X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Samenleving en ontwikkeling" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Wat ze ons laten doorstaan,enkel maar door luiheid

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Methodist269 Methodist269 Auteur op infoyo sinds
12 Januari 2010


Bekijk het profiel van Methodist269
Datum: 21-12-2011
Auteur: Methodist269
Wat is nog liefde als niemand er meer wat voor over heeft Wat is de reden dat alleen onzeker en gruwelijkheden de media bereiken Wat zijn wij als mensheid nog waard als geen van ons het leven verkiest boven geld?

Begrip

De laatste maanden van ons leven zijn zeer onzeker geweest, zo zijn we ons baan kwijt geraakt, geen nieuwe kunnen vinden die onzer  levens kon onderhouden.

Nood gedwongen gaan vragen voor een aanvullende uitkering omdat ik met mijn 40 urige werkweek nog geen 1000 euro per maand wist binnen te halen.
In de schoonmaak,achter de vuilniswagen en noem zo maar op, om maar niet stil te komen zitten.

Ze wisten me bij de gemeente/uwv alleen wijs te maken, dat ik daar geen recht op had tenzij ik een dag voor hen zou komen werken.
Dat gezegd heb ik gereageerd dat dat niet ging gezien ik dan weer inkomsten zou verliezen van mijn al slecht betaalde baan.

Ik heb nog een aantal maanden weten volhouden en toen werden de schulden te hoog mijn vrouw was destijds net bevallen, dus ik moest eieren voor mijn geld kiezen dus ben ik voltijd voor de gemeente gaan werken tegen een beter salaris als wat ik had.

NIet wetende dat ik daardoor in een sleur van list en bedrog terecht zou komen.

Vanaf dag 1 heb ik er alles aan gedaan om zo snel als mogelijk uit dat waardeloze systeem te komen, maar mijn klantmanager zag liever geld over mijn rug als dat mij m'n onafhankelijkheid gunde, en heeft al de mogelijke regelingen met instanties als nou ja  dat mag ik denk ik niet zeggen hier. In ieder geval een gezinscoach opleiding gedwarsboomt.

Elke keer regelde ik afspraken maar deze liet het steeds afweten waardoor al de regelingen in het water vielen en ik mijn geloofwaardigheid tegenover de instantie waar ik al de afspraken mee had gemaakt verloor.Bedankt!


Het volgende jaar kreeg ik een nieuwe klantmanager want ze hadden ons geld zomaar stop gezet terwijl we een kind hebben en verplichtingen waardoor we incasso kosten kregen van bijna al onze vaste lasten.

Ruim schoots op tijd gemeld maar ook de nieuwe klantmanager bleek niet aangewezen te zijn om ons te helpen, maar om ons te stallen.

Ze hebben geeneen instantie gebeld om te zeggen dat zei degene waren waardoor het fout loopt en dat wij vrij hoorde te zijn van schuld.

Ik werkte er tenslotte gewoon voor!

Dit jaar wederom afspraken met instanties gemaakt, waarop de klant manager mij verder moest helpen met het afsluiten van een nieuwe opleiding zodat ik weg kon, maar wederom verdwijnt de klantmanager, mijn geld werd weer stop gezet en ik moest weer terug naar dat gemeente huis om me eigen in te laten schrijven voor een uitkering.

Weet jullie wat nou het leuke is, ik heb gewoon doodleuk 20000euro schuld inneens terwijl ik al 10 jaar heb gewerkt en nog nooit een dag uitkering had gevangen.

Ik kom door een crisis zonder baan te zitten en ik vind er geen waardig plaats vervanger voor terug.
Ik blijf toch nog zeker een jaar onderbetaald werken want het uwv heeft me ook 8 mnd op mijn geld laten wachten dus daar had ik al de achterstanden van verzekeringen ed van.

Nu lopen we bij de schuldsanering want dat had mijnn nieuwe klant manager voorgesteld anders zou ik nog verder in de schuld raken, dit vind ik na jaren pijn best grappig want sinds ik in de schuld sanering zit heb 7000euro meer schuld als eerst, ik moet nog steeds zelf alle instanties bellen wil ik tenminste geen schuld van een ander betalen.

Het enige wat ze daar hadden hoeven doen was luisteren naar mijn vraag, dan was dit allemaal niet nodig geweest.

Nu zit ik aan iets vast wat me zo in de problemen heeft gewerkt dat t voor mijn geen zin meer heeft om te werken.
Gezien ik alles steeds zou verliezen aan de fouten van anderen.

En nu komt de staat met uitvoering van een plan, dat wij de uitkerings gerechtigden maar meer hun best moeten doen voor deze uitkering.

Dan zeg ik zet maar eens normale nederlanders bij de hulp diensten, want alleen daar werden we bij geholpen, de marrokkaanse heeft ons niet geholpen maar juist in schuld verdubbeld,
de hindoestaan heeft mijn opleidingen gedwarsboomt tterwijl hij onze situatie kende
en de surinaamse was inneens spoorloos voor mij, later bleek dat ze was gepromoveerd, terwijl we allemaal in de shit zaten door haar geniksnut.

Waarom krijgen de mensen die er recht op hebben geen hulp?
Waarom moeten wij werken terwijl hen betaald krijgen en wij geeneens normaal kunnen eten.

WAAROM? 

Waarom dwingen ze ons tot rascistische gedachtengangen, waarom ontnemen ze ons alle vooruitgaande hulp en bieden ze ons de stilstaande bezigheid.


Waarom staan wij nergens meer voor en laten we alles maar toe, want ik voel ons afzwakken,
ik verlies steeds meer kracht in mijn strijd naar waarheid.

En ik zie de duivelse bezigheden beloont worden met mijn eten.

Luister goed wat ik zeg want wat er ook gebeurd ik zal altijd van mijn familie leden houden en er zal van zijn levens dagen geen macht komen waardoor ik mijn liefde voor jullie vergeet.

Maar Godsamme doe dan aub hetzelfde


moment of truth

Graag hoor ik van anderen of ze zelfde situaties ook meemaken.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl