongeveer op de evenaar komen te liggen... dit kan natuurlijk niet in een dag maar we zullen dit over de jaren wel kunnen voelen door bevingen en wat vloedgolven maar niet zo dramatisch als in de films. hooguit maken we golven van 10m hoog max 30m dit door zee bevingen (wat we al eens mee gemaakt hebben) hiervoor moeten wij niet bang zijn. oke er zullen mensen sterven jammer vooral laaglandig
Galactische man, 2009-12-28
( -1 )

...P-P-Pardon???
Galactische man, 2009-12-28
( +3 )

Beste allen,

Dat er iets staat te gebeuren gebeuren is een feit. Maar dat de wereld vergaat is beetje overdreven lijkt me.
In eeuwenoude heilige geschriften wordt er naar verwezen, maar ook hedendaagse wetenschappers hebben het over 2012.
Zo verwijzen onder andere Nostradamus, I Ching en de Maya's naar 2012.

Eeuwen geleden hebben de Maya's een kalendar achtergelaten met duidelijke einddatum: 21 december 2012. Sindsdien hebben astrologen en nummerologen 2012 ontdekt. Ook wetenschappers kunnen niet ontkennen wat de aarde te wachten staat in 2012.

Wat de experts zeggen:
Terwijl het einde van de Maya kalender in zicht komt, hebben verschillende onderzoekers de fenomenen voorspeld en voor 2012 bestudeerd.
Alhoewel deze experts het over een aantal aspecten van hun studie ''eens'' zijn: meest opmerkelijk dat de aarde verwacht wordt een cataclysmische veranering zal ondergaan- blijven veel gebieden onduidelijk en is er veel controversie.
Ze spreken over calamiteiten zoals het wisselen van de magnestische pol en, het steeds grilligere gedrag van de zon en supervulkanen die op het punt van eruptie staan.
Wat opvalt en rare toeval is, de eeuwenoude Mayavoorspelling als de huidige zonnenfysica aanduidt dat 2012 een centraal, al dan niet catastrofaal jaar wordt.

De wetenschappers hercontrueren van de eeuwenoude Mayacosmologie en-filosofie.
Zij passen academische discipline toe op de 2012 theorieen.
Volgens de berekeningen van de Maya's komt ons zonnestelsel in 2012 op 1 lijn te staan met Hunab K'u, het centrum van de melkweg. De aarde en de zon staan dan op 1 lijn met elkaar, in het hart van de melkweg: een zogenaamde Galactic alignment'' .
Het is de dag van de winterzonnewende met de ''galactische equator''
Deze einddatum van een cyclus luidt de tijd in van transformatie en vernieuwing.
Ze zien dit als een belangrijke gebeurtenis.

Dit betekend niet dat er op 22 december geen leven meer is, maar uiteindelijk wel kan resulteren in een vernietiging van de aarde zoals:
- zware klimaatveranderingen (jaarlijks daling van 6 fahrenheit)
- Verenigd Koninrijk wordt kouder en droger en daardoor vergelijkbaar als Siberie
- aanzienlijke daling van draagkracht vd aarde voor de huidige populatie is gereduceerd zover dat de Aarde ze kan voeden
- In verschillende landen rond de evenaar 30% meer dagen met temperaturen boven de 90 fahrenheit ervaren
- het klimaat wordt een ''economische straf'' als stormen, droogtes, en hitteperioden een plaag voor boeren
- ...en ga zo maar door!

De NASA
Deze heeft een waarschuwing afgegeven voor een Super Zonnestorm in 2012. Het magnetisch veld van de zon wisselt regelmatig, dat gepaard gaat met een zonnestorm. De kracht en effect van zo'n storm verschilt per omkering. O 2012 wordt een veel krachterigere zonnestorm verwacht.
Daarnaast hebben Nasawetenschappers 2 gaten ontdekt in de magnetosfeer die de Aarde beschermt tegen zonnestormen. Deze gaten kunnen bij de volgende zonnestorm voor grote problemen zorgen. Denk hierbij aan het uitvallen van communicatiesatellieten, het uitvallen van mobiele telefoons, verandering in slaappatronen en radiatie!!!

En voor nu..weltrusten allemaal!
Galactische vrouw, 2009-12-28
( +3 )

Andere voorspellingen

Web Bot
Sinds zijn ontstaan eind jaren ''90, heeft de Web Bot een aantal opmerkelijke voorspellingen gedaan.
De Web Bot is ontworpen om de beurskoersen te voorspellen. De Web Bot krioelt over het internet, bekijkt chats, en content wereldwijd en identificeert zo trends en de grote overheersende gedachten.
Met andere woorden: ons collectieve bewustzijn.
De eerste opmerkelijke voorspelling was in juni 2001. De Web bot voorspelde dat een levensveranderende gebeurtenis binnen 60 tot 90 dagen zou plaatsvinden; op 11 september 2001 stortten de Twin Towers in New York in.

Andere juiste voorspellingen van de Web Bot zijn: de anthraxaanval in Washington in 2001, de Tjunami in 2004, de komst van orkaan Katrina in 2005 en de financiele crisis van 2008. En voor de toekomst een wereldwijde calamiteit in 2012.

I Ching & Time ware zero
I Ching betekend letterlijk: ''Het Boek der Veranderingen''. Het is een klassieke tekst uit China en wordt gebruikt als orakelboek. In het boek wordt de betekenis van de 64 hexagrammen van de I Tjing omschreven.
Een hexagram wordt gevormd door zes keer achter elkaar drie munten te gooien.
Als de meerderheid ''munt'' is wordt een lijn getekend.
als de meerderheid ''kop'' is, wordt een gebroken lijn getekend.

Men ontdekte een link tussen de I Ching en de wereldgeschiedenis door de 64 hexagrammen grafisch weer te geven over een tijdslijn.
Belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis werden weergegeven.
Bijvoorbeeld de val van het Romeinse Rijk en de Tweede Wereldoorlog.
De grafiek eindigt exact op 21 december 2012...

Stigi, 2009-12-29
( +4 )

Geweldig dit menu te lezen van gedachten en reacties. We zijn het met elkaar eens; we zijn redelijk bezig de wind uit onze fietsbanden te laten, ik bedoel, alles om ons heen niet juist te behandelen. Mens versus mens, mens versus natuur en "iemand" dit dit systeem aarde en planeet ooit bedacht heeft; gemaakt of geschapen, ik eerbiedig iedere benadering, is redelijk teleurgesteld. Het speeltje (aarde)dat wij hebben gekregen wordt niet goed onderhouden, de planeet! Ik heb ooit mijn zoon eens een speeltje tijdelijk ontnomen omdat hij er gevaarlijk mee omging (bromfiets), maar niet vernietigd hoor; de les was duidelijk, hij moest een tijdje te voet of op fiets naar school! RAMP!!!!

De oerknal; ja het aantal biljoenen jaren staat mij niet zo bij, maar we benaderen op aarde wat wetenschappelijke dingen die ons doen verbazen, maar vertel mij eens, wij denken, of weten vrij nauwkeurig dat 740 biljoen jaar geleden er iets gebeurde dat onze "planeet" veroorzaakte, ik kan 2 miljoen jaar er naast zitten, maar dan nog als WIJ DAT MOMENT ZOUDEN KUNNEN BEPALEN was is dan nog steeds de vraag? Een zwart gat? "Wie heeft'm dat nou geflikt? "De -het - een - Schepper"

Astrologie, voorspellingen, religies duizenden jaren "noteren" de mensen reeds de combinaties van feiten en hebben daaruit een "patroon" neergezet, net een trein dienstregeling, regelmatig komt de trein voorbij, voorspelbaar soms... Dus herhalingen van gebeurtenissen zijn beslist mogelijk, zelfs nieuwe gebeurtenissen dat wil zeggen onder andere "gevorderde" condities. In het boed "Conversations with God" Neal Donald Walsch is de vraag: " Als U het zo goed met ons meent, waarom geeft U dan geen betere indicaties of richtlijnen zodat wij het zalige einde kunnen beleven?" Antwoord is " Jong, luister, ik stuur jullie al ontelbare meesters en signalen maar als er iemand iets zegt dat jullie niet past, breng je hem omzeep" Kijk maar naar Jezus, die heb je aan het kruis gespijkerd, jullie luisteren niet als het jullie niet uitkomt"

Lezer dezes, pas op, ik ondersteun hier geen religie, ik respecteer iedere overtuiging maar ben afkerig van dogma's en door religie geensceneerde ALLE praktijken. Ik geloof op mijn manier en laat mij daarbij gelukkig blijven.

De kruik gaat zolang te water tot hij barst. Inderdaad 2009 hebben wij weer gezien wat er zo alles om ons heen gebeurt, menselijk, politiek, natuur, (vergeet nucleair even niet he?)

IK geloof in een opschudding, reparatie, herstel, opknapbeurt, revisie, aanpassing, net zo goed als ik geloof in een bijzonder goed "heengaan" van mijzelf ongeacht de omstandigheden. Ik voeg mij bij een vorige spreker: Ik zie wel, ik neem die dag vrij dan ben ik zeker dat ik het allemaal zelf kan bekijken" en diegene die dan zijn playstation 4 wil kopen op 2012 20 december, laat hem bij mij bezorgen, ik bewaar hem voor jou, daar waar ik ben ....is het veilig!

De tekenen om ons heen zijn duidelijk, we hebben aardig wat schade aangericht, hoe moeten we dat nu beperken en herstellen, of laten herstellen, dat zal de gevolgen van een mogelijk 2012 mogelijk minder erg maken, geloof ik, het is wel dichtbij he?
Galactische man, 2009-12-29
( +4 )

@ Stigi: ik denk dat jij eerst eens moet begrijpen wat de relativiteitstheorie inhoud.
Want volgens mij is jou dat niet helemaal duidelijk.

Het zwart gat is door niemand geflikt, het is gewoon een ''hemellichaam'' waaruit geen licht of materie kan ontsnappen, omdat daar de zwaartekrachtveld zo enorm sterk is.
Want elke materie reist altijd trager dan de lichtsnelheid.

Wetenschappers berekenden aan de hand van de wetten van Newton de massa en de omvang van objecten waarvan de ontsnappingssnelheid groter zou zijn dan de lichtsnelheid.
Volgens hen was het voor materie in theorie mogelijk om aan hun sterren te kunnen ontsnappen. Dat de lichtsnelheid de maximale snelheid was werd in 1905 aannemelijk gemaakt door Albert Einstein in zijn speciale relativiteitstheorie.

De meeste zwarte gaten zijn de overblijfselen van hypernova- of supernova-explosies. Als de kern van de exploderende ster meer dan ongeveer 5 keer zo zwaar is als de zon (de Chandrasekhar-limiet), implodeert de kern van de ster uiteindelijk tot een zwart gat. Volgens de algemene relativiteitstheorie kan deze massa worden opgevat als geconcentreerd in een singulariteit. Dit kan een punt, een ring of een bol zijn.

De zeer zware zwarte gaten die in de centra van sommige sterrenstelsels te vinden zijn en een massa van enkele miljoenen zonsmassa's hebben, zijn waarschijnlijk kort na de oerknal ontstaan. Sinds kort zijn er ook zwarte gaten bekend met een massa van enkele duizenden zonsmassa's maar hoe die ontstaan zijn is nog niet duidelijk. Het is niet bekend wat zich in en rond de singulariteit precies afspeelt, aangezien de algemene relativiteitstheorie op zulke kleine afstanden niet meer exact geldig is. Om dit probleem op te lossen, zal de relativiteitstheorie gecombineerd moeten worden met de kwantummechanica tot een nog onbekende theorie van de kwantumzwaartekracht. De snaartheorie en de daarvan afgeleide M-theorie zijn hypothesen die dit proberen door Ă©Ă©n universele basistheorie op te stellen.

De Engelse natuurkundige Stephen Hawking toonde in 1974 theoretisch aan dat zwarte gaten langzaam moeten verdampen. Volgens de onzekerheidswetten in de kwantumwereld ontstaan op de waarnemingshorizon voortdurend paren deeltjes en antideeltjes. Normaal heffen deze deeltjes zich bijna onmiddellijk weer op door onderlinge annihilatie zodat het energie effect weer nul is. Bij een zwart gat gebeurt het echter soms dat een deeltje in het zwarte gat valt en dat het andere ontsnapt in de ruimte. Met andere woorden: er komt straling uit. Dit wordt ook wel 'Hawkingstraling' genoemd. De energie hiervoor wordt onttrokken aan het zwarte gat. Dit wordt iets kleiner. Hoe kleiner het zwarte gat hoe sneller dit zal gaan. Na een tijd kan zo een zwart gat helemaal 'verdampen'. Aanvankelijk werd door sommige natuurkundigen gedacht dat de informatie die verloren ging doordat er bij het ontstaan van een zwart gat materie in viel, weer vrij kon komen bij het verdampen van het zwarte gat.
Zo ontstonden dus nieuwe elementen ontstaan.

Henkie, 2009-12-29
( +1 )

..............
Galactische vrouw, 2009-12-29
( +2 )



Big-bang, 2009-12-30
( +1 )

...hier voor de liefhebbers!



http://www.wetenschapsforum.nl/index.php?showtopic=76915
Stigi, 2009-12-30
( +1 )

Galactische man, dank je, lees nog eens wat ik schreef en wees zeker dat ik 2012 dan ook die dag vrij neem. De uitleg over het "zwarte gat" is een bonus, dank je maar ik was er aardig mee bekend. Wat zo "leuk" is, je komt op dat punt waar we ons afvragen in alle theorien en terugrekeningen "Och jeeeee en wat nu?" ergens is de puzzel nooit compleet. (te maken). Dat maakt ons "leven" zo interessant he? En de schrijver van het oorsporkelijke stuk bovenaan, waarmee het allemaal begon. Geweldig! Allemaal een fijn 2010, 11, 12, 13....
Markus, 2009-12-31
( +2 )

Vanaf het begin tot aan nu tot aan het eind vergaat de wereld elk jaar voor heel veel mensen.
Bassi, 2010-01-01
( +5 )

Voorspellingen...
Er is bijvoorbeeld voorspeld dat America geen leidersrol meer gaat of zou spelen, deels is dat al uitgekomen, energievraagstuk...
Veel mensen zijn van mening dat wij nu dus nutteloos veel energei verbruiken...
Feit is echter hoe je het ook bekijkt, de mensheid nooit eerder zo effiecient veel energie heeft kunnen maken door inzetting van natuurlijke bronnen (ook olie behoort daartoe)
Dit heeft als gevolg gehad dat de wereldbevolking explosief is gegroeid vergeleken met 100 jaar eerder.
30 jaar terug werd er al tegen mij gezegd dat bomen oerwouden de longen van de aarde zijn door fabricase van zuurstof.. en ook dat het zeeniveau stijgt elke honderd jaar met minimaal 50 cm..
Wij doen daar niets aan..
hedendaags hier in NL leven wij luxer dan een vorst 50 jaar terug..
We leren meer efficienter om te gaan met ons geld, in vergelijking met 20 jaar terug zijn de meeste modale inkomens gedaald en niet gestegen, echter we kunnen, indien je goed kijkt naar internet en informatietechnologie, ons geld beter en effiecienter uitgeven dan 20 jaar terug..We hebben ook te maken met opkomende economie-en o.a. Rusland (grootse olieproducerende land die meer produceerd dan OPEC), en Bijvoorbeeld China, daar willen mensen kunnen meer mensen ook genieten van Westerse verworvenheden.
In die hoek vormt zich dus een probleem, meerder mensen , consumeren meer aan goedern en energie.
Er is dus ook eerder expliciet voorspelt dat o.a. China een bedreiging vormdde, inderdaad is dat deels ook uitgekomen, alhoewel wijzelf daar de vruchten (producten) van plukken, maar geheel anders is uitgekomen die voorspelling dan wij in eerste instantie hadden gedacht.
De NL-staat is een lachtertje met zijn vele op kolen gestookte centrales o.a. en zijn dubbelzinnige milieubeleid. Dat mensen bezwaar kunnen aantekenen tegen een windmolen bij hun in de buurt en dit kunnen tegenhouden, maar als er een vliegveld of baan aangelegd moet worden of een hoog flatgebouw bij je achter in de tuin wordt aangelegd, zulke objecten gewoon geplaatst worden, middels onteigening of anderszins.
Wij vergeten zo af en toe dat verworvenheden (zoals ik hier in een goed verwarmt huis met licht en tv aan hier kan zitten internetten en dit verhaal kan schrijven en dit een luxe is vergeleken met 60-jaar terug) ook in sociaal besef/nut bewustvorming moet plaatsvinden, dat dit ten koste gaat van grondstoffen, die mogelijk niet vervangbaar zijn of omkeerbaar zijn (vervuiling).
Voor die luxe mogen ze bij mij gerust een windmolen plaatsen, met de bewustwording dat ik daarmee a. duurzaam grondstoffen en vervuiling van de aarde bespaar.
b. economisch ook zeer rendabel is, daar bij gebruik van alternatieve energie ook de economie en sociaal welbevinden stijgt (en indirect ik, maar ook mijn medelandgenoten het nog beter krijgen feitelijk).
Wat betreft de voorspellingen, (ik zit niet zo vaak op zulke sites zoals deze, maar met regelmaat van enige jaren, bekijk en vergelijk ik de verhalen) heeft men al eerder gezegd en voorspelt dat men op het continent Australie goed zit.. deels zegt men om geologische redenen...maar het zou best ook kunnen zijn om economische en grondstof redenen, namelijk het is een land dat een economie heeft met een handelsoverschot, heeft veel goud, en tegen elke dollar staat een drievoud aan waarde van goud tegenover..
Dat in tegenstelling van Amerika (geen) of nederland (2/3).
Men voorspelt of heeft ook voorspelt dat het kapitaalmodel niet meer voldoet.....
en zijn langste tijd heeft gehad, ook van die hoek kan er wat ontstaan....
Mocht zich wat voordoen, dan zal dit regiogebonden zijn vaak of meestal,
Als hier in nl of elk ander land met dezelfde soortgelijke geologische omstandigheden, de stroom voor langer tijd uitvalt, kunnen wij geen tv kijken, niet meer internetten, maar ook geen boodschappen meer doen (alles verloopt bijna automatisch, ook in de supermarkt of pinautomaat heeft ook stroom nodig) en ontstaat er een algehele chaos, dat kan door een virusaanval, die sytemen platlegt, een kapitaalcrisis, een energie probleem, of van buitenaf door straling of in inslag (maar ook als nl geheel of deels onderloopt) waardoor systemen ontregeld raken, heel simpel, en zo kwetsbaar..
Probeer maar eens te overleven zonder stroom en luxe die wij hebben thans bij 0 of -5 graden celsius buiten, zonder verwarming.
Woon je bijvoorbeeld in Indonesie, of ergens bij de aangelegen continenten, dan zullen mensen veel beter in staat zijn dat te overleven dan hier(als de stroom uitvalt genoemd in eerder voorbeeld).
Bewustwording moet veel beter en verder gaan.
Ik heb nog geleerd dat je als mens minimaal eenmaal in je leven te maken krijgt met oorlog of oorlogen... door hedendaagse technieken (o.a. tv internet) en bewustwording geloof ik zeker dat dit mij tot u toe gespaard is gebleven.
Als je kijk naar onze maatschappij vindt er ook een verharding plaats die nazistische trekken gaat vertonen. Het verplicht op straat moeten lopen met een legitimatie en je voor zoiets ook nog zelf moet betalen, (doet mij denken aan tv-beelden van de jodenster die joden verplicht waren op te halen en te dragen).. En zeg nu niet dat dit noodzakelijk is, ook in de jaren 60-80 bestonden er al terroristische groeperingen.
O.a. ouderen of de toekomstige ouderen zijn de regels van aangescherpt, moeten met veel minder rondkomen nu of over 10-20jaar, zoals dat nu geregeld is dan 2 decennia terug, het opnieuw creeren van een elite maatschappij dat met testen en leeftijd bepalend wordt vastgesteld wat je inkomen is of word. Dit zie je gelukkig niet overal en doorgetrokken altijd, maar wordt deels wel een teveel bepalende factor als we niet uitkijken...Ook wat hier eerder geschreven staat, we hebben te maken met een gemeenschappelijk deler, willen wij het hier en in de rest van de wereld leefbaar houden..Er wordt ook teveel op korte termijn gekeken, waarvoor zou je bijvoorbeeld huishoudelijk afval moeten verbranden? Waardoor er nog meer co2 in de lucht komt, is het niet betere een paar windmolens meer te plaatsen?
Dat afval is nu onbruikbaar, voor een mensenleven, maar zou er over 200 jaar van dat afval niet opnieuw energie gemaakt kunnen worden?of gronstoffen produkten uit gemaakt kunnen worden dan als de olie opraakt.
Er zal dus ook wel wat gaan gebeuren in 2012 maar dan kan ook heel goed al in 2011 kunnen gebeuren of in 2013, een exact tijdstip is nimmer te geven...
Waar ik op wil wijzen is dat wij niet teveel hoeven te zwartkijken naar een bepaalde datum of tijdstip, maar dat een voorspelling heel anders kan uitlopen dan dat wij nu denken mogelijk.. Een sociaal bewustzijn is er tegenwoordig zeker wel en ook een draagvlak, dat is ook het mooie van tv en internet, Het zit echter wel vaak verpakt en is soms niet voor alle mensen even zichtbaar.
Tv en internet dragen wel verder bij, bij een verder of beter sociale bewustwording.
Het is ook niet iets om teveel bij stil te staan als het komt dan komt het toch.
En volledig op voorbereiden is moeilijk zo niet onmogelijk.
Belangrijkste is pluk de dag en probeer goed voor elkaar te zijn.
Dat wij met zijn allen een beter samenleving kunnen bewerkstelligen is mooi.
Belangrijk is echter ook dat gezond blijft en ook uit blijft kijken als je een weg oversteekt.
In of met het leven moet je toch een beetje geluk hebben, veel mensen hebben het hier toch redelijk goed nog in NL. en de tijd van mijn ouders, waarbij alles maar meer en beter werd is bijna voorbij, daarbij moeten wij met zijn allen bewust van zijn.
Veel mensen hebben al veel rijkdom zit niet zozeer in wat je heb aan mooie dingen en bezittingen hebt maar ook een beetje of je met je beperkingen je happy kan voelen als mens zijnde en je gezond of redelijk gezond ben, dat is of word een verworvenheid van rijkdom in de toekomst.
Leven bestaat ook uit toevalligheden het op het juiste moment op het juiste tijdstip ergens of op een juiste plaats te zijn.
Dat kun je doen met voorgevoel of gewoon geluk hebben....




Claudia, 2010-01-01
( -3 )

God wil de hel dicht 1000 jaar .de tijd Op.bijbel.
Jacco, 2010-01-01
( +1 )

Laatst zag ik een programma op National Geografic over de maya's en 2012
En ook over de BIG crunch en de BIG (nog wat)
Zolang ik nog maar leef na die datum vind ik het best XD
Peter, 2010-01-01
( 0 )

Ik heb geen idee of het allemaal echt waar is. En of er echt wat kan gaan gebeuren in 2012. Er zijn zoveel voorspellingen gedaan.
Ook dat er een derde wereld oorlog gaat komen, en dat china de wereldmacht krijgt en dat de christenen word uitgeroeid ofzoeits.. net zoals hitler geflikt had bij de joden enzo. En ga zo maar door. De voorspellingen die nostradame deed waren vaak erg onduidelijk en wij hebben daar uiteindelijk ons eigen verhaal bij gemaakt.. Nostradame verspelde dat, en wij maaken ervan dat hij hitler bedoelde, of de twin towers enz. Ik heb ook zo vaak dromen die over de toekomst gaan.. maar of ze echt werkelijk zijn uitgekomen.. geen idee. Ik heb er mijn eigen beeld van gemaakt van mijn droom kan op dit slaan.. en ja dan komen me dromen wel uit ja. Niemand weet precies wat de echte verspellingen ziijn omdat veel voorspellingen maar vaag waren. Maar of die man dat ook echt zo heeft bedoeld zal niemnad ooit weten. E dat het in de bijbel staat enz.. tsja dat is gewoon een soort van mond op mond reclame ofzow. Zo kan je het ook zien. er staan veel dingen in de bijbel die in de koran ook staan, maar op hun eigen manier terwijl wat ik ooit begrepen had gewoon op hetzelfde neerkwam. Ik vind het moielijk om te geloven er maar van iets uit te gaan waar wij zelf niet bij zijn geweest en vanuit iets maar onze iegen verhalen van maken. Want dan doen we eigenlijk. En msschien kloppen zijn voorspellingen wel.. maar inderdaad niemad kan in de toekomst kijken.
Mja ged ik weet niet wat er ik er van moet vinden, vind het wel altijd leuk om over dat soort dingen te praten. En voor de rest, ja we zullen het wel zien. Als het geberut geberut het.
En die voorspelling over contact met andere werelden.. ik kijk er naar uit. Het lijkt me vet om mee te maken hahaha
Peter, 2010-01-02
( -2 )

Waar ik wel eilig van overtuigd ben, is dat de mens meer kan en weten dat we zelf doorhebben. En denk best wel dat er mensen bestaan of hebben bestaan die meet bezitten dan een gewoon mens. En kan het kan goed zijn dat er wel mensen in de toekomst kunnne kijken of iets dromen wat een voorspelling kon zijn.
Misschein was die man wel zo begaafd dat hij wel over iets beheersde. Want ik weet zekerd dat wij veel slimmer zijn en meer zullen kunnen. maar wij gebruiken maar een klein deel vann onze hersenen.
Ik ben heel benieuwd of er daad werkelijk iets gaat gebeuren in 2012. Ik heb verder niet het gevoel dat er iets kan gaan gebeuren.. maar ik kan wel zeggen dat wat nostradama zegt dat er misschien wel een kern van waarheid in zit. Want inderdaad ik denk ook dat wij voor groten deels een heleboel zelf verkloten. En dat al deze shit op de aarde niet hoeft te zijn. Maar dat hebben we toch aan ons zelf te danken. Veel dingen veroorzakenw e zelf.

Nou geniet van het leven, en ik zou zeggen genoet van de dag die er komen gaat en kijk niet te ver in de toekomst.
Peter, 2010-01-02
( +3 )

Onthou goed mensen.. de voorspellingen van Nostradames waren erg vaag en zeer onduidelijk.. en het kan heeeeeeeel goed zijn dat we bij zijn uitspraken gewoon ons eigen verhaal er van gmaakt hebben.

Het kan goed zijn dat hij voorspellingen had. En dat er het een en ander is gebeurd in deze wereld waarbij we het nu koppelen aan Ă©Ă©n van zijn voorspellingen.

Niemand zal ooit weten wat hij er echt mee bedoeld had, daar zijn zijn voorspellingen te vaag en te onduidelijk voor. Wij hebben daar simpelweg ons eigen verhaal bij gemaakt, vvan oh hij zal hitler wel bedeld hebben.. want dat lijtk er wel een beetje op.
Of oh hij zal de twintowers wel bedoeld hebben want daar lijkt zijn voorspelling wel een beetje op en ga zo maar door....

Ik denk dat wij zelf gewoon ons eigen idee bij hebben gecreerd met de geurtenissen die tot nu toe geberd zijn. Of wij denken dat het gaat gebeuren.

Maar goed.. hier kan je nog eeuwig over doorgaan. En iedereen zal hier een andere mening over hebben. Maar dit is hoe ik er over denk.. '

groetjes!
Deallesweter, 2010-01-02
( -2 )

Alles wat ik voorspelde kwam uit.
We hadde met oud en nieuw 6 kratten bier.
Ik zij van te voren er zullen 2 flesjes overblijfen.
en ja hoor er waren er 2 over. Maf he!
Ketje, 2010-01-06
( +5 )

Jammer al die tegenstellingen in deze verhalen.

Dat er iets gaat gebeuren is waar, heet geeft niet wat je aanhangt het staat er!!!!
De enige tip die ik kan geven staat allang in de bijbel.
Lees het boek Openbaringen maar. Einde der tijd.
Het is in God's hand. Of Hij nou Allah, Buddha, Hindu of God heet hij is dezelfde.
Er staat in dat na de chaos, er een grote wereldvrede zou komen, zonder jonger en geweld.
Stel je geloofd niet in de macht die er altijd is!!!! n.b.

Astrolgen zeggen dat we nu in het Vissen-tijdperk is in gegaan, dus na de chaos die er nu is komt er vrede en harmonie daar staat Vissen voor!!!!!

Milieudeskundigen zeggen doe iets aan het milieu of klimaat het gaat fout lopen.

enz enz. wordt wakker mensen na de ramp die komen gaat komt het ook weer goed geloof in God hij zal je met zijn liefde ontvangen, hij is er altijd als je in noot zit kun je altijd naar hem roepen, als je zijn hand niet kent grijp hem dan al hang je aan een top, heb je hele verkeerde dingen gedaan, vrees hem niet hij is liefde.

Remember this words:

ONLY GOD CAN JUDGE YOU!!!!!

Leef in vrede met je zelf en anderen al doen ze je pijn het komt allemaal goed maar geloof ook in je zelf want anders gaat het niet lukken.

Zie het niet als een straf de er iets gaat gebeuren maar zie het als een verlichting.

Love
Megapluche, 2010-01-08
( -3 )

Wat ik hier veel lees is ik, als ik maar overleef, als ik maar dit , als ik maar dat, dat ze maar van mijn porche afblijven .. zolang we niet veranderen en in het wij denken zal er inderdaad weinig veranderen want dan moet ik het meeste verdienen, wat er aan kapot gaat interesseerd mij niet zolang mijn bankrekening maar gespijst is.
Neen ik geloof ook niet dat de wereld in 2012 gaat vergaan, ja ik geloof ook dat we gaan inzien dat onze manier van leven alles en iedereen beinvloed, ook dat is zich reeds aan het voltrekken. Rijk wordt rijker en arm wordt armer is ook waar, we geven veel op maar kijk eens wat we winnen? Is geld en goed dan zo belangrijk? Neen ik heb geen geld te veel en ik ben geen grootverdiener, ook ik moet zien dat op het eind van de maand mijn gezin te eten heeft maar toch wil ik dit niet inwisselen voor matriele welstand en net daar zal onze manier van denken veranderen. Bezit wordt al langer hoe minder belangrijk. Het verschuiven van de polen .... ik las hier dat kan niet op één dag ... dat is waar het kan op één moment, het bewijs? in siberië mammoets die gevonden zijn in het ijs met bloemen en planten nog steeds in de mond en in de maag, de omgeving van de vondst waren bezaaid met (nog steeds) groene planten, de mammoets zijn gevonden in staande positie wat duid op een plotse dood, moest deze verandering geleidelijk gebeurt zijn waren er in siberië geen mammoets te vinden en geen groene planten in het permafrost, deze zouden dan reeds lang weggetrokken en getorven zijn, en plantenleven zou onbestaande zijn.
Ariella, 2010-01-08
( -3 )

Ik denk dat er maar een ding een grote verandering kan brengen: de dag dat er leven is vastgesteld ergens in het heelal. De heilige schriften krijgen een vraagteken...en niet alleen de Bijbel... Als blijkt dat die plaats leefbaar is voor ons, mensen, dan komt er pas gevaar want enkel de machtigste kunnen die verhuis betalen.... en die steken niet graag zelf de handen uit de mouwen.... met wat verbeelding kan je de gekste en meest dramatische senarios bedenken en dat zullen die 'geleerden' ook wel weten....Ik kan maar een ding voospellen: beleef elke dag alsof het je laatste is dan zal je nooit ergens spijt van hebben!
Claudia, 2010-01-09
( -3 )

Hel heel en heelal . is een word voor de peer boom des leven. Rumens is peer bom= ook har en har = talent van god. .en peer fruct =flam van vuur. En har van de mens blijf altijd.dus ook de boom des leven. dat begrijp ik.
Claudia, 2010-01-09
( -6 )

En de heilige boomjes ( moselima) bid ook nog naar de maan en de maan fertelt wanier ramadam mut bigine. bid aan een beld en magniet van god. En de simbol van de mosche ninde dan de halef van de maan dus zijn in de doncher. ze heben geen licht. De god al vertalt in adere kant lez is dog dus hont. En klopt omdat alee nederlander lopen met een hond in de hand di zijn ook blind. een grap.
Lea, 2010-01-10
( -5 )

John vds: je bent prettig gestoord om niet bezeten te zeggen. De bijbel is de enige waarheid. De mens zit vol waanzin om betrouwbaar te zijn. Het vergt dus meer geloof om in een mens de geloven dan in God. De einde van de wereld is aan niemand geopenbaard, zelfs Cristus weet dat niet. Alleen de vader, wanneer het hem schikt zal hij komen als een dief in de nacht.
Claudia, 2010-01-10
( -2 )

Ik heb een grap gemakt over de nederlande dat zijn blinden. Maar ik heb een voord voor de nederlanders. Beterschap, beter = schap 2 worden in een wooed. en ook wetenschap weten=schap. ik denk dat zijn alemal de schapen van Jezuz. Ik kan aleen lahen om de taal van nederland. Ik kom uit Romania.
Wierinckx bart, 2010-01-10
( +2 )

Zou het kunnen dat de weersomstandigheden te maken kunnen hebben met de datum 21 of 23 december 2012. Dat deze datum juist in de winter ligt. De zon zou dan zijn echt dieptepunt kennen en op aarde laten voelen, waardoor er een gevoelige temperatuurdaling op aarde zou waargenomen kunnen worden. Een nieuwe Ijstijd? Een plotselinge klimaatverandering op aarde die een halve tot een hele eeuw of langer kan duren. Bewijzen van plotselinge klimaatveranderingen zijn aangetoond door bodem monsters. Iedereen zal zijn eigen mening hebben, iemand die ergens in geloofd zal ieders voorspelling weerleggen, waardoor iedereen ander ideeën heeft over de toekomst. Alleen in de toekomst zal men kunnen zeggen wie, welke voorspellingen juist heeft voorspeld. Mijn mening: de nieuwe ijstijd gaat komen.
Methodist269, 2010-01-12
( -2 )

Het is maar net waar je in geloofd!
Volgen we de kudde of worden we zelfstandige eigen verantwoordelijke denkers, die de schapen uit de duisternis leiden op weg naar een beter leven.
Take a look at the man in the mirror! stop met praten over wat er kan komen maar bepaal wat er gaat komen.
Geloof is een sterk concept laat het niet vertroebelen door al die rondzwervende gedachtengangen\
geloof in jezelf, hecht waarde aan jezus,, bewonder mohammed, de boeddha verteld ons dat alles 1 is.
Veel geluk met wat jullie wijsheid noemen. ik zie jullie wel als de tijd daar is.
Methodist269, 2010-01-12
( +1 )

Beste Ketje,,
Je hebt helemaal gelijk het is alleen het watermantijdperk wat aan is gebroken,
het vissen tijdperk was een oorlogs voerend op geld en machtbelust tijdperk, zeker leerzaam maar vredevol mmmm dacht het niet!
Nja je bent in ieder geval op zoek naar iets meer in het leven keep up the good work!!! misschien is theosofie iets voor jou?
Greetzpeace
Henkie, 2010-01-12
( -1 )

ZUCHT.....ach ja....... hoe dan ook...pluk de dag


love al that is in that what is in the time wy living in... yust live it right with a clean hart

i love you allllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

en dat zijn heel veel ll 'en
Jopie, 2010-01-13
( -1 )

IK WEET NIET WAT MIJN MENING HIER OVER IS IK HOOP DAT DIE HOGERE BEWUSTZIJNS VERHALEN WAAR ZIJN IK WORD STEEDS ZIEKER VAN DEZE WERELD DIE HAAR ROMANTISIE SCHOONHEID EN CHARME MET ELK JAAR MEER KWIJT RAAKT DOOR ONZE BEBOUWING VERVUILING EN GEWELD. VERDER GELOOFDE IK ER NOOIT ZO IN TOT IK EENS MET EEN VROUW OMGING DIE EEN ZORG BOERDERIJ RUNDE WAAR IK ALS 16 JARIGE KWAM IN 2007 ZIJ WAS DUIDELIJK ZO,N ZWEVERIG TYPE EN GELOOFDE IN VAGE DINGEN. IK HEB AUTISME MAAR ZIJ VERTELDE ME OP EEN DAG DAT DAT NIET WAAR IS MAAR DAT IK EEN ZOGENAAMDE NIEUWETIJDSMENS OF KIND BEN EEN SOORT BETERE MENS DIE EEN NIEUWE SPRONG HEEFT GEMAAKT IN DE EVOLUTIE EN DAT ALLE ANDERE AUTISTEN EN ADHDERS DAT OOK ZIJN BLA BLA GA ZO DOOR. DIT GESPREK SCHOKTE ME ALS NUCHTER PERSOON EN IK BEN OOK SNEL WEER DAAR WEGGEGAAN
OMDAT HAAR OVERTUIGING MIJ NIET ZO BEVIEL. MAARJA IEDER ZIJN DING
IK ZIE WEL WAT ER GEBEURT OVER NU 2 JAAR OF ER GEBEURT NIKS JOH.
Claudia, 2010-01-15
( -2 )

Ik heb op you tube een tekening van Notredames gezin een boom en een vrouw met 3 gizichte dar gat om mijn. Ik ben Eva , Maria mama van Jezus uit bijbel nu ben ik Maria Claudia. naar Claudia Cardinale de moiste vrouw toen ik geboren was. Cardinalede de men in de kerk. Ik weit waar de boom des leven is.
Yello, 2010-01-17
( +2 )

Al die voorspellingen van het einde zijn onzin. Wel is het zo dat rotaties van planeten invloed hebben op de aarde.

Als bv volle maan samenvalt met vloed, dan noem je dat springtij door de aantrekkingskracht van de maan. Ook mensen zijn dan onrustiger, door de weersverandering, vraag maar eens aan een horecaportier.

Eens in de 7 jaar is er een periode van zonnebrand op de zon. Door deze activiteit kunnen SSB zendamateurs (USB en LSB) bv de aarde rond zenden terwijl dat andere jaren niet lukt.

Alle planeten op 1 lijn, waar de Maya's en Nostredamus van spreken, zal ook op een zekere manier invloed hebben op de aarde.

Maar deze invloeden zijn iets anders dan het 'einde van de wereld'
Ibbeltje, 2010-01-17
( +1 )

Blijven we hangen in de dualiteit van goed en kwaad of weten we in 2012 dat handelen vanuit dualiteit altijd een gevecht oplevert?
Ik voel de koppeling van alles dat vanuit leiderschap en authenticiteit gevoed wordt geen weerklank meer nodig heeft in het goede te behouden en het kwade te verdrijven. We zullen geen volgelingen meer zijn waar Ă©Ă©n leider, goeroe of profeet het heil voorspelt maar we zullen allemaal heilsprofeten blijken te zijn.
Babanders, 2010-01-18
( -2 )

Nostradamus met zen strakke groene aaahh nostradamus had neef jaaa met zen dikke lul
Fgzergz, 2010-01-18
( -2 )

Aaaaah die vuile dikzak je moet in die vet bokseeeeeeeeeeeeeee
Claudia, 2010-01-18
( -4 )

Mijn partiner is Adam en Ioan de Dopar bijbel. Juliana koninghin was Ana mijn moeder Van Maria mama van Jezus. Elisabeta koninghin England is moeder va Ioan de dopar. mijn
schon vader was Nostradamus, koninghin Beatrix is Buda van china.
Claudia, 2010-01-18
( -2 )

Obama bijbel figur. David wilcoock America Ieremiea ook baijbe. Noak Baijbe Mahomed Islam een ook Ismijel bijbel Isak bijbel ziun in ziek mental. En ook brouder van Jezus Josaua ook Nederlanders. Cain bijbel dr. nu .Abel= Moszes bijbel ook op arde.
Claudia, 2010-01-18
( -1 )

Siyva India ook zik in Nederland nu is Vandana maar was ook de docter van Adam si Eva.
Claudia, 2010-01-18
( -5 )

Sisi koningin Viena is ook op arde en ook Willwm van Orange. Anuac bijbel. de steren falen naar beneden zeg Jezus de ende der tijten. de steren zijn wij.
Claudia, 2010-01-18
( -4 )

Mijn moeder nu en in de bijbel Maria zus van Lazar. vader. helege Gorge icona Rumenie.
Dearmarga, 2010-01-18
( -4 )

G oed artikel,de mensen moeten eens meer lezen over nostradamus en over wat we allemaal met de aarde uitspoken,zijn het geen rampen,dan is het weer oorlog. groetjes marga
Soul, 2010-01-19
( -2 )

De Heilige Geometrie...de oplossing over alles..
Claudia, 2010-01-23
( -2 )

Komt geen mens meer op arde uit de hemel de hel is dicht 1000 jaar. geen mens woord geboren meer.
Uwe, 2010-01-29
( +2 )

Dat Nostradamus gewoon een gokker was daar ben ik mee eens, maar jullie kunnen de Mayas niet met pseudo profeet verglijken.
vooral hun kennis over tijd en kosmos.
bovendien is het geen einde bij de mayas!
de begin van de kosmische harmonie!!!
Uwe, 2010-01-29
( -1 )

Waarom zouden de mayas ook nieuwe kalenders bezitten voor 1500 jaren van deze tijd?
ik hang er ook maar de aktuele op.
Claudia, 2010-01-29
( -1 )

Http://www.tvr.ro/articol.php?id={player_id}trzitiva la realitate pronuntati cuvintele de mai multe ori si vedeti ce va spune fiecare oras apa vale munte strada . toate ascunde ceva mai o persoana impotanta cu un talent impotant de la Dumnezeu. toate talentele se va imparti la toti egali. asa ca si de acuma inaint daca doresti ceva nou te zbati de pamant urli la toti pana lucrul tau il va ave toata lume de pe pamant fati si o o poza si numele tau sa se stie ca tu lai gandit asa vei deveni cea ma cunoscta sau cunoscut. sugesti saua la 0031 416-274945 Claudia. eva mama lui isus maria. ai ceva de lamurit si nu vezi sfarsitul raului ca in god of de ring.filmul. este dea face cu inelel noastre nescrise nimic in ele toate inelel erau blastamate si pe toate se afla si un blestem. bunica mea a blestemat si sa rugat ca avand mercurul la tine toate bolile se voor disparea sau nu se va atinge de tine. aveam 7 ami si ne jucam cu mercurul pe jos. este un matreial nou gasit in pamant. vedeti blestemul si rugaciunea bunici mele implinite pe pamant vaccinul impotriva bolilor are mercur din temometru. in ijectie. viata vecinica dati mesajul mai departe. vertalt uit rumens een schate van god die je moet veiten je wonde-bar word van god.
Erick, 2010-02-02
( 0 )

Mooi he al die reacties van mensen
Kenzo, 2010-02-18
( 0 )

Het einde van de wereld ..... Kan best kloppen maar dan nog. De mensen overdrijven wel. Oké, misschien gaan we echt op 21/12/2012 de pijp uit, maar dat is niets vergeleken met hetgene wat mensen nu doen: OVERDRIJVEN !!!
Bezorgd persoon, 2010-02-25
( -1 )

Wat ik hier alemaal lees maakt me toch een beetje ongerust, weet je wat, roep een geest op liefst een maya en vraag hem wat er gaat gebeuren en laat me iets weten
Ali, 2010-02-25
( -1 )

Da is allemaal politieke bullshit

alleen God weet wnr het de einde van de wereld is en ni een paar wetenschappers achter hun software's.
als ze zeggen dat het de einde van de wereld is wrm vinde ze dan nog zoveel electronica en producten uit voor de komende jaren ??
Bezorgd pers, 2010-02-28
( +2 )

Al die wetenschappers weten veel meer dan wij denken! Wat voor een herrie zou het zijn als wetenschappers e.d effectief zouden bevestigen dat de wereld op die datum zou vergaan.. Wie zou er nog gaan werken ? De amerikaanse regering heeft veel geheimen hoor! Bv. Mars daar is toch ook water gevonden. Wie weer was daar zoooveeel jaar geleden ook leven zoals op aarde. En is die ook vergaan het kan zijn dat er een nieuwe big bang komt en alles opnieuw begint wat er ook gebeurd wij zijn er verantwoordelijk voor helaas
Sell, 2010-03-03
( +1 )

Alléé komaan wie gaat nu geloven in de maya's ze hebben gewoon een kalender gemaakt waarvan ze zelf nog niks weten en zeggen dat we dood gaan op 2012. En die reggiseurs dan ma een film maken zeker om de mensen ng banger te maken ? ik zelf geloof er niks van, als het op een dag zal gebeuren laat het dan maar komen maar hoe kun je precies weten op 21 december 2012 !!! OKé wij zijn degene die de aarde vervuilen maar zo'n grote ramp dat iedereen dood gaat zal toch niet gebeuren maar wel orkaans, aardbevingen,...enz. Mijn mama haar vriendin haar kind van 18 wilt nie gaan verder studeren want ze zegt ' we gaan toch door over 2 jaar wrm zal ik dan nog studeren ik ga gewoon van de leven genieten' WTF. Die 2012 gedoe prikkelt echt iedereen ze willen nie meer denken over hun toekomst omdat ze toch dood gaan !!! Komaan stop nu aub met da gedoe de meeste mensen zijn bang om te denken wat er gt gebeuren in hun toekomst en die tieners en die kinder dan wat moeten die wel denken ze zijn al bang wat hun over paar jaar de wachten staat en nu dit.ik denk dat de meeste mensen op 20 december zelfmoord gaan plegen omdat toch over een dagje dood zullen gaan als je daar toch in gelooft ga ma naar die maya piramide ofzo iets en wacht daar ma af misschien zitten jullie dan wel veilig daar !!!!!!!
Kkaka, 2010-03-04
( 0 )

Mensen niet paniekeren nostradamos zijn nichtje en hij zij niet dat de wereld op 2012 ging vergaan geloof mij hij is dde slimste en de liefgte oom
Shenkie (in de koelkast), 2010-03-05
( 0 )

Jullie hebben het wel de hele tijd over die Polen, maar die Duitsers waren anders ook geen lieverdjes hoor!
Coburn, 2010-03-15
( +4 )

2012, de Maya's. Nostradamus, de Bijbel, de Koran,.............
Voor diegene die de Bijbel aanhouden: De droom van Nebukasnezar, Ark van Noach.
De ark van Noach zou best ook 26000 jaar geleden kunnen zijn geweest. De droom van Nebukadnezar duidt op een verschering / versnippering. Het is moeilijk om dag, jaar en uur te noeen, maar ik geloof dat all voorspellingen er op wijzen dat we een einde van een tijdvak naderen. Hoe en wanneer zullen we moeten ervaren.
We hebben eeuwen lang de aarde leeggezogen en er niets voor teruggegeven. De aarde is super overbevolkt, criminaliteit, list, bedrog, moord, oorlog,.........neemt met de dag toe.
Terugkomend op de bijbel, God hield ook in de periode van Noach opruiming en sommige mochten overleven. De Maya's hebben het over een opruiming van een periode van disharmonie die gevolgd gaat worden door een nieuwe periode van harmonie en waarin een klein percentage van de wereld bevolking in mag doorgaan.
Ik persoonlijk geloof dat het inderdaad voor onze aarde en geest heilzaam zou zijn. Ik neem niet aan dat ik bij de overlevenden zal behoren (ik weet ook niet of ik dat wel zou willen) maar ik hoop dat de rots boven op mij zal vallen.
Eddie, 2010-03-22
( +2 )

We doen het zelf, om economische redenen te verdoezelen.
Waarschijnlijk is het via sterren en wiskundige berekeningen te voorspellen

Ik noem maar 1 voorbeeld;
Als je boodschappen doet ,bereidt je van tevoren thuis wat je moet kopen.
Tegenwoordig heb je een mobieltje en bel je naar huis welke boodschappen er nodig zijn en op welke plaats die staan
Dit begint een gewoonte te worden of is al een gewoonte,daarom vraag ik mij af wat het effect kan zijn als miljoenen mensen deze gewoonte toepassen / per dag en wat voor effect
deze kan negatief resulteren op de aarde met de straling in t algemeen van mobieltjes bijv..
Er zijn weer nieuwe virussen,q koorts, dieren dragen ombekende ziekten en niemand doet een poging wat de oorzaak daarvan is, nee men maakt nieuwe vaccins wat veel geld kost maakt dieren zoals geiten onnodig af .Vandaar dat ik mij afvraag en weet dat dit nieuwe onbekend is ,men doet daar geen onderzoek omwille van de uitkomst als die bedreigend zou zijn voor de mensheid ik noem maar zoals boven maar ook nieuwe ziekten .
vandaar het wisselen van de polen in het verleden kan schuldiger zijn als in t geval van alle nieuw snufjes van tegenwoordig.
En dat laatste heeft waarschijnlijk met de intelligentie die door de maja's voorspeld werd , we zijn slimmer geworden , ik hoop dat we dan ook slim blijven ook al kost dat geld.
Dus ook het gedragspatroon van mobiele gebruikers kan beter.
Jonaasverslaaafd, 2010-03-23
( -1 )

Het einde van de wereld... wat kunne we er aan doen ?
We kunne toch moeilijk vluchten ?
Wat is jullie probleem ?
Silvio, 2010-03-26
( -1 )

Wat gebeurt er in 2012, dat weten we niet precies, we gissen allemaal, dus gaan we vanuit de bijbel, de mayakalender, zieners als nostradamus etcetera proberen achter te komen wat we zullen verwachten, wij maken onszelf angstig, De enigste angst is alleen maar dat je een ongeluk kan krijgen, of ziek wordt en sterft, of slachtoffer van een misdrijf of oorlog.
Angst maakt ons verwarrend, probeer gewoon positief te zijn, werk aan saamhoriheid, liefde voor elkaar, respect voor alles wat leeft, en voor de mileu dat wij niet de aarde gaan vervuilen.
Wat ik over 2012 wil zeggen is dat er wel in dat jaar de wereldorde in de maak is , door de illuminati, een genootschap van de rijksten der riiken en wereldleiders etcetera, die van deze wereld een wereldregering een wereldleger wil gaan vormen
de wereldbevolking wil injecteren met injecties met een chip erin zodat je onder controle gehouden wordt (mindcontrol)
deze illuminatiegenootschap ziijn niet alleen vermogend, maar zijn ook intelligente denktanks die de wereld zo willen vormen.
zij hebben een symbool met een pyramide en een oog ............
veel kan ik hier niet uitlleggen maar via google kan je deze genootschap volgen die de hele economie in handen heeft, want immers zij creeren angst om zichzelf te verrijken.
alles wat zij doen is het tegenovergestelde van liefde, saamhorigheid vrede ,
zij zijn de zgn antichrist. ik zou zeggen lees meer over de zgn werlorde die in de maak is ivoor 2012
Dokkir, 2010-03-27
( 0 )

Ik geloof niet in nostradamus en de maya voorspellingen enz..

wat er is gebeurd met de dino's,
dat kan ook met ons gebeuren ik heb laatste een programma op national geographic gezien over het universum en wat er allemaal al eens met de aarde is gebeurd zoals:
de vorming van onze maan had net zo goed het einde van de wereld kunnen zijn, want de maan is gemaakt door een inslag van een andere planeet-in-vorming als deze in een iets andere hoek had ingeslagen hadden we hier niet eens over dit onderwerp kunnen praten, ook de dino's zijn uitgestorven door een meteoriet uit de ruimte, wat ik wil zeggen is dat als de vernietiging van de aarde een feit wordt, dat dit door ''iets'' uit de ruimte zal zijn misschien hebben nostradamus en de maya's wel gelijk en vergaat de aarde wel in 2012, dit kan heel goed mogelijk zijn als je kijkt naar feiten als een keer in de honderd jaar slaat een meteoriet in die veel levens eist, een keer in de ... ik weet niet meer jaar slaat een meteoriet in die potentieel het leven van miljarden mensen eist en ga zo maar door, we zijn volgens die berekeningen weer aan de beurt voor een meteoriet zo groot als die van de dino's.
Dokkir, 2010-03-27
( +1 )

Ik geloof niet in nostradamus en de maya voorspellingen enz..

wat er is gebeurd met de dino's,
dat kan ook met ons gebeuren ik heb laatste een programma op national geographic gezien over het universum en wat er allemaal al eens met de aarde is gebeurd zoals:
de vorming van onze maan had net zo goed het einde van de wereld kunnen zijn, want de maan is gemaakt door een inslag van een andere planeet-in-vorming als deze in een iets andere hoek had ingeslagen hadden we hier niet eens over dit onderwerp kunnen praten, ook de dino's zijn uitgestorven door een meteoriet uit de ruimte, wat ik wil zeggen is dat als de vernietiging van de aarde een feit wordt, dat dit door ''iets'' uit de ruimte zal zijn misschien hebben nostradamus en de maya's wel gelijk en vergaat de aarde wel in 2012, dit kan heel goed mogelijk zijn als je kijkt naar feiten als een keer in de honderd jaar slaat een meteoriet in die veel levens eist, een keer in de ... ik weet niet meer jaar slaat een meteoriet in die potentieel het leven van miljarden mensen eist en ga zo maar door, we zijn volgens die berekeningen weer aan de beurt voor een meteoriet zo groot als die van de dino's.
Chilloh, 2010-03-29
( +1 )

Dit is wel intressant
Sake adema, 2010-04-01
( -2 )

Hallo alle lui die deze topic volgen. Veel belangstelling en reakties bij dit onderwerp. Dat spreekt op zich al boekdelen! De gemeenschappen die het einde van de wereld beweren omdat hun kalender daar stopt geven daar hun eigen ondergang aan waarschijnlijk. De Schepper van dit hele universum heeft nog grootse plannen met Zijn schepping en laat zich niet in de kaart kijken door maya's en andere betweters waarschijnlijk. Goeie zet eigenlijk van Hem, vind je niet?
Maus, 2010-04-01
( -1 )

POEP
Gold4u, 2010-04-03
( +3 )

Wanneer de wereld al vergaat, hebben we het aan ons zelf te danken. Overal horen we de klaagliederen van iedereen die ook maar wat heeft te zeuren. Zeuren heeft geen zin wanneer je niet met een voorstel of verbetering komt. Ik ben ook een zeur! Ik zeur over ons huidige monetaire systeem. Dit systeem zorgt voor oorlogen en armoede. Het systeem is puur bedoeld om een groepje rijke bankiers de absolute macht te geven over ons. De bankiers bepalen het beleid. De bankiers zorgen voor vergroting van de hoeveelheid geld die er op aarde is. De bankiers rekenen rente over het uit het niets gecreëerde geld. Wij domme burgers betalen met z'n allen deze rentes, kijk maar eens naar de staatsschuld! De rentes die daarover betaald moeten worden betalen wij door de belastingen. Aan wie? Aan de bankiers! Dus de overheid gaat geld creëren om de banken te redden. Hierdoor stijgt de staatsschuld en hiermee ook de rente die we moeten ophoesten met elkaar. De staatsschulden stijgen wereldwijd door de ecomische groei die we nodig hebben om de rentes op deze schulden te betalen. Hierdoor gaan we de aarde steeds meer belasten (co2 uitstoot) en gaat de aarde langzamerhand naar de kloten. Nu kunnen we blijven praten over dit soort dingen, maar we kunnen ook zeggen: NU IS HET GENOEG! Ophouden met het kapotmaken van de wereld waar we onze kinderen een toekomst willen geven! Ophouden met het steunen van de banken die voor alle problemen zorgen. Een vooral ophouden met alleen er over te praten!

Wij zetten ons spaargeld om in goud en hierdoor geven we de banken een dikke middelvinger. Goud kun je niet creëren uit het niets... Goud kun je niet onbeperkt bijdrukken wanneer er weer eens een oorlog gefinancierd moet worden.

Hier komt nog eens bij dat ons geld door al die creatie uit het niets, dus vergroten van de hoeveelheid geld, steeds minder waard wordt en de grondstoffen waaronder goud steeds meer moeten gaan kosten.

Wij zijn het zat! www.vermogensbescherming.com voor info over het huidige monetaire systeem en oplossingen om hieraan te ontsnappen.
Gold4u, 2010-04-03
( +3 )

2012 Het einde van de kredietbubbel !!
Hans, 2010-04-04
( 0 )

De aarde zal blijven bestaan, alleen de levensbehoeften voor de mens zullen verdwijnen, of
we moeten ons tijdig kunnen aanpassen.
Pjotter, 2010-04-15
( 0 )

Haha
Ik weet wat er gaat gebeuren op 21-12-2012
dan ligt idereen in een deuk dat er niets gebeurt is.
En we allemaal samen kunnen lachen en genieten of je nou blank bruin geel wit smalle ogen brede ogen gereformeerd pabtist moslim hindoe etc...... bent.
Dat zou mooi zijn
waar van acte,

Pjotter
Anoniem, 2010-04-19
( +1 )

Zeg Gold4you misschien wilt u weleens weten over de Openbaring geschreven door Samuelnieuw...
De hunter, 2010-04-20
( -1 )

Krijg iedereen maar de tering wat bang om dood te gaan beter dan op deze hell leven waar de mens de duivel is
Bobo, 2010-04-20
( -1 )

Tja!de dinos waren hier ook toch 140 miljoen jaar,en in een keer verdwenen.door wat,een meteoor of door hetzelvde wat nu zou gebeuren??
Dinky little, 2010-04-22
( +2 )

""De Maya's
De Maya's Dan de mayakalender.
Prima, de maya´s waren intelligente astrologen, en maakten een kalender van een periode van 26000 jaar, waarin de aarde een rondje maakt en begint en eindigt als centrum van de melkweg.
Deze uitlijning vindt plaats op 21 december 2012.
Oké, mooi uitgedokterd maar hoezo is het einde van deze kalender opeens het einde van de wereld?
Lijkt mij stug dat op 20 december de bloemetjes en bijtjes nog vrolijk rondvliegen en dat 1 dag later miljoenen jaren evolutie in 1 klap verdwijnt.
Het broeikaseffect is gaande, dat ziet iedereen, ook de klimaatverandering, dat merken we elk jaar, omdat sinds de negentiger jaren elke zomer warmer is geworden tov het jaar ervoor.
De poolkappen smelten, en het milieu wordt vervuild, dus iedereen beseft wel dat we fout bezig zijn.
Natuurrampen agv ons handelen (zoals orkanen) zullen inderdaad toenemen, maar of het definitief ons einde zal worden betwijfel ik, en al helemaal of dat zo specifiek voorspelt kan worden op 21 december"" ik zou het raar maar toch fijn vinden dat ik op 20/21 december nog bloemen en bijtjes zie lol (zomer fan)
Eva., 2010-04-25
( -2 )

Mensen jullie gaan hier niet serieus mee om.
maar we kunnen niks zeker weten
misschien vergaat de wereld wel
Winny, 2010-05-02
( 0 )



http://www.youtube.com/watch?v=0fnUWgt7_PY&feature=player_embedded

http://video.google.com/videoplay?docid=5216403649967509740#
Bluuuh, 2010-05-06
( 0 )

Wtf??
Dominiquevanherpe, 2010-05-07
( +2 )

Wij verlangen allemaal naar verandering (looking for the summer) wij willen allemaal zo graag een mooi lief... DE WEG -naar die liefde is / eenvoud-loslaten...

delen-herverdelen of SAMEN van iets genieten... moet AANGELEERD worden....

Als mamma aan een van de drie kindjes 3 snoepjes geeft-dan is dat kindje blij...
Maar mamma zegt/ eentje voor je zus, eentje voor je broer...het kindje kijkt naar haar snoepjes, wil die liever zelf behouden...maar DEELT omdat mamma het zegt...
Vervolgens zijn haar broertje en zusje ook blij... en door die GEDEELDE VREUGDE...is er verandering onstaan....Spijtig dat als je groter word- aangeleerd word dat je goed moet studeren, omdat je dan goed gaat verdienen...

DUS: leren wij onze kinderen over liefde...want liefde is de echte ommekeer...De natuur zal zich HERSTELLEN waar er liefdeloos is vernield... wanneer dit zal gebeuren WEET NIEMAND er IS en BLIJFT een MISTERIE in DIT leven...DE HERSTELLING van de AARDE zal wellicht DRA gebeuren... WIND-WATER-WARMTE-IJS zullen de aarde HERSTELLEN... naar een nieuw EVENWICHT... mensen zullen daaruit leren...



Jareth, 2010-05-20
( +3 )

12-12-2012 is belangrijk, ben dan lekker jarig

Laat je niet angst in boezemen door onheilsverhalen.
Als ze al komen merk je daar op het moment zelf toch weinig van.
Probeer in plaats daarvan eens positief te staan in het leven en met de natuur.
Kijk eens omhoog in plaats van beneden. Je hebt nog veel te zien om negatief te zijn.

De natuur om je heen is zo prachtig.
Het duurt niet lang of je raakt alles kwijt. De mensheid zal doorgroeien en alles uitputten zolang niemand er iets tegen doet. We moeten een front vormen om deze verklooing van de aarde tegen te gaan. Al plant je een een boompje in je tuin bij wijze van. Het gaat erom dat je ergens moet beginnen. Ik hoor mensen zeggen "ik zelf kan er toch niks aan veranderen" : Dat komt omdat je het gevoel krijgt je niks verandert.

Maar zeg eerlijk, voel je je niet lekker kalm en rustig als je in het bos loopt op een lekkere lente / zomerdag ? realiseer je dan maar als we niet beginnen om er een oplossing voor te zoeken DAT ALLES ZAL VERDWIJNEN !! en met de bomen ook je zuurstof ??


Ik ben voor verandering, en heb daarbij 3 bomen geplant
Reply's zijn van harte welkom
Quincy, 2010-05-29
( +2 )

Het einde gaat komen dat is zeker. wanneer? dat weten we dan pas.
ik heb een paar andere voorbeelden over 2012 en het zogenoemde einde...

kent iemand de verhalen van de eerste menselijke geschifte( de spijkergeschifte die gevonden werden in iran) daar word vertelt over onderandere de 10 paneten, de anunaki, niberu en de botsing van hun planeet. het verhaal gaat in het kort over dat er al leven was in ons zonnenstelsel, op niberu. en zij al in een ver gevordede broeikas effect leefde. en er stond een botsing plaats te vinden tussen hun planeet en de 12de planeet die volgens weteschappers nu nog onvindbaar is. deze beschafing was duizendejaren verder ontwikkeld dan wij zijn. en om het broeikas effect tegen tegaan hadden zij bedacht gouden platen boven in de ruimte boven hun planeet te plaatsen om de zonnen stalen tegen te gaan. en hebben zij gebesloten om op de aarde naar goud te grafen. toen zij hier aan kwamen bleef er al ontwikkeld leven te zijn. onse voorvaderen de primaten. de primaten werden gebruikt om naar goud te grafen. en volgens de geschifte waar deze primaten allemaal donker van huidskleur(bruin,zwart,geel,rood,) de primaten zouden door de anunaki geneties gemanupuleert zijn te wat nu is de blanke mens. ze nieuwe verbeterde primaten hebben ze bezoekers tot de anunaki gedoopt(anunaki zou staan voor hij die van boven kwam)(hier ga ik zo verder op in).

de botsing die zou hebben gevonden tussen niberu en de 10de planeet is verdacht goed te onderbouwen vandaag de dag.
niberu stond tussen mars en jupiter en volgens de geschrifte is tijdens de botsing de planeet niberu vergaan en is de andere planeet ook vergaan maar is er een groot brokstuk over gebleven en in een totaal andere baan terecht gekomen dan de rest van ons zonnestelsel draait.

kennen jullie de asteroieden gordel tussen mars en jupiter?.( deze duizende asteroieden zijn na recente onderzoeken bijna allemaal van de zelfde materie en hebben de zelfde massa en volume). dit zou dus heel goed kunnen dat deze stukken ooit 1 geweest zijn. wat ook het meest aan nemelijk is als je bedenk dat zoon gordel niet kan bestaan van stukken die van buiten ons zonnestelsel komen maar alleen als er een exposie of botsing zou plaatsen vinden blijven deze zo in een baan draaien in het zonnestelsel.

kennen jullie de inmens grote asteroide? die 1 keer in de 4 jaar langs onze planeet komen(die geen ze ons zogenaamt al vaker zou rammen) tussen ons en mars in. dit zou volgens de geschrifte de 10 planet zijn die in botsing kwam met niberu en is daar door uit zijn baan gestoot en in een afwijkende baan tussen mars en de aarde gekomen.

als je bedenk dat deze asteroide steeds dichter bij komt(bijna niks maar er is bewezen dat hij dichter bij komt) als hij dichter bij komt moet hij ergens vandaar komen. als je ficuurlijk terug in de tijd zou gaan en banen terug zou rekenen zou deze asteroide bij mars uit komen. en daar is duidelijk tezien dat deze asteroide geen botsing heeft gemaakt met mars. hoe kan dat?. is de planeet even verplaatst, is hij even verdwenen toen de asteroide in de baan van mars was. nee! natuurlijk niet dat zou nooit kunnen.
dus het duidelijk dat deze asteroide achter een baan van mars vandaan komt.

ik zelf geloof niet in een god en ook niet in een van de vele verhalen van ouden beschafingen. maar deze komt wel het dichtsbij. als je bedenk dat deze geschefen waren ver voor de bijbel, koran, de geschifte van de mayas. inkaas en asteken,
hoe kan het dat zij al wisten over de volgorde van de planeten en hoe konen zij weten over geburtenissen in het helal, alle geleerde, weetenschappers, nostradamus, einstein, darwin, en vele andere hebben hun kennis van wat wij al wisten en onderzogt hebben, maar deze geschrifte zijn in een tijd gevonden waar wij nog in de prehistorie leefede. dat men toen dacht dat de maan en de zon goden waaren. is aan nemelijk als je bedenkt dat ze nog maar niks anders kan dan grommen en schreeuwen en muur tekeningen maken.
het zou heel goed kunnen dat hier in het verleden een verontwikkelde soort is geweest en die de mens geholpen heeft zich verder te ontwikkelen als je bedenk dat ze een heel stuk geschidenis kwijt zijn tussen de holbewoners en de ver geontwikkelde egyptenaren.

en dan ook nog de verhalen uit die tijd over niberu en de botsing met niberu en de 10de planeet. als je kijkt naar alle wetenschappelijke bewezen van de eens in de 4 jaar terug keren de astroide tussen mars en de aarde en de asteroide gordel tussen mars en jupiterin zit.

ik hoop een reactie te krijgen van mensen die zich hier ook in verdiept hebben en/of interseren.
dit alles is kort samen gevat wat ik weet van oude beschafingen, het helal en de kosmos dus de meeste dingen behoren veel meer detais bij.
--sorry voor de spelfouten die ik gemaakt heb--
Piet, 2010-05-31
( -1 )

Hoe de heelal ontstaan is, zo zal hij dan ook vergaan.
owjhaa en voor de mensen die zich willen verstoppen of vluchten.
niet de aarde maar de heelal?

2012? i dont know, maar er gaat een dag komen dat dat zeker gaat gebeuren
Wobbe, 2010-05-31
( +5 )

Van wat ik ondertussen onderzocht heb, vind ik een paar dingen interessant genoeg om hier te vermelden. zoals de link tussen alle oer-oude beschavingen. Bijna alle beschavingen die wij op het randje van pre-historie beschouwen, zijn ondertussen tekenen gevonden die wijzen op ongelofelijke kennis en technologie.,technologie die wij tot heden niet meer bezitten, of IN IEDER GEVAL ons prehistorische medemens niet toekenden. ook zijn er in de ''archeologische waarheid'' zoals die ons voorgeschoteld wordt fouten opgetreden. de pyramides blijken ondertussen bijv. 10.500 voor christus er al gestaan te hebben, en het gewicht van die stenen was ONMOGELIJK om in zo'n constructie te verwerken. daarbovenop staan de pyramides ook nog eens precies gericht op het sterrenbeeld orion (de riem daarvan) met militaire precisie. de oudste menselijke beschaving die we kennen, is die van de samaritanen. in dit volk vinden we de oorsprong van het geschreven schrift (nee, geen spijkerschrift maar ''kinea form'') een 400 letter tellend alfabet. ook is de oorsprong van wiskunde en astrologie hier te vinden. er is een kaart gevonden waarin ons zonnenstelsel wordt weergegeven op z'n correcte plaats in het universum. vertel mij eens hoe dit mogelijk is 8000 jaar geleden? hoe kan het dat zowel de pyramides als de maya gebouwen allemaal perfect staan gericht op sterrenbeelden? we kunnen alleen maar gokken, maar wat de geschiedenis van deze volkeren verteld is nogal wat. de maya's vertellen duidelijk dat zij deze gebouwen niet gebouwd hebben, ze beweren dat dezen er al stonden toen zij daar zijn komen wonen. en de samaritanen (die duizenden tabletten met kennis en geschiedenis hebben opgeschreven, maar waarvan maar 200 mensen die nu leven het kunnen lezen) beweren dat deze kennis hen gegeven is door ''anunaki'', vertaald 'zij die van de hemelen komen''. ze vertellen doodleuk over een planeet die in een ellipsvorm door ons stelsel reizigd en dat deze bewoners heeft die ons de basis hebben gegeven van bijna alle takken van wetenschap die we nu kennen. ook is het feit dat er electriciteit was een paar duizend jaar geleden, er zijn oeroude batterijen gevonden die werken, en op hyroglyfen in de pyramides zie je duidelijk sommige mensen ''zaklampen'' gebruiken.

ik snap dat dit tot dusver een zeer onsamenhangend verhaal is, maar wat ik als punt probeer te maken is, dat ik het erg toevallig vind dat er verscheidene ''oer beschavingen'' zijn, die doodleuk beweren contact te hebben met hun ''goden''. dit kun je interpreteren zoals je wil, maar als jij als oer mens een ''ufo'' ziet landen, waarvan de wezens die eruit stappen enorme daden doen, dan noem je dat toch goden? de samaritanen deden dit echter niet. deze lui vertelden hun namelijk dat zij niet de goden waren, zij waren ook weer gemaakt door de schepper. de maya's hebben geen fysiek contact met ze gehad dus die konden het niet uitgelegd krijgen, maar zij hebben de astronomische kennis wel overgenomen.

ik kan hier nog veel meer over vertellen, maar dan kun je beter boeken gaan lezen, en lezingen bekijken over dit onderwerp. ik raad aan op www.youtube.com ''ancient technology'' op te zoeken, dit is een gespecialiseerde archeoloog die onderzoek doet en gedaan heeft naar dit onderwerp en hier een ruim uur durende lezing met diascherm bij houdt. ZEER interessant.

de bijbel heeft het trouwens toevallig ook nog een hint hiernaar. ''in de tijd dat reuzen over de wereld liepen'' (de annunaki worden beschreven als'''groots'') er zijn teveel dingen in de menselijke geschiedenis die NIET verklaard kunnen worden die we maar gewoon geaccepteerd hebben, dat het belachelijk is. waarom staan er bijv. op verscheidene schilderijen uit de rennaiscance ufo's afgebeeld? waarom zijn er complete beschavingen geweest die beschrijvingen hebben over hoe zij contact hadden met aliens? hoe zijn die enorme, pyramide vormige gebouwen die precies gericht staan op sterrenbeelden, op verscheidene continenten gekomen met behulp van mankracht, hout en touw?

zijn er hier uberhaubt mensen die wel eens van de piri reis map gehoord hebben? een kaart die gevonden is van duizenden jaren oud, waarop het continent van antarctica ZONDER ijsmassa perfect wordt weergegeven?>daar zijn maar twee verklaringen voor. of er was al een zeevarende beschaving in de tijd dat de polen nog niet met ijs bedekt waren (wat een enorme ommedraai zou zijn in ons beeld van geschiedenis) OF er zijn thermische opnames gedaan via satelliet, een paar duizend jaar geleden..., wat ook minstens als vreemd mag worden beschouwd.

mensen, ga maar eens na, het heelal is zoveel miljarden jaren oud, en wij zijn een beschaving die 2000 jaar geleden zijn begonnen met tellen...als wij denken het allemaal te weten dan verdienenen we wel totale vernietiging, ik, geloof echter dat dat niet gaat gebeuren, maar ik geloof, zoals de mayakalender heeft beschreven, op een nieuw tijdperk, dat betekent niet daadwerkelijk apocalyps, maar verandering
Vetterimon, 2010-07-10
( -2 )

Hey het is vaker wijs gemaakt ik kan ook zeggen van: nou 2019 is het eind van de wereld
De seriewoordenaar, 2010-07-10
( +1 )

@ Iemand

Mocht je dit nog willen, dan hoor ik van je! (mits je een dame bent natturlijk)

Post scriptum. Hier ff een citaat van Marcus Tullius Cicero: '' Ik vrees de dood niet want zoalng ik er ben is de dood er niet, als de dood er is ben ik er niet meer''.

Groeten!
Tim, 2010-07-12
( -2 )

Google maar ff naar" little grandmother"en klik nederlandse versie aan voor ondertitelling. Hier zijn 9 filmpjes van ca. 10 min. over 2012, hetgeen in 2010 al in gang wordt gezet. Kijk ze allemaal en dan weet je wat er gebeuren gaat.
Antyspectrum, 2010-07-13
( +3 )

Of de wereld vergaat is me niet duidelijk maar dat er een transformatie plaatsvind waarbij het gedachtengoed een belangrijke rol zal gaan spelen is me wel duidelijk, Ook het feit dat Nostradamus zijn voorspellingen heeft gedaan betreffende het aanbreken van een andere demensie is me zeker duidelijk. Lees het boek maar eens over terugkeer naar de goden uit 1976 (schrijver zal ik ter zijner tijd bekend maken) hierin staan feitelijkheden die ik eerst niet kon begrijpen. Onder andere het werpen van een bom op de maan met het sturen van een sonde om te bezien of er ook waterstof aanwezig is is inmiddels al een feit. ( misschien een tussen station) Dat de deeltjes versneller die tot heden toe nog niet het succes heeft beoogt om de oerknal na te bootsen maar mocht dit wel zo gebeuren dan komt er een magnetischveld vrij die honderd keer krachtiger is dan het magnetisch veld van de aarde baart me enigzins zorgen. Ik denk dat de kracht vooral te maken heeft in 2012 met de halve en de hele mens wetende dat er doeners en denkers maar ook doeners/denkers de wereld beheersen. Uit spirituele kringen spreekt men over ziektesns die vele mensen zullen treffen. Ervaar zelf over hoe je denkt over het leven en wat er op je pad komt.
Geloof het of niet na 2012 zal het gedachtengoed een krachtig iets zijn waarbij je voorzichtig moet zijn over wat en hoe je denkt. Ik merk het nu al. De wereld word sowieso al bewoond door diversen rassen mensen. Zo heb je energievreters die de energie uit anderen weten te zuigen tot zelfs de dood op kan volgen. Ervaringen in geestelijke manipulatie is me niet wereld vreemd, zoals ook de omvormer uit welke demensie deze ook mogen komen. Denk ook maar eens aan de technologische ontwikkelingen van naar de tweedewereld oorlog en hoe men naar radio, tv of zelfs internet kijkt cq luistert. Nostradamus heeft zeker gelijk dat de overgang van 1999 na de eclips een grote verandering heeft teweeg gebracht. Ervaar ook maar eens wat de gevolgen zijn van het geen wat je verspreid op het digitale netwerk. Ook hierin heb ik mijn ervaringen. Alle geloofschriften hebben een bepaalde leidraad waarvan ik uit ga dat het eigenlijk maar een doel heeft en dat is duidelijk te maken dat de wereld der goden op elkaar afgestemd zijn. Maar ja wie ben ik om me hierover uit te wijden??

In iedergeval is Moeder theresa overleden in 1997 (als ik het goed heb) mijn voorbeeld dat het goddelijke eenbepaalde kracht heeft. Op het moment dat zij ter rusten werd gebracht om 16.00 uur vond er een donderslag bij heldere hemel plaats. Niet als teken van welkom maar eerder een teken van waar men het lef heeft om diegene waar ze het hartste voor gevochten heeft niet eens op een respectabele manier afscheid mochten nemen. Alleen de hoogwaardigheidsbekleders hebben haar op respectabele wijze geeerd terwijl die mensen waar zij het meeste om gaf alleen maar een glimp mochten opvangen onder de poorten van haar afscheids ceremonie. Ik ben zeker gelovig want die kracht houd me het meeste op de been. Persoonlijk denk ik dat Nostradamus de tijdperk van de digitale snelweg als een ondergang ziet van het menselijke aspect waarbij de mens geleid word door de digitalisering. Vele mensen vinden de TV cq Radio bij uitstek een betrouwbare bron van informatie, niet door het geen wat men daadwerkelijk als beeld materiaal laat uitzenden maar let ook maar eens op de achterliggende boodschappen. Wees maar eens arlet op de huiskamers waar dit medium constant aanwezig is. Zijn het echte vrienden dan zal dit medium uitstaan. Zo niet dan mag je je afvragen wat deze mensen daat werkelijk voor bedoelingen hebben. Ook deze hebben als doel om te manipuleren. Ik kan alleen hieromtrent uit ervaring spreken.
Anoniem, 2010-08-09
( +1 )

Ik denk dat we altijd maar moeten afwachten wat de natuur ons brengt.
Ik denk niet dat het datumgebonden is, maar een samenloop van omstandigheden waar iedereen invloed op kan hebben. En UFO''s en aliens bestaan gewoon, want die heb ik zelf ook gezien, dus dat gedeelte is waar. Ook zijn ze heel ver met de robottechnologie.Dus robots integratie in het menselijk leven is ook waar. Maar vernietiging in 2012? In mijn visoen zag ik wel dat er intiteiten op een ander niveau in de planning hebben staan om massamoorden te plegen, maar voor welk doel. Het enige wat ik daarbij kan bedenken zijn of macht of ten behoeve van herstel van de Aarde.
Jokke, 2010-08-16
( +2 )

Wie heeft de geschriften van Nostradamus al gezien en gelezen?
Ik vrees dat de voorspellingen van hem gewoon een bespreking van de actualiteit uit zijn tijd is.
Ben niet bang.Het einde van de mens en de wereld is bijlange nog niet in zicht. Pas binnen 1000 jaar worden ruimtereizen mogelijk. En dan nog.
Nostradamus voorspelt een levenselixer die de mensen langer laat leven. (binnen 500 jaar). Daarom komen er geen oorlogen meer. Geen kernoorlog en bacteriologische oorlog. Moeder aarde is de bron en de rijkdom van alle leven. Nu moet men stoppen met de aarde te verzuipen en te verbranden. Hoe meer natuurgeweld gepleegd, hoe langer de zoektocht naar het levenselixer.
Zelfs in de ruimte heeft men de rijkdom van moeder aarde nodig om te overleven. marsmannetjes komen er niet. Waarom zouden ze? Welk voorbeeld zijn wij voor hen?
Ik geloof in de kracht van de mensen, om het eerst en vooral gezond en leefbaar te houden op onze aarde. Zoals een spreekwoord zegt "blijf met je voeten op de grond."
lang leve de vrede op aarde.
Virkua, 2010-08-16
( 0 )

Tja ik denk dat dit allemaal gezwam in de ruimte is, ik bekeek laatst een website (hans4uur.nl) is toch ook wel om te lachen, dit artikel lijkt er wel op......de wereld vergaat helemaal niet, sinds de mens bestaat is het vergaan van de aarde al talloze keren voorspeld, en niet uitgekomen, ik weet zeker (100%) dat 2012 gewoon voorbij gaat, 2013,2015, etc ook, alleen de kennis en dus ook de techniek gaat meer vooruit.
Ben tarici, 2010-08-17
( +3 )

Voor arme mensen vergaat de wereld elke dag.
Ronny, 2010-08-26
( +1 )

WAT KUN JE HIER NOG OP ZEGGEN...
DE TEKENEN WIJZEN EROP DAT ER IETS GAAT GEBEUREN EN DAT HET NIET LANG MEER
ZAL DUREN
ZAL HET ONS VERLICHTEN OF ZAL HET ONS VERNIETIGEN
HEB ELKANDER LIEF
EN HELP ELKAAR
DAT IS AL WAT WE NOG KUNNEN DOEN
...
Ziener, 2010-08-30
( +3 )

Als je eens allemaal diep in jezelf kijk dan weet wat er gaat gebueren, dan weet je wat er bedoeld wordt met de kwatrijnen en de voorpselling van de maya's.

Alles is een visueele cirkel zo ook het leven, het feeft een begin , een eind en weer een nieuw begin. De tijdslijnen idem, alles wat je nu mee maakt heb je al eerder meegemaakt.

Om dit te begrijpen moet je je eens afvragen hoe het mogelijk is dat men tot in de kleinste details voorwerpen kan bedenken welke nu nog niet bestaan, (de zogehete science fiction) kijk terug in de geschiedenis en je zal zien dat alle verhalen van vroeger over de toekomst in grote lijnen zo ook zijn gebuert of dingen ook zijn ontstaan(Jules Verne is het makkelijkts want die verhalen kent iedereen)

En ja het wordt eens tijd dat we die andere 70% van onze hersens eens gaan gebruiken en dat we verder gaan in het universum , want als hje diep genoeg graaft in je onderbewust zijn dan weet je dat we reizigers zijn en dat we al miljarden jaren zwerevn door het universum en de meest diverse vormen onze ervaringen hbben opgedaan.
Het is alleen jammer dat we nu in dit asjes ons zo lekker verwend voelen en daar door ons zelf niet meer erkennen. Tekenen der tijd geft aan dat we snel terug naar onze zijn moeten anders vernietigen we ons zelf.

Alle voorspelling , alle angts die gezaait wordt is daarom , het erkennen wie en wat we zijn , een worden en verder reizen want op deze aardkluit hebben we genoeg geleerd.
Kitty, 2010-09-25
( +1 )

Thomassantos, 2010-09-28
( 0 )

Ik denk dit: http://thomassantos.infoyo.nl
Heinzel, 2011-01-06
( +1 )

Krijgen de maya's dan toch gelijk?

duizenden vogels die op verschillende plaatsen op de wereld dood uit de lucht vallen, miljoenen vissen die dood aanspelen in Amerika, Nieuw-Zeeland en Brazilie, het is op zijn minst opmerkelijk
Terra nova, 2011-01-11
( +1 )

We staan aan de vooravond van een grote bewustwording van het menselijk denken. Door het 101st aapsyndroom zal dat deel van de mensheid, die nu nog in de derde dimesie leeft waarbij dualiteit en het ego de dienst uit maken, een kwantum-sprong in het bewustzijn ondergaan naar de 4e en 5e dimensie waarbij we vanuit het hart zullen gaan leven. 2012 is dus niet het einde van DĂ© wereld, maar het einde van de wereld van het ego en het daar aan gerelateerde denken. Welkom op Terra Nova
Kleinzoon van nostradamus, 2011-01-11
( -2 )

Kom op allemaal,mijn opa maakte zijn hele leven grappen. Altijd lachen met hem, dus..
Moeder natuur, 2011-01-11
( +1 )

En ik geloof gewoon in de kracht van Moeder Natuur. De Aarde herstelt zichzelf, of het nu een tsunami is of ijstijd, vliegrampen, oorlogen etc. De mens zal zichzelf uiteindelijk minimaliseren. Aan Ă©Ă©n voorspelling durf ik me wel te wagen.. We zullen meer van zulke 'rampen' krijgen en wel om Ă©Ă©n reden, het omslagpunt van teveel mensen op de wereld welke reeds jaren geleden heeft plaatsgevonden. Who to blaim? Wat mij betreft voor het grootste gedeelte godsdienst! Godsdienst 'promoot' met buitengewone proporties, anders dan Moeder Natuur bedoeld had, de reproductie van de mens. Het gezin als de zgn. hoeksteen van de samenleving etc.
Perry, 2011-01-16
( +1 )

Het lijkt mij ook een beetje stug, waarom zou onze schepper de wereld laten vergaan het heeft hem miljoenen jaren gekost om een prachtige wereld te creëren en nu dat ik een keer kapot te maken,
ja de Maya's waren geniaal maar waarom de wereld laten vergaan als wij precies nu leven.
misschien had die man geen zin meer in die kalender dus heeft hij het een beetje afgerafeld , en een kernoorlog kunnen we voorkomen en je kan het niet maken om de wereld te vernietigen je wordt er zelf niet beter van want je lijd er zelf ook onder,
Nostradamus kon veel voorspellen hoe hij dat deed is mij een raadsel? maar toch mensen maken ook fouten ze zeggen altijd niemand is perfect.

dat was het.
Watermannie, 2011-01-17
( -1 )

Aaaag,, al gaan we allemaal dood boeieee !!
ik ken 2 mense die een beinadoodervaring hebben meegemaakt en 1 heeft daarna zelfmoord gepleegt omdag ze het er zo nice vond dus, als we allemaal dood zijn in 2012 en de dieren en dingetjes weer loner op de aarde zijn, hou ik wel een party en leven we allemaal verder in het hiernamaals
end storyy en zoniet weet ik zeker dat iemand gezellig weer een nieuwe datum verzind zodat we daarvoor weer lekka bang kunne zijn,, wat hebben mensen tog een top leven

laterrr
Michelle, 2011-01-17
( +3 )

Ik droomde onlangs dat ik moest kiezen tussen, om op aarde te blijven waar we zeker zouden sterven, of op zoek gaan naar een andere planeet. Het ging niet zozeer over de beelden die ik zag, maar wel over de gevoelens die ik daarbij had. Ik was niet bang, wel heel onzeker.

Mocht het waar zijn dat de mensen vredelievend worden, dat geld "geen" rol speelt, dat de aarde "geneest", dan ben ik blij dat ik dat mag meemaken. Liever gisteren dan vandaag of morgen.

Alleen zou ik absoluut niet weten op welke manier de mensen dan gaan veranderen. Wandel op straat, rij met je wagen, ga winkelen, op het werk .... Ik zie veel meer misnoegde en afgunstige mensen dan andersom. Ofwel woon ik in de verkeerde stad.

Dan moet er in die tijd toch ook wel heel veel veranderen. De wetenschap gaat snel vooruit. Binnen korte tijd hebben we robots in ons dagelijks leven en dat kost veel geld. Een vrouw heeft geen excuus meer om er niet perfect uit te zien, want overal gaan schoonheidssalons open en dat kost ook geld. Zo zijn nog wel voorbeelden. De concurrentie is toch heel groot onder de mensen.

Rampen, economische crisis, oorlogen, opwarming van de aarde ... Gaat dat zo rap opgelost worden? Ik hoop het.

Groetjes

Stieven, 2011-01-21
( -1 )

Allemaal leuk en aadrig we zien het wel
maar een ding is zekerik ben 20 jaar moet je je voor stellen hoe het weer is over 50 jaar als het nou al zo snel gaat laaste 2 jaar is niet normaal meer hoe extreem het weer is en word veel sneeuw echt veel, warme zomer niet uit te houden en de rest heel veel regen en maas loop over en de wind laats in juli hoe harden wind waarschuwing voor tornado en heb ik het alleen over nederland de wereld zal niet vergaan op 21-12-2012 maar mischien heel en heel langzaam
Jim p., 2011-01-28
( -1 )

Als er iemand eens nix te doen heeft kan die wel eens kome dan kunne we same het einde van de wereld eens zien
Monique verm., 2011-01-28
( -1 )

Tuurlijk jim x maar heb je wel iets dat t waard s om te kome?
John, 2011-02-07
( +1 )

En wij ons maar druk maken waar het volgende wk voetballen gehouden word hahaha
The sixth world federatio, 2011-02-09
( -1 )

Veel voorspellers hebben zich in de eeuwen van zich laten horen, nostradamus, malachius, Edgar gayce, moeder shipton, Ned Dougherty, Ricky Randolph, Lou Famoso, Cassandra Musgrave,
Dan heb je de geschriften van de Bijbel, Maya, Azteken, hopi indianen, het sumerisch volk(vroeger Irak), deels over planeet x of Nibiru, met een omloop van 3600 jaar, die door zijn nabijheid invloed kan hebben tegenover anderen planeten door zijn enorm magnetisch veld, ook tegenover onze planeet en zon, volg het nieuws, overstromingen terwijl er soms geen regenvloed was, aardbevingen, orkanen. Landverzakkingen.
De 20 jaar is dit in stijgende toename, zie Australië onlangs. En dit Allemaal onder de mom van “opwarming aarde”.
Een deel kan door de opwarming kunnen veroorzaakt, maar grondverzakking!
Er gaan verschillende roddels en ideeën de wereld rond om mensen te verwarren, in Rusland worden 5000 bunkers gebouwd voor 2012, zoek maar op, de rijkste ook, alleen wel bedoeld voor hen natuurlijk, jij en ik horen er niet bij.
Wat is er allemaal van waar !! binnen een paar maand zouden wij normaal een planeet aan de horizon moeten zien als eerste teken, en hoe erg het gaat worden, weet niemand.
Het kan allemaal vlot lopen of helemaal niet.
• Feit is dat ons noordelijk magnetisch veld bijna 1000 km is verschoven richting Rusland.
• Feit is dat NASA en wetenschappers een grote zonne-uitbarsting verwachten in 2012.
• Feit is dat ons magnetisch veld is verzwakt en gaten vertoont die ons beschermen tegen stralingen.
• Feit is dat aardbevingen sinds 1980 zijn toegenomen men ongeveer 75%.
• Feit is dat de Eskimo’s melden dat de zon dit jaar aan de horizon opkwam die afwijkt met andere jaren en een uur te vroeg opkwam.
Feiten die niets te maken hebben met de opwarming van de aarde of er invloed op hebben.

Wij gaan niet wachten op het resultaat, het leven gaat wel verder, maar wij bereiden ons alvast voor het ergste voor, voor het geval dat…… , tenslotte, goed voorbereiden is half werk, en ooit kunnen we de kennis en materiaal nog eens gebruiken in andere rampen situaties. Eigenlijk hoort iedereen een dergelijk standaard pakket te hebben.
Er zijn groepen die betalen voor een bunker voor enorm veel geld PP, met alle luxe, eten en drinken, allemaal goed, maar kan je zulke bunkers verzetten als daar juist een overstroming of ramp komt. Waar sta je dan. Als ratten in de val.
Wij willen een groep oprichten, (in groep samenwerken, biedt meer kansen)maar geen bunkers
.Je moet hier geen geld opsturen, enkel zelf je aankopen doen volgens een lijst met tips, die je stilaan aankoopt met de tijd, Je moet er wel minstens 1500-3000 euro voor over hebben per persoon om tot onze groep te behoren, om 1,5-2 jaar te overleven, materiaal en eten. Een ramp overleven is 50% puur geluk, overleven na een ramp is 1% kans, enkel als je de kennis en middelen bezit.
Wil jij eventueel mee doen in onze overlevingsgroep of meer weten: mail ons op sixth_world_f@hotmail.com je komt alles te weten in een word2007 bestand dat ik dan toestuur, grote sponsors om mee te doen en minder bedeelden te helpen zijn welkom, mensen die toch lid willen worden, krijgen achteraf alle informatie, tips en tevens weten we waar naar toe te trekken om veilig te zijn, op dat moment en laters, met vele mogelijkheden, landbouw, bos, kleine dorpen, groot meer en hoger dan 500 meter boven de zeespiegel. Deze enkel als een grote ramp zich voordoet. Voor de rest gaat het leven zijn gewone gang.
enkel ernstige kandidaten

Laatstemaal, 2011-02-09
( -1 )

Ik zal eens iets voorspellen !!!!!!!

Dit is mijn eerste en gelijk ook mijn laatste reactie hier !

Doe ermee wat je wilt .
De kruisvaarder, 2011-02-15
( +1 )

Christus zei het al; Niemand weet wanneer het einde der tijden aanbreekt.En dit is maar al te waar gebleken.Wie herrinnert zich nog van enkele jaren geleden,van die betweter die het tijdstip berekend had wanneer de wereld zou vergaan.Zijn volgelingen moesten een berg beklimmen,en op een door zijn berekend tijdstip zou de wereld vergaan.Of nog veel interessanter; De Jehova's Getuigen.Eerst wisten ze het zeker.
Uit hun berekeningen gingen ze er van uit dat de wereld in 1975 zou vergaan.Toen dit niet gebeurde,werd dit vervolgens bijgesteld naar het jaar (Omstreeks) 1990 als ik het
goed heb.De Maya's met hun kalender wisten het ook al precies.Ja hoor,in 2012 is het
afgelopen.Daar tussenin onze Nostradamus die nu weer onze gemoederen bezig houdt.
Pure aandacht trekkerij van al deze figuren,en van hun meelopers.
Gelijk dat gewauwel van Al Gore.Zijn naam zegt het al,Goor!!!!
Pure arrogantie van deze figuur om te veronderstellen dat de mens de veroorzaker is van klimaat veranderingen.Laat hem dat eens met feiten bewijzen,pure echte feiten.
Geen beweringen zoals; Hoogstwaarschijnlijk,zeer wel mogelijk,e.d.
Betrouwbare wiskundige berekeningen die bewezen kunnen worden.Nooit kwam ik ze tegen.Als je jezelf in de picture weet te manoevreren van het millieu,dan ben je het
mannetje.Pure mannetjesmakerij erop gericht mensen gek te maken en proberen te houden.Ze voor je karretje spannen.De mensheid heeft niets aan Goeroes en Betweters
maar aan mensen die hun gezond verstand gebruiken.
Brinateddy, 2011-02-23
( +3 )

Ik denk dat er wel veel waarheid inzit
Vincent, 2011-02-23
( +1 )

Ik moet eigenlijk een beetje huilen als het wel gebeurt ik vind het heel erg als het gebeurt en ja als het gebeurt dan vloe je nix meer
Rik teuben, 2011-02-23
( +1 )

Hoi ik ben ook bang eigenlijk groetjes kari
Frans, 2011-02-25
( +1 )

Ik lees de vele verhalen, en er wordt hier en daar een goede story weergegeven.
Mijn inziens gaan wij echt verkeerd om met onze aarde en krijgen de rekening een keer gepresenteerd.(het perpetem mobile ) bestaat niet.
Je kunt van een stuk land niet meer afhalen dan dat wat de natuur daar voor heeft vastgelegd. We kunnen met kunstmatige instrumenten (kunstmest etc.) wel tijdelijk meer produceren, maar krijgen op een ander tijdstip de rekening gepresenteerd (kan 50 jaar later zijn ) maar die rekening komt. We leven nu in een luxe tijdperk en weten niet met deze luxe om te gaan.
Ja, oorlogen zijn nog niet zo lang geleden, of ze zijn er eigenlijk nog steeds alleen niet in Europa maar ergens anders op deze aardbol.
De toekomst !!!
Zal een groot voedsel tekort en grondstoffen tekort gaan opleveren als al die landen wie in ontwikkeling zijn onze luxe standaard wil hebben. Bijv India, China. Brazilië, Rusland
dan is er niet genoeg voedsel in de huidige vorm en grondstoffen om aan deze vraag te voldoen. Dit betekend we krijgen een oorlog eerst in grondstoffen en voedsel welke zal ontaarden in een echte oorlog.
Niet tussen landen of volkeren, maar tussen arm en rijk. Het betekend gewoon we moeten eerlijk delen. Al eens gehoord boontje komt om zijn loontje.
Wij west Europa krijgen de rekening gepresenteerd van jaren uitbuiting (van landen als Afrika,Indonesië,(voc tijdperk) die rekening krijgen we de komende tijd gepresenteerd.
Teveel daar weggehaald en ze komen nu de rekening vereffenen. Jammer maar waar en terecht.
De rijken zullen in geld misschien rijk zijn maar niet meer in hun leven, ze moeten zich zelf opsluiten in Getto's om te ontsnappen aan het agressieve gedrag van de armen.
Banken zijn voor het grootste deel schuld aan deze toestand welke komen gaat, hun hebzucht is niet te evenaren. De grote verliezen die ze voor een paar jaar geleden nog hadden en in een dergelijk korte tijd alweer kunnen terug betalen, kan alleen door de woeker winsten die ze maken. Zij zijn de moderne handelaren die Jezus uit de tempel verjaagde.
Wie zal dat betalen in de toekomst??? De werkende bevolking die te maken krijgt met een grote stroom ouderen (babyboomers) en de grote groep werklozen die nog gaan komen de komende jaren. Het kan niet uitblijven dat we ver terug geworpen worden in de tijd en dan komt het stukje oermens naar boven want honger en onvree is een voedingsbodem voor agressief gedrag. Wetten en regels bestaan ineens niet meer.
Wanneer we niet snel starten met anders te denken bijvoorbeeld: een defecte tv weer te repareren voor een redelijk prijs (het onderdeeltje kost vaak maar een paar eurocent) uurloon is eigenlijk niet meer belangrijk in een wereld van overleven, we hebben ja tijd genoeg, in die nieuwe wereld welke niet zo belust is om alles maar nieuw te hebben.
Kortom ik zie veel problemen op ons afkomen, ben ook van mening dat door de hebzucht van de mens het tij niet te keren is.(al hoop ik van wel dat het allemaal anders gaat lopen, al is het maar voor mijn kinderen) zo zie je maar weer ook ik denk aan mij zelf.
Waarom moest des tijd generaal Custer zoveel buffels doden, alleen voor de huiden en het vlees (karkas) bleef achter om weg te rotten, waardoor er een hongersnood kwam onder de indianen, zijn leefden al zolang op dit continent en wisten met de natuur om te gaan en niet te misbruiken, we werden volgens de natuurwet ook niet zo oud, moeten we echt allemaal oud worden, om dan achteraf weg te kwijnen in een bejaardencentrum.
Mijn inziens niet, beter kort maar krachtig geleefd dan lang maar geestdodend.
Toen de mens begon in te grijpen in de natuur, ging alles mis. En moest toen blijven ingrijpen. Dood de vos je krijgt teveel konijnen, laat de natuur zijn gang gaan en we zijn weer op de goede weg.
Dat betekend dat ik nu moet ophouden te schrijven, misschien is mijn verhaal niet samenhangend maar heb het zo van mij af geschreven. En niet gecontroleerd op taal fouten.
Groeten aan een ieder die het heeft gelezen.
Frans 55 jaar
Jamie, 2011-03-01
( +1 )

Ik ben het volkomen met mark eens gebeurde er maar eens iets op aarde zodat de mensen eens flink wakker geschud worden. het gebeurd nu al om ons heen door ons lieve moedertje natuur wij moeten blij zijn dat wij op deze unieke planeet mogen leven maar langzaam en zeker zijn wij de aarde aan het vernielen!! dus waarom zou de aarde ons niet uitroeien?? De aarde is ook een actief leven met rampen en de vuurbal diep onder ons!! in ruil voor nieuw leven mensen die het beter doen de hele evolutie overnieuw beginnen?? ik denk dat alles een ciclus heeft zoals de dampkring er valt regen het verdamt en valt weer als regen en ik denk dat dat ook zo bij de aarde is..

maarja als we gaan gaan we met zn allen
Mirjana, 2011-03-01
( +2 )

ik geloof wel in 2012 en ik ben heel erg bang ik ben nog net op de wereld gekomen want ik ben pas 12 jaar ouden ik heb weinig beleeft .ik wil nog mijn rijbewijs halen gaan trouwen natuurlijk en kids hebben maar soms geloof ik er niet in en soms wel.DIT IS HET EINDE VAN MIJN REACTIE SOMS NIET EN SOMS WEL
Aaaaaaaaaaaah, 2011-03-01
( -1 )

Ik haat mensen en ik haat kinderen voor heel mijn leven
Miep, 2011-03-11
( +3 )

Met verbazing zit ik hier te lezen naar sommige verhalen en dit zijn dan die vooral van de godsdienst fanaten. Het merendeel van de oorlogen op de wereld is in de naam de heer,Allah of hoe die beste vent ook genoemd wordt 1 pot nat. Voor mij zijn dit mensen die niet in hun zelf durven te geloven maar een zogenaamde hogere macht nodig hebben. Als ik om me heen kijk wat deze zelfde dames en heren uitspoken door de week en dan vroom op zondag in de kerk boetedoening zitten te doen zakt mijn broek van verbazing af. En dan nog denken dat ze daardoor in de hemel komen i.p.v in de hel. En andere mensen maar tot ketters verheffen ter ere van hunne glorie.

De laatste maanden merk ik dat er in mijn omgeving wel degelijk veranderingen plaatsvinden in mensen dit door middel van ernstige ziektes, het extreem aantal zelfdodingen van mensen en jongelui waar je het totaal niet van verwacht etc. dus ja er is bij mij zeker een gevoel dat er iets op komst is.

Zelf ben ik spiritueel aangelegd van jongs af aan maar door slechte ervaringen heb ik dit jaren geblokt gehad, maar merk dat ik het de laatste maanden niet meer in de hand heb en langzaam weer terug ga naar de spirituele tijd. Ik laat dit nu maar over me heen komen daar ik niet denk dat het iets met de einde van de wereld in 2012 heeft te maken maar meer in de verandering en bewustwording in de mensheid en het voor sommige mensen hun taak is andere mensen hierin te begeleiden.

Er staan al genoeg verhalen van dat er toen onze mensheid nog in de stenen tijdperk e.d. leefde er al een hogere wezens op aarde is/zijn geweest of dit ufo's zijn geweest kan ik niet zeggen ik ben er niet bij geweest misschien hebben die mensen ook wel fouten gemaakt net als wij nu doen en daarom zelf uitgestorven zijn net als de dino's en daarbij ik leef in het heden en niet in het verleden.

Ik zeg alleen volg je eigen gevoel hierin en ga je eigen weg en zie waar je uit komt heb je hulp nodig stap dan niet naar de kerk of iets dergelijks want dan krijg je niet de goede antwoorden op je vragen daar de kerk niets met spiritualiteit te maken heeft en dit ook nog eens veroordeelt. Internet is een goede basis om de juiste weg te zoeken en een ieder die jou er geld voor vraagt om je te helpen moet je snel voorbij lopen. Neem de info in je op denk realistisch en je zal op een gegeven moment je eigen antwoorden vinden.
Toon cornelissen, 2011-03-11
( +2 )

We leven in een biosfeer (1) als er "iets" zou gebeuren dan zou dat van buiten moeten komen.
Al het andere is "bedacht"door mensen, dwz dat de bijbel of de koran of welk ander boek dan ook niet meer zijn dan bv. de Donald Duck.
Daar wordt ook vertelt wat het verschil is tussen goed en kwaad, de gebroeders Grim hebben voor mij meer waarde dan weld "gelovig"geschrift dan ook.
Alles is gemaakt om mensen te sturen (manipuleren ).
Als je dat niet door hebt, dan slaap rustig verder, al het andere is kul.
m.vr.gr. Toon.
Maurice, 2011-03-13
( +1 )

Leuk al die theorien, wat duidelijk wordt is dat de mens er achterkomt dat er geen feitelijk goden zijn, dat is de feitelijke omslag. De zou je een nieuw niveau van perceptie kunnen noemen. Veel geloven zijn vrij agressief, omdat ze uitgedragen moesten worden, als enige ware geloof. Anderzijds hebben ze voordelen ze bieden rust en begrip van het onbegrijpelijke.
Juist dat laatste wordt steeds kleiner, mensen begrijpen steeds meer, dus brede gedragen kennis wordt macht en macht van geestelijke leiders neemt enorm af.
Christenen waren daar wat sneller mee, maar ook andere heersende geloven zullen volgen. Het zou dus goed kunnen dat die omslag rust gaat brengen. Je ziet dat er door mondiale samenwerking steeds meer onderling begrip en rekenschap ontstaat. De hegemonie van een systeem verwatert in een universeel breed gedragen systeem. Als je de oorlogen van de laatste decennia bekijkt zijn dat overwegend locale aangelegenheden een majeure clash is er niet meer geweest sinds WO2.
Dus we naderen een tijdperk van gezamelijk oplossen van problemen. Vooral imperialisme begint uit te sterven. Er zijn nog wel economische machtsblokken maar ook die verwateren. Welvaart wordt verbreed, zij het met wat verschuivingen. Misschien is het individuele kapitalisme wat doorgeschoten, maar ook dat zal verminderen. Wederom een voorwaarde om meer rust te brengen.
Feitelijk staan zowel georganiseerde machtswellustige geloven als super-kapitalisme op omkiepen en dat zijn beide factoren die voor veel onrust zorgen.
Het enige dat misschien aandacht vergt is de grote uitloop uit minder ontwikkelde gebieden. Misschien komt het wat door de vergrijzing, zeker in de westerse wereld. Die vele senioren zijn wat rustiger van aard en willen op hun laauweren gaan rusten. Het is nu aan de jeugd, ze treffen een misschien nog wat kleine brandhaarden aan maar de grootste branden zijn gedoofd. Ze vallen dus in een gespeid bed.
Waar dat bed nog niet staat voor iedereen zoals in landen met dictators moeten ze niet meer vluchten maar zelf aan de proberen de problemen vreedzaam op te lossen. Wat dat betreft hebben wij in het westen een enorme voorsprong, hier zijn geen stammen en zijn geloven minder dominant.
Dus op naar het leven zonder goden, geen dekmantel voor onbesuisd gedrag omdat jezus of allah dat zo wilt. Aggressieve profeten hebben we niet meer nodig.
Cervantes, 2011-03-14
( +1 )

Jo allemaal,
Dat is best grappig dat iedereen hier altijd informatie verkregen van diegene die ons gewoon eigenlijk controleren neerschrijven .
Ben mij hier de laatste tijd meer en meer in gaan verdiepen, en mensen, Jullie mogen denken, zeveren zoveel jullie willen, ZOEK OP, je gaat jezelf verschieten.

Dit begon allemaal met zielige en van die niets informerende filmpjes op youtube, maar ben daarna zelf ook is gaan bekijken in de bijbels (bijbels van verschillende geloven).

ben tot de conclusie gekomen dat wij mensen zoals iedereen nu is , wel DEGELIJK gecreeërd zijn.
maar niet dat wij uit klei zijn gemaakt en uit zand.
Lees boeken van Sitchin, en nog andere.
Bekijk documentaires van MICHAEL TSARION, hij geeft een duidelijk beeld van wat hij gevonden heeft, hij geeft hiervoor wereldwijd lezingen, en zijn informatie die hij presenteerd is gegrond door verschillende wetenschappers, Grote leidersfiguren en andere.

WIJ WORDEN GECONTROLEERD DOOR DE MEDIA.
daarbij Nostradamus had voorspeld dat de wereld "ZOALS WIJ DIE KENNEN" zal vergaan.
Dit kan vanalles betekenen, wij kijken alleen naar 2 woorden van 1 GROTE zin. namelijkj WERELD VERGAAN, dit is COMPLEEET iets anders, natuurlijk gaan ze hiervan profiteren en het gebruiken in ons nadeel.

aantal docu's dat je zeker moet bekijken (te vinden namelijk op YOUTUBE)

MICHAEL TSARION:

AGE OF MANIPULATION
ARCHITECTS OF CONTROL PROGRAM
ORIGINS OF EVIL
DESTRUCTION OF ATLANTIS

Mensen dit is echt geen zever, deze persoon houdt zich daarmee bezig en zoals vermeld,
Deze informatie is niet gelijk anderen dat beweren dat er een poolshift gaat gebeuren enzo...
deze haalt de informatie uit bestaande boeken, geschreven door de grootste schrijvers, politiekers, professoren enz.
en niet gelijk andere (niet wetenschapper, want deze definitie wordt veel misbruikt) personen die zich in dit vak mee bezig houden, vermeld hij hierbij dat de info die hij vrijgeeft, dat hij dit vrijgeeft om er over te kunnen discussieren en onze bewustzijn (niet ego) weer bijbrengt.

hierbij nog 1 laatste zin die mij nogal liet nadenken.

WHEN SOMETHING HAPPENED, BUT HASN'T BEEN MENTIONNED IN THE MEDIA, IT DIDN'T HAPPEN.
WHEN SOMETHING DIDN'T HAPPEN, BUT HAS BEEN MENTIONNED IN THE MEDIA, IT DID HAPPEN.
Llluuucccccq, 2011-05-09
( -1 )

Dan gaan we dood
Reece, 2011-05-23
( -1 )

Dood gaan we toch? Zeker weten? Weet je het heeeeeeeel zeker??
21-12-12.... lijkt me een mooie dag voor de Staats(k)loterij om dan es een trekking te organiseren!
Jantje, 2011-06-01
( 0 )

Het is allemaal wel vreemd, want er zou een zwart gat zitten in het midden van de melkweg volgens mij heeft nasa dat al tot feit verklaart weet niet zeker hoorde het volgens mij op history, maar als wij in 2012 in het midden van de melkweg zouden staan zouden we toch woorden opgezogen door een zwart gat, maar je hoort niet in die verhalen terug dat we in een zwart gat woorde gezogen alleen maar van rooie luchten tsunami's aardbevingen. dus dat is best wel vreemd. Er is een ding dat mis wel kan gebeuren nasa heeft dat al bekend er komt een grote zonnestorm eind december 2012 en dat zou kunnen zorgen voor massale stroomuitval. dat kan inderdaad kloppen maar dan zouden er vele doden ook vallen alleen het zou echt niet het ende zijn. en na een paar maanden zouden we gewoon weer stroom hebben als iedereen dan teminste ze huis nog niet heeft opgeblazen uit gekheid.
Chuck norris nep, 2011-06-16
( -1 )

Volgens mij zullen in 2012 alle moslim landen verenigen en tegen het westen vechten, onder een sultan 'de blauwe tulband' *(eerste rijder van apocalypse). Door de financĂŻele crisis zullen de westerse landen genoodzaakt zijn om china buiten te sluiten, om er voor te zorgen dat niet nog meer geld erdoor opgeslokt wordt. als gevolg zal china de moslim wereld steunen, om het westen aan te vallen. Europe zal in handen vallen van de moslims. Dan zullen de landen die altijd neutraal waren moeten vechten. (Noorwegen voornamelijk vanwege dat ze de grootste oorlogs industrie van de wereld hebben.) Hierna zullen de 2,3,4 rijder van de apocalypse komen en uiteindelijk zal de 4de slagen.
Pikachu, 2011-06-16
( -1 )

Pika pika, pikachu, chu, pika, pikachu!
PIKACHU!
PIIIIIIIIIKAAAAAAAAAAAAAACHUUUUUUUUU!
Sharon, 2011-07-27
( 0 )

Dit lijkt wel zon beetje op die hype die in america was over de radio war of the worlds over aliens en buitenaardse schepen en zo
en ja mocht het zo zijn dat de aarde vergaat op 21 december 2012 dan hebben we denk ik allemaal een beetje pech
groet sharon
28 jaar
William, 2011-08-09
( +1 )

Poolshift??? Zal es iets zeggen he...wel,eind jaren 80,toen in uitging veranderden de polen iedere week en steevast de zaterdagavond hahahaha
William, 2011-08-09
( 0 )

Poolshift??? Zal es iets zeggen he...wel,eind jaren 80,toen in uitging veranderden de polen iedere week en steevast de zaterdagavond hahahaha
Patrick, 2011-09-06
( 0 )

EVOLUTIE VAN HET LEVEN ZOALS WE DAT KENNEN..dat kan vanalles zijn ...wij zijn misschien de volgende dinosaurus die uitsterft, maar ongetwijfeld gaat het leven door, voor de aarde zou het beter zijn zonder ons....want alleen wij mensen ruineren de aarde die zonder ons in perfecte harmonie zou functioneren...

dus ...wat er ook gebeurd gebeurd toch wel ....maak je niet druk, als het onze tijd is dan is het zo...

daar verander je helemaal niks aan...dat is boven onze macht...

wel grappig al die meningen...

wees een goed mens, dan hoef je ook niet bang te zijn voor wat er komen gaat...

Patrick, 2011-09-15
( 0 )

Angst inboezemen is geld verdienen! Maak je toch geen zorgen over wat komen gaat! Leef nu, er is niets meer dan dit moment! En zelfs als ik dat alweer heb geschreven is het verleden tijd!

Weet je, en als we dan gaan!! Boem!!! Weg. Nou en, we evalueren toch door! Dat zie je toch! Je bent er!! En by the way, de aarde is miljoenen jaren oud. En dan nu precies al die bla bla... Nostra hier nostra daar nostra overal!!

Ik voorspel dat Nederland voordat de wereld vergaat Europees kampioen wordt in 2012. Kunnen we lekker feesten tot 21 december! Wel jammer geen kerst!!

Lekker genieten!!

Pat
Anonymous, 2011-09-23
( +2 )

Wij gaan pas ten onder als men love en peace van mekaar scheid en het is niet van mekaar te scheiden omdat niemand zal vrede hebben tenzij je vrijheid hebt.
Dit wereldje bestaat maar uit regels open je ogen kijk om je heen en leer er gebeuren al zoveel dingen om je heen. mensenheid vecht niet tegen mekaar maar tegen het systeem dat gecreerd is.
Droom niet naar je leven, maar leef je droom.
Peace to everyone.
Peter pan , 2011-10-29
( +1 )

Hallo allemaal,
T is nu 2011 inmiddels en wij hadden het er thuiis over en mijn vader zij zoek een op google notrasdames ofzoiets ik zocht en ik kwam bij dit, ik ben bang dat de wereld vergaat maar het kan ook onzin zijn ( ik ben zeer gelovig(Niet Kerkelijk))
maar als het gebeurt zijn we alleemaal dood, en we kunnnen Inderdaad het beste er nu van maken, en lekker kerstmis vieren, ook al ben ik dan bang. ik hoop ook dat er eens vrede op aarde komt en dat die oorlogen voor bij zijn en dat we gwn goed kunnnen leven zonder drijgementen,armoede, rijkdom en slachtvelden. We zijn niet beter dan andere mensen en als je dat denkt en iedereen samenstelt en deelt dan merk je dat het er ook wat relaxter toe gaat. Nu ook met kadafie en zo waarom moet dat nou? en wrm moet Amerika zich overal mee bemoeien? laat ze het dan lekker uitvechten maar wij willen gewoon Vrede , Geluk, En liefder voor de wereld
Groetjes Tim
14 Jaar
G.spinette, 2011-11-06
( +2 )

Weet je wat moet komen zal komen probeer zo goed mogelijk te leven wees liefs voor je medemensen zo word je ook graag gezien en als het gebeurd kan je er toch niets aan veranderen zijn we dood oke we weten het dan och niet maar ik denk zo als de evolutie nu aan de gang is dat we allemaal een kleinbeetje meer sperualiteit aan de dag zullen moeten leggen wie mee wil doe dan je best en wees lief voor elkaarblessebe venus
Eric, 2011-11-28
( +1 )

NIEMAND KAN VOORSPELLEN WANEER DE WERELD VERGAAT,ZE KUNNEN NOG EENS NIET HET WEER VOOR MORGEN NORMAAL VOORSPELEN .
Kabouter plop, 2011-12-16
( +6 )

Ik geloof dat het niet zo lang meer duurt dat we een derde wereld oorlog krijgen.
2012 wordt niet het einde, maar wel ongeveer het begin van de ellende.
Dit zal met elkaar 7 jaar duren tot het eind, dus 2019.
De recessie wordt erg.... heel erg.
Europa wordt heel arm vooral ook omdat Europa sowieso al uit veel arme landen bestond en diens corrupte achtergrond en politici.
De sterke landen worden hoe dan ook onderuitgehaald door de bankencrisis.
Er komt dus geen geld meer uit de pinautomaat en landen raken stuurloos.
Veel plunderingen tot gevolg, groepsvorming van verschillenden achtergronden komen tegenover elkaar te staan, en de afzetting van veel regering leiders.
China zal veel landen te hulp schieten met geld(ongeveer een kwart van de wereld sowieso alle landen met een euro munt dus ook Nederland), in ruil voor meer macht, en ze zullen vanaf dat moment belangrijke posities innemen in het besturen van deze delen, waarin elementen van een dictatuur overbrengen.
In bijna alle landen zullen rechts extreme machten de dienst uitmaken.
De extreem rechtse politiek raak grotendeels aan de macht door georganiseerde knokploegen, die niet schuwen de volkeren te misleiden, en politieke moorden te plegen.
Een volk in angst is opzoek (en we zullen over een paar jaar diepe angst kennen hierover) naar hoop en deze nieuwe politieke bewegingen beweerd dit te bieden.
Er zullen veel mensen worden gedood van buitenlandse afkomst, aangezien de etnische minderheid tegenover de nationale meerderheid is komen te staan.
De macht van China binnen de Europese landen wordt niet getolereerd, en er rollen koppen van chinezen in hoge functies, ze zullen publiekelijk worden opgehangen in sowieso Europa.
Hierna richt de nieuwe beweging zicht tegen veel hoogwaardigheid bekleders.
Voornamelijk bankdirecteuren , beurshandelaren, regerings-leiders mensen met hoge functies binnen het leger en politie, en nog meer mensen met veel vermogen. Grote vuilverbranders worden ingezet om deze grote groep mensen in grote getale te vermoorden.
Uiteindelijk worden ook in Rusland en America zulke activiteiten op grote schaal uit gevoerd tegen mensen die voor de diepe crisis veel geld hadden. uiteindelijk zal een terroristische organisatie uit Amerika binnen China een geslaagde aanlag plegen op o.a. belangrijke leiders maar ook de Chinese dictator zelf. Deze terror amerikanen zullen op meerdere plaatsen binnen het grote China aanslagen plegen met hightech koffertjes met daarin een nucleaire inhoud.
Meerdere steden zullen worden weggevaagd, Amerika weet op slinkse wijze China op het verkeerde been te zetten, door Rusland en Europa hiervan de schuld te geven.
China zal dreigen met een nucleair bombardement naar Rusland en Europa. De chaos en angst in alle landen van de wereld zal dan zijn laatste uur naderen. Uiteindelijk zal Italië de eerste zijn die 13 atoombommen afwerpt op China. China reageert direct naar Europa en Rusland door 80 atoombommen af te vuren naar deze landen. Amerika vuurt zowel op China als Rusland atoombommen en biologische bommen. China en Rusland Vuren ook atoom bommen naar Amerika. binnen 1 uur zal de helft van alle levende wezens op deze aarde gedood zijn, een maand daarna zal er niks meer op aarde leven.

Badoe, 2012-01-01
( +4 )

Prachtstuk Plop!
Romeo gigli, 2012-01-02
( +2 )

Wel, idd, 'Plop'; een verrassende contradictie op jouw uiteenzetting.
Nieuwsgierig begonnen, geboeid gelezen en verbaasd besloten dat jij een onafhankelijke en unieke comment hebt gegeven op een eventuele levensloop van ons systeem en dito aarde.
Ik vind dat ik filosofie als mijn hobby kan beschouwen, en vind het fijn om elk individu proberen te begrijpen, al is het via deze blog.
De interessantste verhalen vond ik de spirituele versies, die toch iet of wat gestaafd zijn aan citaten uit bestaande ideeën van geleerden en (complot)theorieën, maar zulk een nuchtere en persoonlijke visie op het leven vind ik toch wel erg gepast in het kader van de menselijke verdoemenis. Even met de neus op de realiteit en op het puntje van de cinemazetel die nu zelf deel uitmaakt van de film: 'het leven'.
Ik voel mijzelf nog niet wijs genoeg om publiekelijk mijn mening te gaan verkondigen, maar wie weet kan ik het toch niet laten ;-)... whatever, de wereld zal toch vergaan, of.. zijn we er al niet meer?

Teken, 2012-01-02
( 0 )

Ik lees : " waarin hij sprak over een vuurrode lucht die ons einde zou worden."

Wel , 4 weken Geleden droomde ik dit.

we stonden voor de Vuurrode lucht
een vriend van me stond daar , en zei het is toch gedaan, en wou er inspringen , En ik zei ,ik doe het ook. en dan werd ik wakker,

Deze droom zie ik nog steeds voor me.
niet dat ik erbij stil sta. maar !

Ooit ca 1995 had ik een Visioen ' over iemand ' en het gebeurde wat ik zag zonder in details te spreken hier.

dus wie weet ik Ben 70% zeker dat er iets zal gebeuren,
waneer is de vraag. wat is de vraag , maar het komt er hoe dan ook.

rondt ca februari denk ik steeds dat er een ramp zal zijn,
hopelijk is dit maar een gedachte,

ik ben niet zo aan die datums, datums kloppen totaal niet.
nog tijd nog dag is niet 100% juist.
Wim founder bpi, 2012-01-20
( +1 )

Hey allemaal,

Voor mij betekend 2012 gewoon het overgans jaar dat we anders gaan leven..
GEwoon ons klimaat dat stilaan gaat veranderen en dat gaat onze eco systeem ook veranderen en ik denk dat erop 2012 -december 21 niet veel gebeurd buiten het feit dat de planete op een kruis komen te staan en dat dit misschien wat klimaat gevolgen gaat hebben, maar of dit het einde gaat zijn??? Ik kan maar 1 ding zeggen BRING it on en we zullen wel zien....
Eslem, 2012-02-12
( +1 )

Ik ben heel bang er voor , en ik maak me zorgen ik probeer zoveel mogelijk informatie te vinden om me op 21 december te redden niet uitlachen maar ik heb zelfs een soort van auto zelf gebouwt .
Erin van der v., 2012-03-06
( +2 )

Graag zou ik mijn beleving bij deze datum met jullie willen delen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat de aarde niet zal vergaan, dat er geen buitenaards leven op onze aarde zal arriveren, dat er ook geen grootschalige natuurramp zal plaatsvinden en er komt ook geen atoomoorlog tussen de machtigste landen die wij vandaag de dag kennen. Maar wat dan wel? Ik denk een ander mogelijk antwoord te weten!

Sinds eind 2011 ga ik (hiermee bedoel ik mijn Ego) door een soort van natuurlijk innerlijk proces. Je zal nu best kunnen denken: daar is weer zo een spiritueel persoon, maar ik zweer bij deze dat ik daar los van het laatste half jaar ook altijd net zo over dacht. Totdat..

Ik kreeg last van hyperventilaties, kreeg een druk op mijn borst, spierpijn, slecht slapen, heftig dromen etc. Ik begon ook door een nog onverklaarbare wijze aan dingen te denken waardoor ik mezelf zowat nog bijna voor gek verklaarde ook. Ik ging op aanraden van mijn moeder richting de huisarts, natuurlijk luidde het antwoord van de huisarts dat ik geen lichamelijke klachten had en verder klonk alles goed of zag het er gezond uit. Tja, maar de opeens opgedoken hyperventilaties bleven maar doorgaan. Vreemd!

Nee. Ik begon mijn verschijnselen op te zoeken op internet. Lekker googelen en wie weet waar ik met mijn neus in zou kunnen duiken. Zo kwam ik op een internetsite waarop mensen spraken over onder andere tweelingzielen, zonnevlecht, chakra's, aura's etc. Allemaal leuk en aardig die forums met hun indianenverhalen...dacht ik. Maar nu weet ik (en jullie op dit moment ook niet) nog steeds niet waarom ik dit gevoel heb? En wat heeft 2012 hiermee te maken?

Net toen ik de site dicht wilde klikken stond er ergens onderin een link naar de pagina over 2012. En wat er stond, dat geloof ik vandaag de dag nogsteeds. Wij ontwikkelen onszelf op dit moment door alle moderne middelen zo ontzettend snel dat wij de natuurlijke evolutie al lang voorbij zijn geblazen. Toch hebben wij nog steeds natuurlijke eigenschappen zoals ons lichaam, emoties, gevoel, onze zintuigen en intelligentie. Er zijn er uiteraard nog een heleboel op te noemen. Omdat we vandaag de dag niet meer dicht bij de natuur staan, maakt een groot deel van de bevolking al lang niet meer mee wat er om ons heen gebeurd. We moeten onszelf weer bewust worden van de natuur en het leven om ons heen en het vooral accepteren en liefhebben.
Sommige mensen staan op de Ă©Ă©n of andere manier dichter bij de natuur of staan meer met hun ziel open voor signalen die wij niet direct kunnen waarnemen met Ă©Ă©n van onze vijf zintuigen. Ik denk zelf dat ik bij de groep mensen hoor die dit wel ervaart.

Het zal een waarschuwing zijn van de natuur, het moederbord van het bestaan hier op deze planeet. Zoals een hond onder tafel ligt tijdens een aardbeving zo lig ik met hyperventilaties s'nachts in bed. Ik ben een actief persoon, heb leuke vrienden en doe genoeg leuke dingen met werk en een opleiding en ben niet losgeslagen.

Mijn conclusie is daarom dat de meest verklaarbare reden voor 2012 is, is dat we te maken krijgen met een zogeheten 'verlichting'.
Dit staat ook vermeld in de Bijbel, voor de gelovigen onder ons.
Het innerlijk zal de meeste van ons laten weten wanneer het zover is, wat het precies is weet ik ook niet. Ik ben tenslotte geen waarzegger of fantast.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn post te lezen en laat me weten wat jij er van vindt of denkt dat er gaat gebeuren.

Groetjes,

Erin
Nostra mare, 2012-03-27
( 0 )

Apen zijn dieren en het heelal is niet groot genoeg ik vind

bwubbwubbwuh
Honesty --> //#~~ , 2012-06-19
( 0 )

De uitbuitings industrie , sheep people ze horen weer eens wat op tv of kort standig reis actiefiteiten , de nederlandse luistervinken . metteen uitmelken en ideologieen er op loslaten die compleet de plank mis slaan vanwegen hun hebzuchtigheid en gewin win situatie geldgierig belust zijn ==> de ik'maatschappij" alles opblazen en uitvergroten en valse vertekend beeld schetsen/ wie daar extreem op ingaan zijn media tv- verslag gevers rapporteeren -journalisten coluministen - racisten -valse profeten benoemen zichzelf de politicoloog kundige te zijn " geloof je het zelf ?
je wordt bedonderd en uitgehold door mannelijke bedachte geldsysteem ' wat gedrukt metaal en zilver " handsmidt " mannen die echt werken met hun handen , dan dat verwijfde poli-ziekelijk thee geleuter op kleutertjes niveau den haag vandaag! in klasje tweede kamertje . veel uit hun mondbrullen geen slavenkatoen= werk traject niet eens opgezet . zoveel geleuter om hoe ze de bevolking verder kunnnen knijpen afpersen ...
ga toch je eens nadenken eerlijk worden robin hood - michael martin king - ghandi -
maxwell-
- leugen verspreiden zijn neder- landers nee-derduiters erg bedreven in
- uitbuiten en kansen ontnemen kunnen neder-lander goed uitvoeren
-werk creeren die dubbel op is verpakt als " nodig werkuitvoeringn en taken???!!!-- dhu.
- alleen hun eigen straatjes schoon vegen = eigen geld verdubbelen .
- goed zaken buiteland dan hier voor 4 dubbele prijs verkopen = win win sitatie op uitbuiting van buitenlanders !!
-rechtvaardgiheid en eerlijkheid komt in lexcion van de botte boeren nederduiters niet voor verpakte werkmethode benoemen we hollanders ! of was het the duth ?
of was het de verpakking van: niederlanders?
tja benoemen erkennen en eerlijk te werken gaan en oplossingen zoeken doen nederlanders niet :
2011 zijn 40.000 sexueel slachoffer van misdadigers de mannelijk pedofielen
40.000 ; hello are you awake!!! @ yahoeeeee.
Zo dus dat zijn ongeveer dan ook loslopende minimaal 15.000 mannelijk pedofielen die los lopende mannen genoemd---> " rooms- katholiek kerk = rk -kerk
dit was al 40 jaar bekend bij instituten overheid politie geleerden
lekker landje is nederland met hun wegkijk-beleid !!
en zo zijn er meer voorbeelden hoe veel heb jij er nodig om wakker te worden ?
heb jij meer dan 6 voorbeelden nodig ? hoe traag ben jij dan zeker van hbo - academisch niveau " niet erkennen en wegkijken en anderen de schuld geven van je eigen foutenbeleid ...... herken je het ook zie de valse profeten 2 kamer den haag - banciers - offieren v justitie -"""allemaal het ons ken ons beleid === .. wij sluiten jouw buitenen wij gaan jouw geld ontnemen door nog meer heffingen = belasting geld te laten betalen == dat noemen ze van hbo - kaliber
academisci hbo = uitbuiters en de uitknijpers ... die jouw geld afpakken en jouw leven verzuren zijn valse valse profeten ondeskundige liegende bedriegende arrogante studentjes van mannelijke visie en inzichten ... a=a want dat is b en b= jij moet betalen b= c dan is c = we maken alles duurder en wij verrijken ons portomonaiaaaii verdrievoudigd ! dat noemen ze van geleerde gestudeerde koorballen ....
enige wat ze zoen is strategisch brullen geleutern en spierballtjes taal..

robin hood ; waar is de echte man ? die het kan ? geen enkele man heeft de ballen in nederland om ook maar iets te doen sheepss meeh meeh mannen zijn verwijfde
net als voetballers die te druk zijn met benen ontharen en epileren denk deze verwijfde mannnen dat ze kunnnen winnen de ek toernooi??
hallo daar heb je echte mannen voor nodig! en niet die verwijfde mannen met gel en cremetjes gebruiken ......wanneer gaan de mannen eens echt werk leveren?
want ze rieken naar lui zweet erg afstotenlijk !!
met hun electrisch machientjes om te zagen en te boren ? dat kan dus elke vrouw ook !
dus mannen vrouwen zoeke echte mannen . en niet julle verwijfde heid !
Telaat, 2012-07-03
( 0 )

We dwalen af , is het niet? tijd om deze site te schrappen.
Robby cahvo, 2012-07-03
( 0 )

Good Day:

Ik ben de heer Robby Cahvo, Wij bieden lening aan mensen in nood van de financiële
Hulp over de hele wereld als je interesd kunt u contact met ons op voor
meer informatie over onze lening als u van plan bent om een ​​lening te krijgen van deze lening
bedrijf weer zo te krijgen dat we kunnen gaan met de lening.

Ik zal wachten op uw reactie Met betrekking tot de lening geven we uit naar
mensen over de hele wereld.
E-mail: robbycahvo02@aim.com


Bedrag dat nodig is ...........
uw land ......
telefoonnummer ......
lening duur .......
vriendelijke groeten

bedankt
De heer Robby
Loes hokwerda, 2012-08-27
( 0 )

Plato heeft gelijk! Atlantis lag bij de Azoren.

In een dag en nacht vergaan! Daarna de zondvloed!
Brenda froyen, 2012-09-02
( 0 )

Er zal op 21 december 2012 effectief iets veranderen. Aan elk van ons om de verandering te zien. Het wordt het grootste lichtfeest ooit gezien!
Tel je mee af :-)
Future, 2012-11-14
( +1 )

21 December 2012 is niet EINDE VAND DE WERELD!!
We zullen in de toekomst verstelt staan..
we gaan op naar de (3d dimensie) hoe je ook maar wilt noemen?
we blijven gewoon op deze wereld maar met nieuwe ondekkingen in met veel andere
materialen, dingen. zelfs dat we geen auto nodig hebben, gewoon tijd reizen in paar sec. waar je wilt zijn enz..

- / + jaren later!
Pruts, 2012-11-25
( 0 )

Maakt mij niet uit wat er allemaal staat te gebeuren, je kan er niets aan veranderen.
jammer dat ik mijn kleindochter niet zal zien opgroeien, verder voor de rest, de belastingen kunnen ook naar hun centen fluiten
Jopie, 2012-12-16
( 0 )

Als je al je zintuigen en die enorme hersenmassa volledig gebruikt, ervaar je dat alles Ă©Ă©n en al is.
Armando, 2012-12-21
( 0 )

Het is nu 22:00 en we leven nog in Brabant
Maar we hebben nog 2 uur te gaan.
Kabouter plop, 2013-02-20
( +3 )

Nog 6 jaar
Mr.john lucas, 2013-06-17
( -1 )

Goedendag
Bent u behoefte aan een lening voor welk doel? Ben je in een financiële
probleem? Heeft u financiële oplossing nodig? direct contact met ons vandaag op johnlucasloanfirm007@gmail.com
Kabouter plop, 2015-02-25
( +2 )

Nog 4 jaar
Kabouter plop, 2017-03-20
( 0 )

Nog 2 jaar
Credit financier home, 2017-10-05
( 0 )

* Biedt een rente van 3% rentelening
* Verzekering voor geldloze ondernemer
* Garantie voor geld

Met een goede credit score biedt Credit Financier Home onderpandsleningen en niet-zekerheidsleningen aan particulieren of bedrijven of samenwerkingsverbanden voor industriële en persoonlijke voordelen.

Contact adres:
Whatsapp: +15184181390
Directe post
creditfinancierhome@gmail.com
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:




      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl